y= 2x+en femtedel och 25mm...

Ska försöka ge mig på matteB nu!
Har närvarouppgift på fredag och såg nyss över uppgiften, hade med linjer och ekvationer och göra så jag ska ge mig på detta nu!
Vi slutade 1.5h innan schemat så kl4 var jag nere på friskis och var klar vid halv6!
Vet inte hur tusan jag ska fixa detta med gymmen och träningen men på något sätt måste jag fixa för jag kan verkligen inte träna på 24 när elen stängs av, löpbandet funkar inte osv. känns inte så bra och jag måste ha folk runt om mig!

Nej, matte var det ja!

behov av mat

Som ni ser på rubriken så är jag väldigt hungrig!
Precis fått min första rast på min första lektion för idag och fick snällt låna tio kr av malin för att handla en macka och två sockersaker, tänkte att eftersom jag försöker trimma kroppen och gå ner i vikt har jag skippat sockret på några dagar nu men nu kände jag att jag får toppa blodsockret lite för att inte svimma!
Det är 2h kvar av denna lektionen sedan kör jag hem för att äta lunch hemma med Simon eftersom det är lax idag i skolan och jag äter inte lax! (alternativet var ngt med broccoli och kände att jag inte kommer klara mig till kl5 med lite gröna träd!)

Nej, ska ner på nedanvåningen och visa mitt CV till Isabelle som ville kolla igenom det till mig! Snäll flicka!

hallå där i blåbärs-skogen!

Har precis letat upp en enkal CV-mall då jag bestämde mig för att söka jobb på ett vårdhem eller äldreboende. Jag och några kära töser satt och diskutera sommarjobb, löner, CV osv och eftersom jag inte har ett fast schema på bowlinghallen så tänkte jag ta ett skjut i min utbildning och söka jobb! Så nu sitter jag och skriver på mitt lilla CV.

Frysen är avisad och sista tvätten är på tork i torkskåpet, vi var ju tvungna att beställa ny tvättnyckel då vi inte hitta vår egna så nu kan vi äntligen tvätta hemma igen och inte hos mamma!

Förresten, i några inlägg neråt skrev jag att jag hade börjat på tabletter som heter Krom, det är piller som ska minska på sötsuget. Köpte det inne på Life på Väla i fredags och damen i kassan visste exakt vad jag sökte efter och jag fick bara pröjsa ynka 69kr! Tänkte att hellre att man betalar 69kr för en burk än att jag kommer fortsätta att köpa skitmat/godis för att jag inte pallade betala det lilla, eller?!
Och jag började med dom i lördagsmorse och det kändes verkligen som om de satt fart på kroppen direkt! Även om det bara kanske är psykiskt och jag lurar mig själv så har dom funkat helt jäkla underbart för mig! Inte ätit godis så här lite på evigheter! La faktiskt t.o.m bort chokladasken i lördagskväll för var inte sugen (?!??!!?)
SÅ, vill ni försöka ta kontroll över era matvanor och trimma kroppen lite så prova detta för det funkade skitnjajs på mig men sen är det väl individuellt också men man kan väl alltid försöka?

"han lukta gott"....



Var nyss på banken och skatteverket för att se över mina skattepengar jag skulle få tillbaka och när vi parkerar bilen ser jag ett par skitsnygga smaragdgröna klackar och hör Simon säga "snygga ben hon hade", sen kollar vi upp så är det Emma&Zäta haha! Smsade Ida och sa att jag precis träffat på hennes kusin och att Simons min var oslagbar. Dom skulle in till polisen och vi till skatteverket, sen kom han in på skatteverket och påväg ut sa man väl självklart Hej och Simon bad om bild! "Han lukta gott" sa jag till Simon, Emma hade ju snygga ben (a)

Nej, nu ska vi isa av frysen,
MVH / 75åriga Cia

come in to my house

Som ni ser så har jag ny design men problemet är att designadinblogg.se har ju fan ändrat hela sin hemsida så jag kan inte minska på inläggen som jag skrivit innan (ni ser i menyn så är det vädligt många inlägg) så när man ska läsa länkarna längst ner så ser man dom på de mörka,  plus att jag vet inte hur jag sätter dit ett foto på mig men det kommer väl så småningom!
Drar snart ner till F&S och kör ett intensivpass som jag gjorde häromdagen men först ska jag se klart Girls of the PlayboyMansion och vänta på att lunchen landat i magen så jag inte får kramp!


man kan alltid önska

Saker jag borde göra:
Ta ner saker i källaren
Dammsuga
Moppa
Vattna blommorna
Ta ut soporna
Ut och springa
Rensa frysen och ta bort mycket is som fastnat där
Kolla upp gymkort på F&S eftersom jag är skeptiskt hur mitt gym kommer att sluta..

Vill göra:
bara ligga i soffan och hoppas på att liggsåren förvandlas till kilon och fett som försvinner av sig själv...

man kan alltid önska

Saker jag borde göra:
Ta ner saker i källaren
Dammsuga
Moppa
Vattna blommorna
Ta ut soporna
Ut och springa
Rensa frysen och ta bort mycket is som fastnat där
Kolla upp gymkort på F&S eftersom jag är skeptiskt hur mitt gym kommer att sluta..

