a la eleonor

På länge senaste tid har jag varit mån om att jag måste komma igång med träningen och nu idag har jag suttit och pratat mycket med Eleonor på chaten om träning och mat och hon var så snäll att hon skrev ett träningsschema till mig som ser ut såhär:

Måndag: 2.5km jogging, 20 vanliga situps, 10 på var sida och 10 triceps
Onsdag: 5km powerwalk, samma situps och 20 rygglyftningar
Fredag: 2.5km jogging, samma situps&triceps och samma rygglyftningar
Söndag: samma som onsdag

Detta är saker jag
förbjudit mig att äta:
pasta (halvt förbjudet för liiite pasta måste jag ju ha för att få energi)
ris
potatis
godis
läsk
chips,ostb,popcorn
kakor
vit bröd
glass
dressingar
skräpmat

Detta är mina ersättningar:
grönsaker
sallader
baguetter
frukt
fullkorn
kolsyrat/vanligtvatten

Nu får vi väl se hur det går för mig denna gången!

ska aldrig gå på detta igen!

Inte konstigt att jag blivit bredrövad!
Inte i hela världen kunde jag tro att detta pulvret kunde skapa såna här problem!?
Jag trodde ju bara att det skulle hjälpa mig att få lite muskler lite lättare, inte att det skulle påverka min kroppsbyggnad och få den utökad!
Blivit så jävla bredhöftad att jag gråter!

en dag med hanna bredvid mig...

från vänster: mörka jeansshorts från HM, röd stickad tröja från Gina, hårklämmor/tottar från HM, läderarmband från Bikbok, gröna&vita skor från HM, ljusa jeansshorts från Carlings, svart stor tröja från HM och ansiktsmask från Lindex och sist&minst dödskallering från Glitter


alla har väl ett glas där hemma?

var inne på angelica blicks blogg och såg ett fett coolt tips som man kan ha till sina örhängen så jag följde på den vägen jag med! Jättebra och smidigt ju ist för att ha alla i en hög i en liten ask!

hur länge kommer jag orka köra? upp till jönköping? lite mer?

Kom precis på att jag ska stå ut med att vara utan Simon i fem dagar..
Hur ska detta gå?! tur det finns uppfinningar som mobilen!

Nu kör jag och den lilla blåa volvon till Sthlm med mamma&sebbe! Jag har första sträckan att köra så vi får se hur detta går! Mamma har ju alltid kört hela vägen upp innan (6-7h tar det) men nu har hon ju kommit på att mitt körkort kan användas! ........................

orkar inte ens tänka på att det är pengar jag tjänar för att göra mig glad till jobbet

Nu drar jag iväg och jobbar i princip hela dagen!
12-ca 15 blir det att sitta och ta betalt för biljetter till konserter/teater
17-ca 00.30 blir det nere på Simon och jag ber till Gud att vi inte har lika mycket ikväll som igår, men gärna lika skönt folk!

what happendes in my hand stays in my head


tröja - hm 30kr, halsband - hm 60kr(tror jag?)

SÅ, alldeles strax drar jag, mamma, patrik&eva till Landskrona för festivalen där. Kan inte bara bestämma mig om jag ska ha på mig det på bilden eller klänningen i inlägget under?? Nej, jag är för lat för att byta om!

H&M 75kr

Nej, nu sticker jag och jobbar i denna värmen men har iaf spenderat skönt tid med mamma&Simon idag på stranden så nu får jag slita lite om jag ska kunna försörja sig! Man får verkligen ett större perspektiv på hur ekonomi kan vara slitet när man flyttat hemifrån men måste tacka min mamma&pappa för att de låtit mig ta eget ansvar och låtit mig vara ifred så jag kan klura ut saker och ting, som när mina föräldrar skilde sig och mamma jobba mycket, var man tvungen att luska ut hur mikron fungerade och hur man kunde göra lätt/barnvänlig mat själv, eller som när jag skulle på kalas hos Carro och mamma ville att jag skulle hitta vägen själv så hon ville inte följa med mig för hon tyckte att jag var stor nog att hitta min egen värld/väg dit och klara mig själv.
Såna småsaker som när man varit barnvakt åt Sebbe när pappa turnerat/jobbat eller mamma har jobbat så ser man faktiskt saker och ting på annat sätt.

