I get so hungry when you say you love me

På sängen ligger kläder, handdukar och sängkläder.
Benen är rakade, bikinin är nerpackad
och imorgon kl9 kör jag, Simon, Linus och deras föräldrar
iväg till Lalandia för att spendera helgen där och fira
deras syster och systerson som fyller år nu.

Dagen har spenderats på stan, skulle till en mode/frisörshow som
Elise var med på men eftersom mitt huvud har varit nån
annanstans idag så glömde jag helt bort det, det blir så 
när man börjar tänka mycket och frågor dyker upp och jag har stått som en
gammal skata och har städat lägenheten från topp till tå.
Nu är även garderoben som stod och dammade i TV-rummet
borta för den tog pappa till tippen för nån timme sen!
Ha en trevlig och gla' valborg allesammans!



- denna saftflaskan hittade jag under diskbänken som Simon ställt.
jag kanske ska titta där under lite oftare?


please can you met me up at hotel california

gjorde precis ett karmatest på en hemsida som heter blogstart.se och fick tillbaka:

"Utifrån dina svar på frågorna och dina tankar och handlingar i detta liv tyder din karma på att du i ditt nästa liv blir en person som kommer att förändra världen för alltid. Du kommer säkert att blir återfödd som den person som är med till att skapa världsfred eller kanske hittar botemedlet mot cancer.

Du blir världsberömd och dina enastående forskningsresultat leder dessutom till att du vinner nobelpriset.
"

HMMM...

and when we all went up down the hill


och vad fan hände här då?! BESÖKSREKORD! Hejsan allehoppa!


- jag och maisie från i lördags.
den toppen har blivit en hit hos mig, kan fota den sen när jag
duschat för har precis kommit innanför dörren efter en pw


where do I start?

- Som ni kan se har det blivit lite ändringar här men  det är fortfarande lite som ändras skall.

det där med stil är en knorrig sak

Här sitter jag nu i vår soffa och har precis ätit frukost/lunch som innehöll biff med bambuskott och ris! 

Sitter som vanligt och tittar in vissa modebloggar och jag bara dränks av allt snyggt, färgglatt, spets och gräddvita kläder! Men det är bara att hålla ut för jag har en sak att betala av först men ja, det suger lite att inte kunna gå runt i kläder som ser så somriga och glada ut. Just nu har jag fastnat på ljusa färger med volangliknande, spets, gräddvit osv. Eller så älskar jag att ha färgklickar lite här och där men det blir så svårt när man inte har tillgång till att fixa en stil man vill ha men jag får ta mig i kragen och skynda på avbetalningen, har ungefär halva klar så det ska väl gå bra! :)



bilder lånade från angelickablick.se, majatanna.blogg.se och stinalee.se


känns som alla mina dagar handlar om stan och sol på gräsmattan

Hallå hallå allihopa!
Kl7 ringde väckarklockan och halv8 var jag nere i tvättstugan och gjorde våra kläder finare. Hann precis bli klar med det sista innan jag var tvungen att dra ner till frisören för att försöka få en frisyr av mitt kaos till hår och med lite uppklipp och inramning så voilá, nu har jag fantamej en frilla!

Mötte upp Elise för en fika/lunch på tg och satt där i ett par timmar med några som kom ner om och hälsa på. Nu sitter jag hemma efter en runda på stan eftersom jag blir rastlös men nu sitter jag här hemma i mitt lilla krypin!
Försöker hitta ett nytt program till bilder så här kan bli lite snyggt i bloggen men jag lyckas inte hitta rätt. Simon får hjälpa mig sen när han kommit hem!




när man verkligen inser hur lycklig man är

Ännu en fullspäckad dag, nu känner jag att jag börjar stadga mig och komma iordning igen.
Vaknade förvånansvärt upp med huvudvärk (eftersom jag inte fick i mig så mö) men med ett leende på läpparna för gårkvällen var något jag behövde! Tjejerna var här, vinet flödade, någon hade druckit lite för mycket och go och gammal musik med mycket jämförelse på hudtonerna.
Vid tolvslaget begav vi oss ut i sikte mot Torstens och fast man inte brukar ha dans där så jäklar i havet vad vi dansa även när vi satt ner! Efter många klacksparkar ner i golvet begav vi oss mot Bahnhof. Jag vet inte hur tur jag hade igår för jag träffade nya vänner, gamla vänner, bekanta och fiender. Jag var glada att se ALLA, alla var glada att se mig och ärligt talat är jag rätt så förvånad. Jag ser mig själv som lite av den tråkiga för jag blir alltid så trött så snabbt när jag är ute att jag inte kommer så långt, men ändå har jag fått så många kommentarer som visar hur mycket jag satt spår i folk och det är något av det härligaste jag känt!
Grejen är bara att jag inte orkar(läs: har råd) att lägga pengar på så mycket sprit. Jag dricker hellre ett glas vin eller några cider på förfesten och någon gång slinker det ju ner en tequila-shot ute men känns som att det händer 3gånger av 10.

