fastnade för refrängen men vafan ska hon försöka så mkt för?!-.-


"det börjar bli jul i Håkans bar"

Ligger här i soffan och tycker synd om mig själv. Har varit med Anna sen igår och nu ikväll när jag skulle lämna henne vid bussen för att sen gå till Hemköp så började jag känna att min vänstra lunga inte ville "utvidga sig" och ta upp syre och det har bara blivit värre sen jag kom hem för en kvart sedan. Halvsitter i soffan och kan inte resa mig upp och inte hosta längre vilket har satt igång min panik och har precis ärligt gråtit klart! :P Kände mig rent ut sagt handdikappad och när något sånt här händer och jag är ensam hemma (Simon jobbar) så då klarar inte jag det och då börjar jag gråta av rädsla :P
Lungan är fortfarande cp, var som sagt på Hemköp och köpte morötter och gurka med dip och smultroncider för att överraska Simon ikväll som får stå ut med mig så mycket. Jag har tillochmed köpt en ros till han men just nu kommer jag som sagt inte ens upp ur soffan så vet inte hur denna kvällen ska bli "överraskande". Smsa han och sa "KOM HEM!! är rädd" typ nyss men jag har iaf en timme på mig innan han kommer hem klar från jobbet så det är väl isåfall dags att börja jobba sig upp från soffan redan nu?

det blir nog fan bara punkter..............

Sitter just nu i skolan och funderar på vad jag egentligen sitter och gör.
Halva dagen igår spenderade jag tiden med Anna eftersom hon så snällt lovat mig att hjälpa mig med min rapport till projektet. Jag hade redan skrivit halva typ men kände att det inte var tillräckligt bra så jag sudda ut allt och började om igen, skickade det jag undrade över till min mejl så jag kunde prata och ändra med min mentor idag på morgonen men nu går det inte att skriva för programmet är typ "skyddat" från skrivning så just nu ..gör jag nog ingenting mer än att vänta in idrottslektionen jag ändå inte får vara med på för medicinen!

tråkig dag. japp

i may not be that mrs nicepice



längesen man hade en dagens låt.
cue-im burnin.
har försökt i en evighet att hitta den på spotify men icke sa nicke!
anyway, halsen rosslar och skolsyster misstänkte luftstrupskatarr? men får väl återstå att se!

dott dott dott, where did my dott go?

Jag har inte skrivit här på ett litet tag men jag har helt enkelt inte orkat. Jag vet inte vad det är med mitt huvud, har värk hela tiden och jag börjar få ont i bihålorna så kanske börjar bli jättesjuk? Hostan har jag haft nu i 2månader och skolsyster sa åt mig att titta upp det nu för det kan ha något med lungorna att göra.
Gick till skolan idag men kände att jag kom hem lika snabbt, sitter nu med projektarbetet och försöker skriva så mycket det bara går men jag känner att jag inte har så mycket att skriva egentligen så det är där skon klämmer.

Nej, nu ska jag fortsätta skriva ihop lite mer.

slå m.j.s långa thriller-tid?


när benen har sitt eget liv




citerar HipHip "goran, jag är på barn"

Nu har jag äntligen gjort klart två arbeten i psykologin. Jag förstod den första uppgiften där vi skulle beskriva vad vi hade för behov. Men den andra uppgiften förstod jag inte så mycket av så jag ringde faktiskt min lärare och fick svar på min fråga om hur vi skulle skriva ett fördjupningsarbete om inlärning. 
Nu ska jag bara läsa ut en bok och svara på ett par frågor i MÄNKen sen är jag för det mesta klar. Projektrapporten har jag som vanligt problem med så den ska jag börja med på tisdag när jag kan få hjälp av min mentor!

Eftersom jag tycker att jag gjort bra av mig (fast jag har varit rätt lat av mig) ska jag fixa iordning mina naglar som ser för jävliga ut just nu och kolla om jag kan hitta min bok jag måste läsa ut.

Och aa, jag vet att jag låter som en gammal skrutta som inte gått utanför huset sen 1852 men just nu med tanke på vädret så ser jag ingen glädje i att gå ut.

ive got trouble trouble trouble

Nu har jag kommit hem, landat på fötterna och sitter och kollar in en Skarsgård på tvn som leker vampyr. Har inte fått ett intryck om vad jag ska tycka om han i denna rollen men jag får väl vänta och se!
Hela dagen har min mage och mitt huvud varit ur funktion! Orkar verkligen ingenting men ska försöka läsa klart i boken till uppgiften i psykologin men hur det kommer sluta vet jag inte..

i want my hanky panky candy!

