den nya jeansjackan blev invigd med regn

Hallå hallå där ute i regnet! Jag får väl börja blogga igen o försöka uppdatera mer när Isabelle i min klass påpeka att jag var oaktiv här och det är väl inte så bra?
Precis kommit hem från skolan! Rätt så chill. Prov i tsp i morse och nationella muntlige engelska sen efter var det film på svenskan där man faktiskt inte kunde sluta le till den filmen som jag glömt namnet på! Nej slutpratat om skolan!

Skulle ner till Badhuset för att köpa solkort så jag kunde bli brun till balen och bara ALLMÄNT SNYGG men eftersom regnet blöter ner hela mig så får jag överväga saken. Kanske tar en runda ner efter jag ätit men vad ska man stoppa i sig? Ingen mjölk till soppan, ingen creme fraiche till avokadon med örtsaltet och ingenting jag kan ha till pastan! Jag kanske tillochmed ska gå och storhandla?! Rensa Ragges bur(haha) och dammsuga? Nej det orkar jag nog inte. Ohh jag vill till Familia! Men jag borde inte. Jag ska hålla i mina pengar! (yeah right kommer det sluta med) Jag har iaf lagt undan 800kr till tatueringen sen tänkte jag faktsikt försöka verkligen med ALL min styrka att låta bli dom! Nu blir det nog mackor som står på spelet. Vinner jag eller våffeljärnet?!

sträcker ut tungan för min bedårande osynliga katt Bernadotte

Ännu ett tråkigt inlägg med inga bilder eller ingen video men ville bara säga att jag precis gjort nationellt prov så jag får lov att vara lite tråkig just nu!
Har precis läst de första tre kapitlena i en engelsk bok som heter The BeetFields. Har ju en uppgift att läsa en engelsk bok och skriva lite om den så nu är jag en tredjedel in i boken och hade tänkt läsa  några kapitel till innan jag och Therecé tar oss ut till skolan för att ha SPA, och sen ikväll blir det väl Bhof för att se Elise gå på catwalken! ;)

Jag är hungrig??

ta en pistol och skjut av örat på mig, men bara snibben

Detta kunde inte komma mer olämpligt!
Fick IG i projektarbete och måste skriva om det med en massa enkätundersökningar och ta reda på en massa om olika organisationer och sånt skit! Jag som redan har så mycket att göra! Gjorde iallafall engelskauppsatsen igår men blev fan inte nöjd med den så ska nog ge mig på att skriva en ny nu idag medan jag väntar på att SPAt ska börja. Jag har absoluuuut ingen lust med det idag! Jävla BAJS!

vi ska, jag ska, du ska, ska ni?

Sitter just nu i skolan och har bett det kommande provet att dra åt helvete! Rätt så nöjd med det uttalandet!

rasta på, alle man ombord! jippikaye!



Har precis varit nere hos T.Danne och pratat lite eftersom han senast sa i telefonen att det kan bli problem med tiden om jag ändrat min tatuering från mindre till större men idag sa han att eftersom jag & Therecé är sist den dagen så skulle det inte vara några problem! Så här på bilden har ni nu min tatuering som kommer sitta från första ryggkotan(den lilla bulan som sticker ut i nacken) och ner till lite mer än halva ryggen!
Det står "du får inte glömma bort att andas" på alviska och jag bara längtar tills dagen kommer och man sitter där nervös över hur ont det kommer göra att köra i några nålar i ryggkotorna.. MEN JAG SKA HA DEN DÄR!

Igår slutade jag som sagt vid 14-tiden och gjorde exakt ingenting fast jag har mycket att förbereda för nationella m.m men idag blir det andra bullar! Först ska jag laga något att äta (lättlagat eftersom jag ch spisen inte är BFFs) och sen ska jag börja checka av listan som kommer här:


AJa... det är bara att sätta igång!
OMG JAG VILL HA POPCORN!

det står inte här och inte där

Seriöst. jag är en ynkling! Jag har varit hemma sen kl 14 ungefär och tror ni att jag har gjort något vettigt gällande studier? NEJ!så jävla besviken på mig men seriöst. Att plugga står inte på mina vardagsscheman längre!

what comes up must come down. like an pineapple

Nu skrev man här igen. Morgonen den 16 april och igår var den officiella dagen för mig då jag tog av mig jackan och kunde gå i bara T-shirt till skolan! Balbiljetten är köpt och klänningen ska bara sys om och hitta matchande accesoarer till sen är vi i full rulle mot student 2010!

Vaknade för ett litet tag sen och skulle äta en stor frukost men när både brödet var slut och filmjölken var utgående så fanns det inte mycket val än att ha köpe-frulle till magen som jag får gå och köpa innan min första lektion. Fredagar brukar vara för mig de segaste dagarna eftersom jag had så många lektioner då men inte idag! Idag börjar jag med tsp, sen har jag håltimme i lite mer än 3.5h(där jag kommer spendera tid på gymmet med jamjam!) sen börjar jag svenska tjugo över tolv. Det är ju så att det är egen-arbete på engelskan där jag inte ens börjat(ska göra ikväll) och sen har jag hoppat av matten och har inget SPA idag så det blir nog en lugn dag idag!

överaskningar är bäst. buh

här hade man gymmat i en timme, dansar i en o en halv, gymmat i en halvtimme igen och sen kommit hem för att möta detta i vardagsrummet! GO PÅG JAG HAR VA?! ;)

"ding dong feng jing an dong" stog det på paketet

Hämtade balklänningen idag.. en liten snabbvisning på tyget:


dagen fortsätter men tar aldrig slut

Jag måste säga att jag har nog underskattat Ozzy Osbourne.
Jag letade upp Kelly&Ozzys låt Changes och man fallar så otroligt snabbt för den pga texten som far och dotter sjunger. Bakis som jag är spelas Ozzy i högtalarna och några låtar som passar mig idag är Changes, Working class hero och I dont wanna stop!
Dom låtarna tycker jag alla ska lyssna på fast dom inte är heavy metal-fan eller rockfan överhuvudtaget men det är något med dom man fastnar för!