Vill göra:
bara ligga i soffan och hoppas på att liggsåren förvandlas till kilon och fett som försvinner av sig själv...

tror jag aldrig sett en sån ananas förrut

Sitter i soffan med datan och pratar med Hanna, har så många tankar i mitt huvud nu att jag kommer babbla på här nu!
Eftersom jag inte bloggat så bra på senaste tiden tänkte jag dra upp allting nytt i punktform!
1. I fredags var jag och Therecé på Väla och jag blev så besviken på mig själv när jag såg mig i varenda spegel att jag gick in i Hälsobutiken Life och köpte Krom som ska få en att slippa sötsuget. Fungerade redan på första tabletten!
2. Igårkväll var jag så rastlös att jag gick in på Anaginas blogg och såg igenom typ alla hennes videor. Har inte garvat så mycket på länge! (kommer lägga upp mina favoriter)
3. Jag har börjat på utbildning till undersköterska och har två långlektioner per dag. Fast det bara är två lektioner kan dom vara sååååååå dryga. Mycket har det med läraren att göra och den ena gör det inte lätt....
4. Förhoppningsvis får jag och Simon vår nya bil nästa vecka. Det blir en Peugeuot 206cc.


och just nu kände jag att jag inte pallade fortsätta dne listan. Sitter och kollar på ett drygt program på5an och den ena bruden verkar ju så blåst. Hon gjorde mig deprimerad. Irriterad och frustrerad. Har ett extremt sug att åka till Ullared! på tal om.....?

far jag kan inte få upp min kokosnöööööööt

Nej, här sitter jag i min ensamhet i lägenheten på Nya torg och lyssnar på Hönan Agda med min cocosdrink med mjölk!
Har sminkat mig, hittat nada kläder och håret har jag hunnit sätta upp i en toffs i torrhet på ideer på frisyrer men när man ändå tittar ut så känns det som att man borde skita i att fixa håret för regn kommer ändå dimpa ner på det fina man gjort!
Det får iaf bli leggins och högklackat men toppkroppen har jag inte hunnit med att inspektera...
Högtalarna skriker Ozzy Osbourne "i dont wanna stop", tvn står på mute med AFV, plattången är igång sen år 1943 och mina raggsockar är så använda att de ser ut att komma från framtiden, alltså inte nämnbara!

På tal om något helt annat, Simon är på klassfest som håller till två våningar ner i detta hus och såhär lyder värdinnans och min sms-konversation:
V: Kokobeng, kokobeng, kokobeng!
C: hahaha vem:P?
V: din hemliga beundrare Geert
C: ja men då vet jag precis!:)
V: jasså?
C: ja, du med träbenet som brukar fönstertitta när jag bytar om och så :)
V: jag ser bara din smala pojkvän, inte dina kurvor!
C: haha! man kan bara inte missa mina stora kurvor, köpte dom på donkan, VÄRDEFULLA!
V: du måste försäkra dom!
C: de e gjort! var tvungen att köpa en mcflurry för besväret!

Och här sitter jag nu och skrattar för mig själv.
Känner på mig att det kommer bli en galen kväll för vad man hört så är Hoai tokigt :)

a bird, a plane,its..kissie?

stod och filosoferade när jag diskade alldeles nyss: Kissie har lösnaglar, löshår, färglinser, "brun"-sprutor, silikon, retuscherar bilder, och så vidare och vidare, och detta gör hon ju för att vara snygg. men frågan är bara vem det är man vaknar upp med, Schrek, Åsnan eller Fiona?





++++++++-----------

har inte skrivit på länge och borde öka inläggen.
sitter just nu efter en aptråkig och irriterande dag efter skolan. vaknade helt på fel sida av kudden redan från början och har varit grinig sen dess. tyvärr har det gått ut över mina klasskompisar men Isabelle har slått mig i skallen för att ändra min atityd men får väl dra ut frustationen på löpningsrundan sen!

har skitmycket att göra, skriva en massa anteckningar, har prov imorgon och bara skriva rent allt i datan så slipper jag ha en massa papper i häftet!
jag har inte huvudet där det ska sitta så slutar skriva nu, hoppas ni njöt av detta skitinfo-intressanta inlägget!

-för min pool är mycket större än din? -nehe!-joho!

Något som jag har tänkt på dom senaste åren är:
Får man lov att skryta?

Jag är jävligt glad att jag gör något såhär stort som med bilen. Att jag köper en bil. En skitsnygg bil och bäst av allt, jag köper den med Simon! Vi har lånat bilen idag och imorgon så såklart har jag åkt runt i den för att köra in den och vänja mig, när jag varit ute ett tag ville jag inte hem för vad skulle jag göra hemma? Men jag hade en känsla att om jag ringde en vän och kör dit med bilen, vad blir reaktionen? Bra eller dålig? Jag hade ju förväntat mig dålig men jag trodde aldrig att jag skulle få den reaktionen också? Får man inte skylta upp med något man är stolt över? Varför blir det så? Avundsjuka? Eller bara ...vad? Har inte ens ord för det? Katig?