Nej, befinner mig på Simons 17-ca 00

"hejsan, vad är ni sugna på? en ramlösa ja, citrus eller naturell?"

Kommer vara stendöd med bloggen nu i helgen, börjar nämligen 11 imrbitti och slutar 2 på natten sen upp på lördagen och köra samma race. http://publishme.se/1168947/entries/article/86683611/?pub=1
Jobbat idag från 11 och skulle sluta 17 men med 5minuter kvar av passet ringer han hemifrån och frågar om jag kan stanna några timmar till för han mådde illa och skulle vila, så jag fick ju ställa in planerna och vara chef i 4h.
Kl18 kommer en gammal man och säger "hej, vi har reserverat bord här ikväll". Jag säger inte så mycket mer än att få panik och blir sne på denna osagda infon men allt fixade sig iaf.

Nej, nu kallar sängen!

bild från grillningen hos Felicia igårkväll

these words are my own.

Det blev ingen nådig morgon!
Har legat och svettats av all värme hela morgonen men när jag bestämde mig för att å upp o kissa så behövde jag mer än det, där kom ciderna upp. Klena lilla jag. Då var klockan 9, jag skulle börja jobba 11.. Men det mesta gick över efter att jag hostat upp magsaft (.....) som det alltid brukar göra, när jag är sjuk som jag var tillexempel i Thailand så satt jag bara vid toan o gnällde "snälla låt det bara komma ut, kan det inte komma snart?!?!?!" paha!

Kom ner t jobb och träffade kockarna som flina lite åt mig eftersom jag, melina, stina,thesse o felicia satt där i några timmar innan vi drog till Nicks, sen kom Jossan också så vi fick komma överens vem av oss som skulle stanna eftersom Simon dubbelbokat men eftersom hon bara kunde idag så tar jag och jobbar imr istället. ´
Idag på schemat står det då:
Städning
Handla på CityGross, kylskåpet börjar bli tomt.
Träning
Träffa och prata med Anna?
Hem till mamma och hämta tvätten(nej jag låter inte min mamma tvätta, jag bara lånade maskinen!)
Hem till Felicia och grilla och bada uppvärmd bubbelpool!

me and the heels are going out

Nu ska jag möta tjejerna nere i stan för lite snack och cider!

 

 

 

 

 


play me like a guitar

Jaa, vad ska man säga om dagen?
Hunnit jobba mellan 11-17 och det var rätt chill idag så ser fram emot att åka dit imr igen. Försökte ju hitta annat jobb men det verkar inte ljusna för mig så jag får nog ta det jag kan få men kanske har ett annat som är nyöppnat. Kanske ska dit imr efter jobb?
Jo, jag har hunnit sova i någon timme också. Har magknip och är helt svullen så har inte sug för att göra ett skit. Kul för Simon att komma hem från jobbet och ALLTID hitta mig liggandes i soffan.. med datan..eller TVn. PEST

I lördags åkte vi ett gäng till Liseberg. För att sammanfatta hela dagen kan jag bara säga att den var verkligen vad jag behövde! Den bästa på länge! Detta sommarlovet är precis vad jag behöver! Jag har en underbar pojkvän, sitter här och bor tillsammans med honom i en fin lägenhet. Jag är frisk, har en familj, tak över huvudet, mat på bordet varje dag och världens underbaraste vänner, måste ge extra tack till Therecé som alltid är där för mig!.
I söndags äkte jag och Simon hem till Felicia för att umgås med henne och Adam, vi skulle ut och gå men vi stannade inne och badade i hennes uppvärmda pool!

Ligger och kollar på "secret lifes of women" där en (tonåring) som har handelsbehov(shopaholic) förklarade med orden "om jag betalar detta på mammas kreditkort så får hon räkningen om en månad, och då hinner jag tänka ut hur jag ska tjäna dessa pengarna för dessa skorna för att ge henne då". ......Verkligen så jag brukar tänka just nu, hemskt. Gav mig en liten väckarklocka i huvudet på mig. SKÄRP DIG CECILIA!

