när det väl är dags..

vilket ska man välja? Dom flesta som känner mig vet om att jag alltid har haft en "thing" med rådhårighet. Nu i höst väljer jag att ta detta steget och bli rödhårig, frågan är; vilken nyans?

mer åt det mörkröda hållet,


eller mer åt det ljusa hållet?

är du kär i mig ännu claes-göran?

Orkar inte att lägenheten ser ut som en svinstia(nästan) och jag inte pallar städa. Känns verkligen som att jag städar hela tiden och eftersom vi varit på stranden rätt så mycket har vi typ en sandlåda i vardagsrummet och hallen.
Igår var Simon ledig så vi drog till stranden med några brudar men sen hittade vi Simons bror så vi fastnade där hos dom istället och satt vid klitter-baren resten av dagen, åt lunch och middag och det var så varmt att man fick gå mitt i maten och ta ett dopp! Dock kunde jag klarat mig utan bajskorvarna som flöt runder....


OBS: PÅ TYRA BANKS SHOW IDAG PÅ TV SA NYSS EN DIETIST ATT SHOPPING BRÄNNER 275KALORIER PER TIMME! NÄR ÅKER VI TILL VÄLA?!?!?!!

citerar hanna: "heter din janne gronny?"

bild från min studentfest på lördagen

 

Skulle till stranden idag men brände mig lagom överallt igår när jag var på stranden med Thesse&Johan så får hitta på annat idag, tror jag ska åka runder och dela ut flygblad till Simons pappas utsäljning han ska ha i slutet av juli, så dit får ni komma!

 

 


movin' my hips like yeah

bild från midsommar hos Simons m&p

Kan ju säga att jag är helt slut i huvudet, sov ca 3h inatt och upp tidigt som fan för att skjutsa Simon till jobbet!

Nu snart kommer Therecé och hämtar upp mig för sen drar jag, hon och hennes syster Isabellé till Västersjön och bränner lita hud!


behålla eller sälja?

Om jag säger såhär, är någon intresserad att köpa dom är dom i stlk 38, jag köpte dom för 400kr och kan sälja ett par för 120kr. Vet bara inte själv vilka jag skulle vilja behålla men två par likadana är nog för mycket för mig.

 


smått gör skillnad

 

Såhär såg våran vägg ut i hallen efter att spegeln ramlat i backen. APONAJS

Och med en spegel för 400kr från ÖB plus en söt skylt från Norrland blir det mycket bättre!

En skylt från en liten butik i Norrland jag&Simon fick av mamma när hon var där i 10dagar med jobbet


nu har jag lämnat nästet. hos pappa iaf

För några dagar sen(söndags) när Simon var på personalfest befann jag mig hemma hos pappa och packade ner allt jag ägde i flyttlådor som jag senare tog över till Simon. Kändes rätt underligt att packa ner sina saker och lämna mitt älskade rum jag var så nöjd med och tänka att jag inte kommer bo där längre. Så nu har från pappas boende flyttat ut på riktigt! Undra då hur pappa känner sig?

 

nu ser det väl lite fullare ut där i hyllan än innan? :)

orkar bara inte att jag har en låda kvar som jag inte vet var jag ska göra av de :S

men på tal om inget, måste leta en fräck datamus för just nu är databordet som vi införskaffade oss för halt för pekaren att flytta sig någonstans sen och som stöd har vi mitt gamla Projekthäfte....förstår ni varför jag vill byta?!?!


köp dom, kööööp. ge mig pengar

Okej, jag har ingen aning om jag kommer att lyckas med detta men iaf. Nu har jag lagt ut lite saker på Tradera för att få lite saker sålda, bortkastade och få pengar. Tänkte att ni kunde få se lite o dom som intresserar sig kan väl mejla mig på [email protected]!

Min Traderasida är: http://www.tradera.com/toppar-blusar-och-skor-auktion_162403_114632415

brukar inte digga sånt här och tror inte jag kommer få något sålt men man kan väl alltid försöka!

tror jag gör som alla andra, dresscode för idag

svart body: gina tricot

shorts: pappas gamla som mamma klippt av och använt typ hela 90talet?

klocka: Jet Set(lila)

skor(som inte syns): vita låga från Maxi.

 

SÅ, nu är jag officielt en bloggare.


im a dude, im a hunky dude, IM A BAD-ASS HUNKY DUDE!