Som i förra inlägget skrev jag att jag äter rätt så mycket. Jag åt mycket slräpmat innan men inte längre och äter rätt så mycket sallad tycker jag MEN när det går så långt att man inte kan få på jeansen man hade förra sommaren för att man blivit "kvinna" och bredhöftad då blir jag mycket ledsen!
(ska lägga in bild på det senare men just nu lyckas jag inte hitta kamerasladden-.-)

Gick in på google för att hitta smarta tips att minska sötsuget! säger jag när jag sitter med en Zoo-klubba i käften för tillfället.

hittade:
äta tre gånger om dagen med mellanmål(den klassiska)
borsta tänderna (pam. anderssons tips. kan gå?)
dricka ett stort glas med iskallt vatten (ett maisie-tips?hon som alltid får mig att känna mig skyldig då hon alltid tar ett glas vatten o jag läsk??)
kromtabletter (krom-vadå?)
morötter&gurka med dip (hade varit trevligt gott)
färska plommon (känner inte för att sitta på skithuset resten av dagen dock)
havregrynsgröt (HATAR JAG!!)
äta bra mellanmål som fullkornsmacka med ägg, kalkon eller keso. (lät mumsigt)
äta mycket protein (tur att jag beställt hem 4kg proteinpulver xD)
nötter,frukt eller choklad med kakaohalt på över 70% (älskar ju frukt o nötter men mörkchoklad är inte min grej)


detta såg mumma ut

om jag visste hur det var att älska en banan.

Öppnade precis min hotmail-inkorg och hade fått ett mejl från kvinnan som fixar min balklänning, hon skrev för att dubbelkolla att klänningen blev rätt och det hon skrev var inte rätt. Tur att hon hörde av sig för om jag hade fått hem en klänning som tagit 3v att komma fram o den var fel då vet jag inte vad jag hade gjort!

Idag har jag lite arbeten jag tänkte göra klart och sedan städa här hemma lite faktiskt för imorgonkväll kommer min Hanna! Känner att det bara är hon som kommer ner till Skåne men tänkte att jag skulle gottgöra henne på påsklovet i några dagar!
Har sån huvudvärk också, haft det i några dagar nu och ingen värktablett verkar funka(?)
Nej, nu tänkte jag fixa lite frukost och sen leta upp tips på hur man smartast kan motstå sötsugen, är sjukt glad i choklad! Det var nu i tisdags som jag märkte att jag kanske skulle ändra mina matvanor. Hela min klass satt på båten till Danmark och jag gick och köpte pölse för jag hade inte ätit någon frukost, men då frågar dom mig hur mycket jag lägger ut på mat.. och märker mina klasskompisar hur mycket jag spenderar på mat.. DÅ ÄR DET ILLA. Men tänkte ta ett steg i taget. Jag köpte en påse Snikers på båten hem från Dk men tänkte att Hanna kan nog gilla det så tänkte kränga i henne det ist! Pahah! Elak jag är (a)

Update:
har gjort klart ett arbete i psykologin men har ett kvar i samma ämne, problemet är bara att jag har ingen ork alls i huvudet. Ingen energi. Hur ska denna dagen sluta? Kanske ska äta lite (hehe uops) och städa undan här hemma lite så kanske jag kan släppa lite av det som kväver mitt huvud.

saker att göra:
skriva ett fördjupningsarbete om inlärning i psykologi
svara på frågor i MÄNKen.
börja skriva på min projektrapport som jag inte ens börjat med?
göra klart projektet? inte fått iväg pengarna än men det är på gång!
har egentligen matte att göra också men ska göra om hela boken på påsklovet istället!

när man är tom på ord, sätter man näsan i jord

hittar inget inpirerande att skriva om mer än att mitt naturprov idag gick hur bra som helst(för en gångs skull!), idag var det ett Vänner-avsnitt som jag aldrig sett(hur stor är chansen för det?!?!), jag är både glad och kvidig över att min mens äntligen kom idag(onämnbart att skriva här hur länge den varit på semester) och att jag och Hanna har kommit fram till att vi är inte onormala och annorlunda, vi är UNIKA