Idag har jag som sagt vaknat upp med huvudvärk och sen var det bara att sätta igång med tvätten så nu är allting tvättat sen resan. Jag var så trött på att gå upp och ner för trapporna ner till källaren att jag bestämde mig för att hämta mat från Simons där mamma jobbade idag och la mig på en filt med maten, dricka och ipod+högtalarna och bättrade på brännan. Maisie kom och höll mig sällskap medan jag försvann ner i tvättstugan lite då och då. Sen var det bara in i duschen, hämta upp Simons bror för att sedan köra till deras syster för att fira att Max blev 3år idag!
Så nu sitter jag här med nya goa minnen av Max som fått ny verktygslåda och visar ståtligt upp sitt nya verktygsbälte, Charlie som hatar sina strumpor och bara räcker tungan åt alla och härliga människor.
Det är så härligt när man bara har positiva och bra människor runt om sig. Ingen som bara klagar hela tiden, sur hela tiden och bara ger dåliga vibbar och inflytande. Nu mår jag bra och älskar mitt liv, jag har en underbar familj inom mitt egna släkte men nu har jag även en annan familj utanför mitt egna släkte som jag älskar. Så otroligt skönt och jag hoppas att det kommer fortsätta såhär för nu mår jag verkligen bra!

och bäst av allt, jag har världens bästa man.

bild från förra sommaren på Max och jag som äter piggelin



glad påsk säger jag!



hanna och sebbe ligger utslagna efter kvällens bravader.
simon ligger ännu mer död i sovrummet och jag är pigg.
tänkte sno hannas stora gräsmatta vid hennes sommarstuga
precis steriliserat min navelpiercing och försökt få i den
i navlen igen då jag lyckats låta den växa igen
så nu sitter jag här med tvättad smycke och ömmande navel.
hejdå.


hanna kommer ner, grillkväll och drinkar

Ännu en dag har gått och även denna har varit full rulle. Första dagen i nya sängen och sov ända till 10 idag, inte vanligt för vi brukar vakna runt 8-tiden så det var skönt med lite sovmorgon. Körde till Simons föräldrar och en runda inom hans syster för att hälsa på småttingarna och hämta glömda saker och sen fick vi i oss en god lunch i Vejby. Hanna hade också kommit ner i tid tills vi hade ätit klart så körde inom henne och sa hej innan jag hämta Simon för att köra hem.

Nu är vi ombytta och packade efter en liten smådust med sura miner här hemma men nu är det glatt igen och kvällen bjuder på grillkväll ute på Pomona med ett par vänner. Vädret får ju en att känna att det är som sommarlov fast jag inte kommer ha ett sommarlov på ett par år till!


bild från förra året när vi var ett par stycken som var med i båtracet på Ljusfesten


allting har sina nackdelar..


allt gott kommer med något ont.
nu ska jag bara hitta superlimmet..


vårat nya sköna sovrum!



för IKEA Family-kort och presentkort kan man fixa ett helt rum med bara 3nya inköpta saker och sno mammas sängram och mitt gamla nattbord!
nu har vi nog tillräckligt med utrymme för att få plats båda i sängen och det ser väl kanske lite mer ut som ett sovrum! Innan hade vi ju bara 1.20säng med ingen ram och ett annat träbord så jag tyckte jag lyckades ganska bra!


hemmagjord cheesecake



när jag var mindre så blev jag bjuden på en god kräm med digestiva och lite bär och har i många år försökt luska ut hur man gör en sån här själv men aldrig lyckats få reda på vad den goa krämen var för något och trodde att det skulle krävas en raketforskare att göra en sån men helt plötsligt står min kära moder och gör dom i mitt enga kök i söndags!
Digestiva, bär och kesella vanilj och sen vart det fantamig klart!