VARNING:
gick till bogarts för att hyra She's the man eftersom jag missade början när den var på TV nyss, men när jag gick för att hyra den men SESAM ÖPPNA DIG, den var hela 1kr billigare att köpa än att hyra så vad tror ni jag sitter och gör just nu än att hälla i mig ett glas cocacola?

(och jag som undrar varför typ alla i min klass skrev ngt med cola i min studentmössa?)

sa jag att jag älskar turkost?

armband från vänster:

1. thailand. komemr från en liten tös som gick runt och sålde på gatorna

2. turkost (mammas gamla) och vet inte var det kommer ifrån.

3. studentpresent från mina kusiner. kommer från Guldfynd


she's the man

jaa, det kan man väl gott säga att hon e!

JA, JAG LEVEEERRRRR

Jag har bara haft det väldigt fullt upp med att ta STUDENTEN!
Men alla dom bilderna sen den senaste dagen kommer komma upp på facebook istället för att lägga upp alla här pallar jag inte just nu så det får bli ett inlägg om bara studentdagen lite senare idag men just nu sitter jag och sätter ALLA thai-bilder i ordning i våra album. det blev lite klurigt till en början att få ordning på exakt hela ordningen,dag för dag men sen kom jag på att vi har kvar alla bilder på kameran, I RÄTT ORDNING, så här sitter jag och har hållt på sen igårkväll!

detta är väl typ en 1000e del av alla bilder känns det som!


min nya drog


tidsfördrivet inlägg men jag saknar Thailand!

Har egentligen ingen aning vad jag ska skriva om här nu, men snart skola iaf. Bara så drygt att sitta och vänta på att tiden ska gå innan man ska gå till bussen.
Okej jag vet inte vad jag ska skriva.
Tidsfördriv? Ja.
Blir det varmt idag? Hmm..molningt men det var det väl igår med lite och ändå kunde vi bada ute på TorekovSPA.
JUST det, igår var vi nogra tjejer som var på SPA i Torekov med våran SPAlärare, väldigt mysigt! Fick först middagsbuffé och sedan bytade vi om för att hoppa i den varma poolen där inne på 38grader som var väldigt väldigt varmare än vad jag trodde att 38grader skulle vara! Tur för de som inte är badkrukor som hade en ISkall mini-pool bredvid för att svalka av sig men när jag stoppa ner bara min ena fot och jag hade ingen känsel i den efter det så fick jag låta det vara! Vi tjejer bestämde oss för att ta poolen där ute men det fick bli lite solning för mig istället. Gick sedan in igen för att gå upp på ovanvåningen där det blåste nada ute på balkongen, satt där väl i 25min och gick in och hade fått brännmärken så nu kan jag minsannodar också säga att jag har fått årets första bränna, paha!



ge mig

kate moss


is it a bird, is it a plane, is it a candybag?!

OMG JAG TROR JAG SER GODISPÅSEN!
vänta, ska gå och kolla

..........................................

JAG HITTADE DEN! JAG KAN PLUGGA IGEN! YIHA!

NEJ NU BLIR JAKK GALÄÄÄN

Har suttit i några timmar nu och tryckt in fakta om materians värde osv. Biggest loser är på TVn och jag klarar inte av att plugga utan att hitta den supersöta godispåsen jag köpte av behov igårkväll! Detta går inte, jag blir galen!
Ni vet den där saken man har i huvudet när man sitter med något viktigt egentligen men inte kan koncentrera sig pga sina andra tankar och man får panik. DÄR ÄR JAG NU OCH DETTA ÄR INTE ROLIGT!


sån olönig inlägg

Uppdatering: det blev att knalla ner till stan med Akiro för att hämta upp biff med bambuskott.

molekyler, atomer, joner och kem.reaktion

Nu orkar jag inte mer. Jag vill verkligen inte plugga mer förren jag vet om att min naturlärare är på Rönneskolan kl16 idag för får ajg ingen mer hjälp idag än en ynka bok så är jag körd på provet imorgon.
Har mitt sista prov i gymnasiet imorgon om materia och atomer och molekyler, det verkar rätt så logiskt men det är vissa saker jag fortfarande inte förstår. Känner bara för att lägga mig i badet och ta hand om mig själv, få nya och fina naglar och scrubba ansiktet och kroppen!

Idag är det 10dagar kvar i skolan!
Och jag är skitsugen på kinamat idag igen!

RSS 2.0