 

 

 

 


shoes are a girls best friend

jag vet inte vad det handlar om men en tjej kan aldrig ha för många skor.
måste nog räkna dom nu.
här på bilden har du ett par lila converse från LasVegas som Simons systers man fixade till mig, mina första äkta då mina vita e från thai och fejk(tror jag) och klackarna är från Matz skor som båda kommer användas flittigt i sommar, och dom fick jag av Simons mormor&morfar i studentpresent!




finns mellan kaffemaskinen och ölen

Ska jobba nu mellan 11-17 så bilder från de senaste två dagarna kommer upp ikväll!

kanske träffar Lotta Engberg idag?!?!:O bryr jag mig?NEJ!

Nu har jag stigit upp, klätt på mig och packat väskan halvt klar!
Idag drar jag, therecé,johan,felicia,phoung, adam,fanny&oscar till Liseberg!
Kom hem vid 1 inatt, jobbade nere på Simons kl17 sen bad jag om att få gå en halvtimme tidigare eftersom jag skulle upp tidigt idag! Det var en rätt så bra dag, väldigt mycket folk eftersom folk går på semester nu men vi klarade av det.

Nej, kl9 ska vi samlas på Statoil för att tanka och dela bensinpengar sen bär det av!
Att det alltid ska vara så svårt att veta vad som är lämpligt att ha på sig på just Liseberg kommer jag aldrig klura ut gåtan på, en jumpsuit hade varit najs om jag inte hade fått svettlökar på den(brun) och man kan inte gå med bara shorts(eller jo, om man bara låter överdelen svänga men kan finnas risk för obehaglig tyngd..) sen tänkte jag på Therecés hängsleshorts men dom kan nog vara varma plus att det egentligen är hennes systers så det blev ett par vanliga ljusblårandiga shorts med ett vitt linne som jag inte behöver BH till, notera att jag tar med min bikiniöverdel!

im a working-class girl

SKa jobba om 2.5h och jag bönar och ber för att det inte bara är jag som ska jobba ensam ikväll! Alla har typ gått på semester nu så alla är ju ute och firar, men skulle inte förvåna mig att jag får jobba ensam. Det gjorde jag ju förra gången när jag jobbade 10.5h för att den ena tjejen inte dök upp..
Jag får tänka på det positiva iaf, jag får äntligen en inkomst, sådär en månad försent. om man skulle ta en snabb tupplur innan man duschar och gör vid sig?

orka alla dessa rubriker!

* upp halv8 för att skjutsa Simon till jobbet
* kör därifrån vidare hem till Patrik för att jobba (städa)
* kör direkt ner till Simons på torget för att skälla/ha mer pengar/schema-snack
* kör snabbt hem för att tvätta håret
* ner till Elin som klippte mitt hår, valde att bara ta topparna. måste spara långt till hösten!
* ner till Simons igen, fick både min lön+lite till OCH mitt schema! det är fan ta mig värt en STOR applåd!
* umgicks med min bror och hans homie på Väla. Hittade en typisk "inte-så-liten-att-man-bara-får.plats-med-mobil-och-läppglans-utan-även-en-kvällströja-om-det-blir-kyligt-och-några-cider-och-en-banan"- väska inne på gina som var på rea och billig så det unnade jag mig.
* stannade på Netto, Coop och områden för att dela ut papper till utförsäljningen, tar de na husen imr och Kungs sen ska jag jobba på torget kl17.

Min mrogon började iaf bra. Min kusin Marcus ringde mig och sa "du, jag har kickat på ditt abbonemang, för jävla dyrt så jag har kapat kostnaderna och skaffat dig en iPhone." Visst har man underbar släkt;)?? Han kommer med en till mig och en till bror ikväll så nu gäller det att hitta ett coolt skal fullt med diamanter som jag hittade på google :D

RSS 2.0