Detta låter inte så jättenyttigt men säkert nyttigare än att köpa från ett café så detta blir mitt lilla mellanmål idag!


powerwalka runt halva Ängelholm

Jaha då var man färdigmotionerad för idag!
Halv9 snörade jag på mig promenix-skorna och vandra Hemb.parken-Luntertun-Skälderviken-ÄSSS-Klitterhus-hem så jag har väl sett halva Ängelholm på bara en sån kort tid som förmiddagen men tanken var att gå hem från Klitterhus men något fel på min höft hindrade mig och jag snodde bilnycklarna från Simon men nu vet jag iallafall hur långt min höft låter mig gå. Herregud jag låter gammal!

Idag ska iallafall saker hända! Jag har 2.5vecka på mig att fylla mina dagar med saker för lägger jag mig på latsidan så kommer det aldrig att gå att börja jobba igen! Då är det kört för mig så jag måste hela tiden göra något för att hålla mig igång! Mamma försöker få ner mig på Simons och visst, jag kan behöva pengarna men nu vill jag verkligen inte vara inom restaurangbranchsen, usch!

Pappa ska hjälpa mig hemma hos mamma idag, sängen ska monteras ner och flyttas över hit och förhoppningsvis sover man med större utrymme inatt (självklart kommer före och efterbilder). Dammas ska det också göras här hemma för på lördag smäller det, då träffar jag nästan alla mina vänner igen för en gå utgång här hemma i lilla byn!



puss&kram!


nu är jag tocke igen!



Maisie hon kan! Färgen kommer från märket Syoss och kan rekommendera till max!! Fick en sån intensiv färg direkt att jag nästan blev rädder!;)


idag ska det firas!



idag ska hela dagen beskrivas med ett ord: perfekt. och i munnen har jag årets första jordgubbe för mig!
körde med mamma in till HBG för en liten runda men vi körde tillbaka igen och tog en god lunch på TG och direkt efter var det lite kalasfirande för Tomas som fyller 26år idag!
Det som gjort min dag är att en timme innan jag tänkte ta bilen till jobbet så ringde min ena gruppchef och sa att hon hade jobb till mig! Superglad blev jag och det blev en extra god lunch med ett stort smil på läpparna så nu har jag precis hämtat lite tider jag ska kolla igenom och sen skriva sommarschema nästa vecka.

Efter en snabbis nere på vita räck där mamma, jag och Patrik fick njuta av vårsolen som verkligen värmde så sitter jag nu hemma och väntar på att Elin ska höra av sig så vi kan ha en tjej-dejt tillsammans med Carro så ikväll befinner jag mig nere på torget på någon av uteserveringarna och njuter av livet!


"gingers do have souls!"

Sitter just nu med röd hårfärg i håret, Maisie har fixat det fint innan så hon fick äran idag efter en dag på Väla och Ikea! Håll tummarna att jag inte blir knallröd i hårbotten!

Har också fixat en del idag men det får ni kanske inte se förren på onsdag tyvärr men en liten stor förändring kommer hända där hemma iallafall men nog om det.
Jobbet lyckades inte idag så ska dit imorgon och leta upp chefen så får man se hur mycket jobb man får :)

Ursäkta för bildbristen men har inte fixat bra program där man kan fina till bilderna lite ännu men ska försöka fixa det i veckan så ser det kanske lite roligare ut här :)

nu kan även jag säga att våren kommit till Ängelholm

Klockan är inte ens 7.00 och jag har varit uppe en timme tillbaka. Vi räknade inte med att vi skulle ha jetlag eftersom flygresan bara flög igenom natten och sen landade vi på morgonen men oj så fel vi hade, kl 21 igårkväll var vi redo för sängen för längesen (vi lever 5h fram) så för oss var kl 02 på natten!

Igår blev det en lunch på Simons och Simon fick sin första svenska öl, inte lika gott som Chang sa han men det får ju duga! Solen sken och värmde samtidigt som kalla vindar kom förbi, exakt som en tidig vårdag ska vara och man gosar upp sig med filtar och solglasögon med go mat på bordet så det gjorde vår dag lite.

Om 10min ska jag skjutsa Simon till affären så han kan köpa jobbskor och sen köra han ner till Klitter för idag kommer jag nog behöva bilen, har tvättid också och lägenheten är allt utom nådig för det var inte mycket vi hann med igår. Hade Therece, Polly och Tim med nya hundvalpen, Eva, Jens och Jini och sist men inte minst Brunken på besök så det blev en del man såg igår!


andra svenska inlägget, kommer bli många mer!