Och vad gör man åt saken? Hör man av vad som händer och varför man får denna "dåliga rekationen" eller låter man det vara? Känns som jag låtit det vara ett tag nu och något jag lärt mig den senaste månaden är att om det är något som stör en så varför tar man inte det med personen i fråga?
Som jag och Anna, vi kom överrens om att är det något så ringer vi varandra eller ses istället för msn, sms eller facebook! Det funka och vi uppskattade det. Såhär är det med Josefin också, och så vill jag ha med mina andra vänner också. Felicia verkade totalt förstå detta och när vi bråka för ett litet tag sedan rignde hon mig dagen efter och prata med mig! Hur skönt som helst så varför kan man inte göra det med vissa andra vänner?

Så dom som läser min blogg så försök förstå varför jag någon vacker dag helt plöstligt ringer eller dyker upp för att diskutera saker som hänt/sagts!
Är detta fel av mig? Isåfall skiter jag i vad ni tycker för vill ni inte ha en vän som försöker vara ärlig så screw you :)

tango is not for three, was never ment to be

Jag hoppas inte fööör mycket nu men om allting går som det ska så kan denna skönheten bli min och Simons gemensamma första bil! ;D
Min första bil som jag köper tillsammans med någon, fast jag bara är 18 men det skiter jag i!
Varför har man fördomar att man måste vara minst 25 för att göra något sånthär? Väga chansa förfan och lev! OM det nu blir att något går snett så har man iaf testat och fått erfarenhet. Jag har ännu inte hittat fel på mitt förhållande och hoppas att jag står kvar på samma platta med Simon ett låååångt och bra tag till! :)
Allt går så bra och som på smör just nu! Älskar livet! Har så mycket att vara tacksam för, har tak över huvudet, är sambo, jobbat som ett svin och förhoppningsvis får jag jobb i början av nästa år som undersköterska! Kan inte klaga!


"jasså ni är 11år? :D har ni fått något hår på pungen än då?

Har precis kommit hem från jobbet i h-parken!
Idag var det Öz Nujen som gästade och måste säga att jag trodde jag skulle vara stel och nervös men han gör en lugn på något sätt. Satt och diskuterade träning och musik och allt möjligt, som kungafamiljen, han sa att om man ska komma till Sverige och bosätta sig måste man anpassa sig till våran kultur där det inte är så att pappan väljer vem dottern ska gifta sig med, men ändå tog det Daniel 8år att bli accepterad av Kungen?! Helt rätt åsikt tycker jag! Man trodde att han skulle vara en sån som alltid sitter och skämtar exakt HELA TIDEN men icke sa nicke! Men det var liksom bara skönt för en kille som får en att skratta fööööör mycket blir inte bra! Han var typ som vilket kille som helst, klart man var lite småspänd över att sitta där med honom och prata men tror det kan vara skönt för lite kända personer att bara sitta ner normalt och föra en lugn och normal disskution utan några spända vibbar och rosenröda kinder och fnitter hela tiden!
Men när vi hade suttit och diskuterat träning ett tag blev jag sugen och sprang hemåt, bytade om och sprang en runda, bara 1.84km för att vara exakt (köpte ju en liten manik häromdagen;p) och sen en massa styrka här hemma i mitt vardagsrum!
Börjar få lite panik när jag inte tränar men tar det på ett positivt sätt, då lägger jag bara inte av med träningen mitt i utan fortsätter! :)

Nej, mat i magen och en dusch, TACK!

gjort så mycket så kan inte sammanfatta

Var fortfarande kvar i sängen vid 11 och det kändes skönt!
Gick upp utan att trycka i magen en macka eller två utan stack direkt ner till stan för att uträtta några ärenden.
1. Säga hej till min moder som jag inte träffat på ett litet tag
2. Köpa ny deo eftersom jag så gärna ville tappa den i golvet från badrumshyllan så den åkte i tusen bitar, men måste säga att badrummet har aldrig luktat godare! HE HE
3. Köpa klädklister för att ta bort luddet från min nya kofta som jag införskaffade mig på Gina igår.



4. In till Elin för att boka tid på lördag för att äntligen fixa mitt hår till den färg jag grubblat över att kunna skaffa i typ 10år nu?!
5. Inom jobbet för ännu mer arbetstider.
6. Inom Merchel&berg för att boka tid till mina ögonbryn som är så plockade de kan bli, ojämna och osynliga (fick tid idag så nu sitter jag här med nyfärgade, ska tillbaka om 3v för att invänta att de ska bli tjockare så man kan forma dom hur jag vill ha det :))

Så det blir en liten makeover innan skolan och jag gillar't! Ska bara påminna mig att ta före och efter-foto med håret!


google sucks

varför ska det vara så svårt att bestämma HUR rödhårig man vill bli?!?!
Hittar ingen bra bild att ta ner till salongen hos Elin, vill vara mörk under(grunden) och sen lägga ett lager rött över, går det att förklara så?

fast lite mörkare ?


RSS 2.0