ännu en dag i det fina "missförståndet" med malone

- ° en viss cia    simon säger:
jag har ju hittat en klubb för dig på fejjan!!!! "im not drunk, im just trying to walk like Jack Sparrow!"
hanna, säger:
HAHAHAHA JAVET DEN E SÅ BRA
varöför har jag inte gått med i den  
- ° en viss cia    simon säger:
för att du är en lamp
lamp*
a****
hanna, säger:
SLAMP
A
SÄG DET BARA
I CAN TAKE IT
- ° en viss cia    simon säger:
ehm.. jag skulle faktiskt skriva lampa  ?
HAHHAHAHAHHAH

dont hear me talking that blahblahblah

Jag orkar inte mig själv ibland asså!
Simon kommer sååå inte vilja låna ut bilen till mig mer!
Först så lämnade jag av mamma i stan och skulle sen åka till hemköp för att köpa rakhyvel till Simon eftersom han är försvunnen.(fick åka till ica i stan o sist coop innan jag hitta dom jävlarna -.-) men när jag ska parkera på Hemköp på den nedre parkeringen och ska gå ut bilen(notera att det var en liten backe bakåt.) men känner att jag har glömt något men går ut ur bilen iaf.. stänger dörren och börjar gå mot bilens bakre del. Inser då och tänker "hmm bilen följer efter mig..HELVETE!
Öppnar snabbt dörren som rullar bakåt och sträcker mig efter handbromsen!
Varför är det typsikt mig? Jag som alltid var så jäkla noggran med den jävla bromsen pga alla historier man hört osv. Men ett litet fel steg som ska hamna i just backe!

finner inga mer ord än "snyggt killen"

http://www.aftonbladet.se/webbtv/noje/article3955884.ab

du vet när man har tråkigt och behöver en bessie

Tips för att komma igång

  1. Bestäm dig att nu får det vara nog, nu ska jag gå ner i vikt!
  2. Din viktnedgång börjar i affären. Se till att inte köpa massa onyttigheter utan köp mest grönsaker, frukt, kött och fisk. Börja kolla innehållet i olika livsmedel, framförallt hur mycket kolhydrater olika produkter innehåller.
  3. Försök att äta lite mindre portioner än tidigare och ta en frukt som mellanmål om du blir hungrig. För mig tog det bara några dagar att bli mätt på mindre mat än tidigare.
  4. Är du van att småäta sötsaker sedan tidigare kan de första dagarna vara jobbiga när man känner suget. Men klarar du bara av att stå emot suget så försvinner det efter bara några dagar, det kan även min sambo intyga!
  5. Tänk positivt, med denna metod kan du ju faktiskt äta en klick äkta majonnäs med gott samvete! Du behöver inte heller räkna några points eller motionera ihjäl dig. Se fram emot glädjen att se att vågen visar mindre varje dag. Själv såg jag resultat redan efter två dagar.
  6. Tänk på alla goda saker du får äta istället för på vad du inte bör äta.
  7. Följ sedan instruktionerna ovan. Väg dig varje morgon och skriv upp resultatet. Jag använde digital våg som visar tiondels kg.

"nobody puts baby in a corner!"

dans är livet!

jag ska baka en sockerkaka av betong

Jag slutade skolan för ca en timme sedan och känns inte som om att jag kunde slöst min tid ännu mer än jag gjort här hemma nu. Har ju som sagt några arbeten att göra i skolan och jag sitter inte och gör dom? Jag erkänner, jag har blivit jättelat! Känner mig som en sån sugga som sitter hemma och kedjeröker(fast jag inte röker) med ölmage och gäddhäng. Man kanske borde ändå sina vanor oftare? Jag har iaf inte ätit Mcdonalds på aplänge nu, STOLT! Jag och Simon åt alltid det innan, kanske därför jag känner mig gäddhängig?

Men jag tänkte faktiskt börja på boken nu idag och när det gäller engelskan så har jag laddat hem filmen nu för att kunna svara på frågorna då jag glömt typ vad den handlar om? Bra gjort! Men attans att man hellre vill gå och lägga sig! HAHAHA min sån "blippsak" när man skriver försvann precis! (ni vet när man klickar med datamusen ngnstans där man vill skriva så ska det komma ett sånt streck som blippar?)

Lite bilder från i torsdags:













RSS 2.0