Måste bara skriva ett inlägg till,

Nu får även jag uppleva att våren kommer till Sverige, att se ut på hustaken från soffan där solen skiner och att höra fågelkvitter är precis vad jag behöver med min huvudvärk som smyger sig sakta på mig.
Jag trodde att jag skulle glatt vakna upp idag och börja fippla med kläder, smycken som ska upp och skinas, skor som ska ställas upp fint på skohyllan, städa och göra fint här hemma och bara känna mig allmänt svensk men så blev inte fallet! Soffan är mer än dunderskön och igår när vi kom hem till vårat lilla gula hus på nyatorg så öppnade vi ytterporten med ett gog nyhet för dom hade nämligen målat om i trappuppgången vilket kändes underbart för det kändes som att man flyttat till ett nytt ställe igen och man kände att man kan verkligen påbärja sitt vuxna liv nu och imorgon vankas det en promenad upp till jobbet för att förnya kontrakt och eventuellt prata högre lön och ärligt talat är jag både rädd/nervös och exalterad på samma gång för nu är det jag som bestämmer över mig själv och jag är den enda som kan forma mitt liv som jag vill = oberoende av någon annan. Jag hade ju aldrig i livet kunnat tro att vid 18års ålder äga bil och dator ihop med en annan plus flytta hemifrån och jag hade ju inte suttit där jag är nu om jag inte träffat Simon men just nu får jag nog trycka han lite åt sidan så han hjälper mig lite för jag har nog blivit lite lat och är inte alls lika envis som när jag var liten så jag behöver motivation till att flyga upp ur sängen och springa iväg till jobbet!

Att njuta av MTV, inte behöva oroa sig att internet dör närsom, inte behöva tänka ut vart man äter lunch goast och billigast, njuta av ett glas juice som inte är för starkt koncenterat, tankar på en ny familjemedlem som kommer om ett par månader, kommande tjejkvällar, slippa ha något på näsryggen som får spår efter solglasögonen, kisa för solen och slippa spändheten och huvudvärken, att handla på Maxi var tillochmed underbart, dricka Ramlösa, se all den svenska godiset i affären, ostbågar, sätta på en CD på högsta volym i bilen och bara komma tillbaka till verkligheten är skönt även om det låter supertråkgit för er att jag hellre just nu vill ha det såhär än att bo och leva ett liv i Thailand men jag är nog mer en sån tjej som nöjer sig med en semester på 2veckor och sen leva mitt Svensson-liv. Igår när jag satt och åt min första svenska lunch för 2011 så bara satt jag och kollade ut genom fönstret om vem man kommer stötta på, vilka ser man ute på stan? Att bo i en liten stad där man kan träffa allt och alla är precis det jag behövde just nu!

Första dagen i Sverige för 2011

Ni anar verkligen inte hur mycket jag uppskattar svenska saker!
Vaknade med tuppen idag, bestämde oss för att åka och handla frukost, SVENSK FRUKOST. Det satt väldigt väldigt fint i magen. Ägg med kaviar, mildost, baconost, citronfil, multivitamin, skinka med gurkskivor och jaa redit svenskt!

När vi blev hämtade igår av mamma och vi körde runt i Ängelholm och ut mot Vejby för att hämta bilen så lägger man märket till såna saker man inte sett innan. Typ som man kommit till ett nytt land fast jag bott här hela mitt liv. Hann träffa hela familjen igår plus Simons plus min släkt på pappas sida eftersom han och min farbrors band hade spelning på kvällen där praktisk taget alla i släkten var så idag blir det bara att ligga på soffan med svenska kanaler, plocka upp resväskorna, rensa garderoben så man får plats med allt, har redan fixat tvättid imorgon, ta ett svensk skumbad, äta allting jag känner för(vi har redan planerat pizza, schnitzel, kinamat och kotletter som Simon fick hem igårkväll) dricka svensk pärondryck och bara vara.
Vi satt riktigt och njöt upp frukosten och när jag tog datorn och en filt för att förbereda mitt fall ner i soffan på min vanliga plats gjorde jag det med ett smil på läpparna! Kanske blir en tripp till min syster för att mysa lite med hennes lilla kula hon nu fått på magen, gud så mysigt det ska bli i sommar med en liten kotte!

Nej, nu måste jag kolla igenom mejlen som jag inte sett på två veckor, kolla igenom alla bloggar om jag vågar för blev nog ett litet beroende där ett litet tag. Imorgon väntas dejt med Maisie och på tisdag vankas det vin och hårfixarkväll med Elin och Carro innan Elin hinner flytta iväg för kurs till reseledare och innan hon flyttar till Grekland i ett par månader!