Sjukt sugen på spaghetti och köttfärssås så snart går jag nog och handlar!

"det går åt två måttband åt röva!"

Okej, datasladden åkte ur datan och döda datan och mitt fina långa inlägg jag hade skrivit så nu tar vi allt i snabbspolning:
*thesse kom vi 8 och det blev pizza och sminkning
*phoung kom vid halv 10
*bussen till vejby där vi skulle möta upp Felicia på bussen och hamna till sist hemma hos Matilda Ahren med adel,elise och filippa
*vi tog bussen in till stan igen och vi hamnade på Nicks.
*som ni alla vet så kommer jag inte så långt när det gäller utgång.
* innan halv3 var jag hemma, utslagen på soffan.

vaknade rätt så tidigt idag med solen i ögonen. pallade inte gå upp och dra ner persiennerna! Var och kollade på lokalen till min studentfest vid halv11 och tror det kommer bli superbra men sen när jag kom hem sattes huvudet igång. Jag och Simon tog oss till Hemköp för att inhandla finfina saker på bordet som jag har här mitt framför mig, Där står nu en stor iskall flaska vatten, chips, dip och morötter och några Geishas. det satt finfint kan ni tro! Det enda jag fruktar är att jag brukar alltid bli bakis på kvällen så ni kan se hur min kväll kommer vara! så för att avsluta detta inlägget så som jag sa till anna i min klass, ni hittar mig nog på dasset ikväll!

snuttinutti!

nu kan jag nog göra normala saker igen! :P typ strycka mina slipsar eller ngt

Hallå allihopa!
Dagen har varit spännande!
Det började med att jag äntligen aldrig kommer behöva gå matte på ett bra tag! Iallafall innan studenten för till hösten får jag se! Jag hade tydligen 50poäng över och hade tillökat min studieplan och eftersom jag lyckats få 0poäng på alla matteB-prov så fett stor chans att jag kommer klara nationella i maj med slit och stön i grunden?! NEJ.
Så jag gick till Syon idag och skrev ut mig från kursen! Känns faktiskt hur jäkla bra som helst!

Jag har som innan skrivit att jag har haft en skuld till Simon från Thailandsresan. Haft den sen december och trodde att jag skulle vara klar med den för längesen! Men icka sa Nicke! Det har faktiskt varit apjobbigt för jag har inte kunnat fika med vänner som jag vill, gå på bio när jag vill. Kanske köpa den nya bra mascaran eller ett par strumpor som det inte finns hål i (okej, överdrivet men ni fattar poängen..) Och nu för någon dag sen fick jag nog. Jag gick till banken idag och är nu SKULDFRI! Let me hear a hallelulja??!?!

Och eftersom jag tycker att jag ska fira vid minsta tillfälle jag kan ta i akt så hämtade jag upp Jamjam efter skolan och stack till Familia&Väla. Tänkte liksom, varför inte ;)? Jag fick med mig två par skor, ett par pumps och ett par andra svarta klackar med öppen tå. (bild kommer!)

Nej, maten till middag ikväll blir en överraskning och ikväll hade jag tänkt börja skriva mitt tal till nationella i svenska och kanske börja plugga till ett prov som jag har om två veckor?


SkoPunkten - 99KR !!

Din Sko - 299..kr..399från början så det är ett plus. Platån syns tyvärr dåligt men den finns där! :P

nemen, ett andra inlägg för idag?!

om ni inte har läst den så läs den!

underbar bok med både humör, allvar och hyss av Slash och resten av alla bandmedlemmar!

Har redan läst den en gång innan men dock inte slutet så funderar starkt på att jag ska göra klart alla mina arbeten så fort jag kan och börja lasa den igen!


allt har en naturlig förklaring!

OHEJ här har vi inte skrivit på ett bra tag ser jag!
Påsklov förra veckan. Gick som smör och nu är jag full av arbeten som jag inte lyckades göra på lovet. Eller ja, så mkt är det nog inte egentligen men störrigt när man varit sjuk och läraren säger att det ligger uppgifter på Fronter men där hon sa att det skulle ligga, ligger dom inte så smått störrigt när man inte kan göra de uppgifter som man har tillgängligt (jag har nämligen på något sätt tappat bort vissa av mina studieböcker så jag kan bara göra MÄNK, svenska eller tsp) så jag får väl bara sätta mig och plugga in tspglosor istället.

På tal om inget, balen 2010... Min klänning har ännu inte kommit och avsändaren svarar inte längre, är man förvånad? Nu gäller det nog att hitta en planB, typ hyra någons gamla balklänning eller så beställa från Nelly eller något för att lägga flera tusen på en one-night-klänning är inte något för mig! Hade varit annorlunda om man var gift med en militär eller liknande som har en massa balen och sånt för just såna outfitsar men nu är ju inte jag det så vad ska jag med en sån klänning till? (kollar mejlen nu igen och fortfarande inget svar, det är då man bara vill skrika #¤%!/"&#(")")!&#)""##"" !!!

Nej, får nog gå in på Nelly innan jag börjar med tspglosorna för gör jag det sen så kommer jag ändå inte lära mig ett skit av glosorna då my mind e bara på att hitta en snygg klänning!


varför måste man ha rubriker när man kan typ...dö

nu orkar jag inte mer.
detta är inte vackert. urk

RSS 2.0