Hongöarna - sista dagen i Ao Nang



bilderna kommer från våran utflykt häromdagen, Hongöarna! Vi åkte faktiskt dit med longtailbåt istället för speedbåt och det passade mig utmärkt! Vi hittade Nemo(förvånansvärt bra bilder blev det på han!) och en havsborre där det enda guiden säger är "just poison, hurt" helt lugnt..okej.

Det var en lagom tur och vi paddlade kajak runt Hongön också men satan i gatan vad varmt det var, svetten bara rann och jag ville lägga av efter 10min!

Inte så mycket har hänt de senaste dagarna, internet har varit så dåligt så därför har jag inte kunnat uppdatera. Kl 14.30 hämtar flygbussen oss och 16.30-18 befinner vi oss på ett plan till Bangkok där min kära vän Malin landade igår så ikväll blir det nog lite drinkar ute i Bangkok!

Min mage mår inte heller helt hundra, ärligt talat så skiter jag vatten 3-4gånger i timmen och det går inte över fast jag tar vätskeersättande och pulver som ska göra tarmen bättre! Hur tusan ska jag klara mig på planet ikväll? Tycker inte såna plantoaletter är roliga att sitta på!

Kl är halv9 just nu och jag är sugen på cornflakes! Idag blir det en sista dag i solen(vi vet ju inte hur vädret är i B men pool har vi iallafall!) men jag börjar undra om vi inte kan bli mer brunare? Känns inte som vi bränner oss eller får mer färg alls men tror vi är lite färgblinda!

Aja, vi bor på Prince Palace Hotell i Bangkok för er som undrar, både bra och dåliga kritiker men vafan.. bara vi har en säng och en pool är vi nog nöjda sen kommer jag få träffa min kära familj för första gången på 3.4månad nästa vecka!! Första kvällen spenderas ute i Tånga då pappa har premiärspelning med Snakeskin Playboys som han nyss joinat och eftersom jag redan sett detta bandet en gång innan så kan jag faktiskt säga att jag tycker dom har go countrymusik och är bra! Pappa hade tydligen spelat in en musikvideo också förra helgen om jag hörde Sebbe rätt ?(:S?) så ska bli spännande att se sin lilla pappa spela igen för det har jag inte gjort på år och dar nu!


railey beach - letade efter snoppgrottan!



idag var vi sega.. frukosten som jag fick leta efter blev faktiskt två turkey breast sandwich från Subway, fattar inte att jag aldrig ätit deras mackor innan för goa var dom! Här har vi stått ut med donalds ca 3gånger till frukost och sen inte alls tänkt på att det finns Subway här!

Iallafall så tog vi longtailbåt till Railey beach idag men vi båda var insatta på att ha halva kroppen i skuggan så det blev många flyttningar eftersom solen rör sig snabbt här! Jag har så många olika nyanser där bikinitrosorna sitter för jag har flyttat dom på nytt ställe varje gång jag solat så får ju försöka jämna ut det nu! Simon leta även efter en grotta som Kecke tipsat oss om där det ska se ut som att det finns snoppar överallt men vi hitta inget tyvärr!

Vi tog båten tillbaka och sen tog vi varsin öl och iste och satte oss på en balkong vi hitta här precis utanför vårat rum, satte mig vid datan nyss och fick nyss från Simons svåger att det varit en olycka i Ao Nang om ett ungt par som dött av elchock i duschen, så känner ni något som stinker havsvatten den 16april där hemma i Sverige så är det bara lilla jag som inte duschat på två veckor :D


en spontan trip till Poda Island

Här ligger vi nu helt döda och utmattade!
Imorse fick vi reda på att bussen inte skulle gå idag heller så vi tog en liten ryggsäck med sololjan och handdukarna sen tog vi en longtailbåt till Poda Island! Kl var väl halv12 när vi kom dit med världens segaste båt som var nära att bryta sönder närsom och kl16 hade vi alla som åkt på den lilla båten kommit överrens om att det var en lämplig tid att åka hem och det var det! Fyfan vad vi har bränt oss, det går inte ens att beskriva hur röda vi nu ligger! Jag trodde man vande sig när man varit här i 3månader redan men icke sa nicke!

Vi kom hem, duschade och gick till en restaurang som heter Eden eftersom Simon sett att där fanns pyttipanna (antagligen svensk ägare). Supergo mat så den rekommenderar jag! Själv tog jag rostbiff med potatissallad och ni anar inte hur lugnt och sansat jag försökte äta så jag kunde vi i mig hela måltiden men hungriga som vi var ligger vi nu här och mår illa till Fred Flinta på Cartoon!

Bokat en till utflykt har vi med gjort, på tisdag åker vi och paddlar och snorklar på Hong-öarna! Men idag fick vi även reda på att den ena bron som rasat häromdagen är nu fixad så egentligen kunde vi om vi ville åka upp till Hua Hin men eftersom vädret blivit så bra här och här finns mer utflykter att göra så tar vi chansen och stannar här nere i Krabi (förlåt mamma!) fram tills den 5-6april om vädret håller i sig, sen tar vi flyget upp till Bangkok så hinner jag träffa Malin när hon anländer i Bangkok den 6!

(tyvärr är Internet så segt här så jag kan inte lägga upp bilder från idag, ni får dom imorgon istället!)

Poda Island helt spontant!

Här ligger vi nu helt döda och utmattade!
Imorse fick vi reda på att bussen inte skulle gå idag heller så vi tog en liten ryggsäck med sololjan och handdukarna sen tog vi en longtailbåt till Poda Island! Kl var väl halv12 när vi kom dit med världens segaste båt som var nära att bryta sönder närsom och kl16 hade vi alla som åkt på den lilla båten kommit överrens om att det var en lämplig tid att åka hem och det var det! Fyfan vad vi har bränt oss, det går inte ens att beskriva hur röda vi nu ligger! Jag trodde man vande sig när man varit här i 3månader redan men icke sa nicke!

Vi kom hem, duschade och gick till en restaurang som heter Eden eftersom Simon sett att där fanns pyttipanna (antagligen svensk ägare). Supergo mat så den rekommenderar jag! Själv tog jag rostbiff med potatissallad och ni anar inte hur lugnt och sansat jag försökte äta så jag kunde vi i mig hela måltiden men hungriga som vi var ligger vi nu här och mår illa till Fred Flinta på Cartoon!

Bokat en till utflykt har vi med gjort, på tisdag åker vi och paddlar och snorklar på Hong-öarna! Men idag fick vi även reda på att den ena bron som rasat häromdagen är nu fixad så egentligen kunde vi om vi ville åka upp till Hua Hin men eftersom vädret blivit så bra här och här finns mer utflykter att göra så tar vi chansen och stannar här nere i Krabi (förlåt mamma!) fram tills den 5-6april om vädret håller i sig, sen tar vi flyget upp till Bangkok så hinner jag träffa Malin när hon anländer i Bangkok den 6!

(tyvärr är Internet så segt här så jag kan inte lägga upp bilder från idag, ni får dom imorgon istället!)

visarun till Malaysia


internetet här suger så det tog precis bort hela novellen jag precis skrev så ni får bara en kort sammanfattning:

1. på bilderna ser ni både översvämningar och vad vi hade för oss igår. Vi åkte över till Malaysia, 12h i buss med en hänsnslös chaufför som inte verkar förstå att bilar visst kan gå sönder om man inte kör försiktigt och att en middag inte består av kakor (vi hade tv 20min pauser för att kuna äta lunch och middag och detta var på en kiosk där det bara fanns godis..behöver jag nämna att den enda middag vi fick i oss var kl9 på kvällen?) iallafall, nytt visum fick vi.
Översvämningarna är inte överallt i Thailand som vissa media i Sverige påstår. Här är ingen skräckslagen, turist som thailändare. Det stora problemet är att träden som står på bergen blir så leriga i sina rötter pga regnet att som rasar ner, detta resulterar ju självklart i att husen också rasar ner.

2. När vi landade på hotellet där vi bor efter resan så sa dom att dom hade ringt från företaget som skulle hämta upp oss idag var tvunga att avboka för bron man kör över hade rasat sönder. Detta blev fixat med hjälp av en omväg så kl15 skulle vi bli upphämtade idag men nu har dom ringt igen och sagt att den bron också rasat ihop så idag kommer vi inte kunna åka till Hua Hin. Vi ska prata med kvinnan som bokar såna här resor ikväll så får vi se när vi kommer iväg för just nu känns det som att vi slänger pengar i sjön till att kunna bo i Aonang pga att vi inte kommer iväg, dessa pengar hade vi ju kunnat ha till nytta till ett boende i Hua Hin men nejdå..

Humör just nu: gissa tre gånger..

RSS 2.0