no no no no no



att träna när man har ont i halsen är inte något jag rekommenderar även om det är bara halsen du har ont i.
1. jag svimma nästan på friskis pga för lågt blodsocker, fick hjälp i receptionen och fruktsocker. tackolov för dextosol.
2. jag kunde inte göra crosstrainern för att andas snabbt och hastigt med en röd hals funkade inte självklart
3. jag känner mig hög, svimmig, yr, ännu mer ont osv osv

blev iallafall armar mage och lite kondition men nu ligger jag bara i soffan och är för rädd för att ställa mig i duschen och halka, speciellt eftersom jag ska jobba ikväll i 4h så får väl vila upp mig lite.



update börjar få feber...yey

onsdagsgym!

Pillerna och frukosten är i magen och jag väntar bara på att en köpare ska komma och hämta sitt skrivbord hon köpte genom Blocket och sen drar jag iväg till gymmet! Blev ju ingen träning igår så tänkte köra kondition, armar och mage igen som i måndags men med andra maskiner!

Igårkväll efter att vi besökt Stephi på BB så åkte jag till en lokal i Hbg för att uppdatera mig inom HLR, jag ska ju jobba för Röda Korset som sjukvårdare så småningom men eftersom jag inte fick mitt intyg att jag gjort HLR i skolan så fick jag gå om kursen och det är jag väldigt glad över att jag gjorde, fast man har gått igenom HLR för ett halvår sen så är det mycket som uppdateras varje gång man gör om det och man lärde sig mycket mer än man gjorde i skolan så det rekommenderar jag till ALLA att gå för närsomhelst kan något hända! Sök bara upp Röda Korset i Hbg och ring och anmäl er till en HLRkurs som består av två delar och ni kommer få ett info-mejl skickat till er, superbra var det igår!

Nej, måste försöka vakna lite mer, har knappt sovit alls inatt för har haft halsont och mycket "flem" i hals och bihålor men nu är det lite bättre!


??????... får bli kallad för tösen sålänge hehe


morfar och första barnbarnet

mamma och dotter

gäsparn'
har inga ord för hur hur fin hon är!
när man läser andras bloggar om deras syskonbarn
är så bedårande och finast i världen och man bara "jaja.."
men nu när man själv har ett syskonbarn så kan man inte
låta bli att tänka att detta är världens vackraste bebis!

natalie och mamma


en styck kl13.25, 51cm, ca3700g underbaring


träning måndag

Träningen igår var så otroligt skön att jag längtar tills imorgon då man ska köra samma sak tror jag fast med andra maskiner så att det blir lite variation!

30min promenad
10crosstrainer
biceps
triceps
mage

Nu ska man bara hålla igång och äta rätt också men jag börjar ta mig igen!

30augusti - lejonflicka

Då har man blivit moster till en liten tös!
hade tydligen gått väldigt snabbt, redan öppen 7cm när hon kom in så där hade hon turen på sin sida, hon som alltid oroat sig att ligga flera timmar haha!
Ska in om ca 2h och hälsa på och längtar så för att se hur mycket krullhår hon har! Både syster och pappan till barnet har ju mega fluff så hur kommer då flickans hår bli ;)

UFFH jag är så glad att jag hoppar av glädje här hemma! JAG HAR BLIVIT MOSTER!

måndag och nya tag - igen

Hallå hallå där i lingonskogen!
hur mår ni alla där ute idag?
idag är det själva måndagen då jag ska komma igång igen och försöka få tillbaka motivationen men jag känner att jag är ganska pepp på att komma till gymmet om en timme, känna hur svetten rinner, känna musklerna pumpas och idag ska jag fasen ta hela kroppen på maskinerna idag och jag vill bara hoppa hopprep, vikter upponer, torka bort svetten och byta handduk efter handduk, ha musiken på högsta volm och bara höra musiknoter, gitarren och trummorna och bara ha mina egna tankar.

På tal om tankar, är ganska sugen på att ändra utseendet lite här på bloggen! Vill ha annan textstil och annan header men annars blir det nog inte så mycket skillnad! Får väl se vad jag kan knopa ihop!

Nu blir det Greys och sen i sista reklamen bytar jag om och vandrar ner till gymmet när programmet är schluuut!


efter en helg i malmö

Inga inlägg denna helgen men har inte varit hemma, stack till Malmö i fredags och kom precis hem! Varit och hälsat på Ebba, festade i fredags på Klaffbron och ute på stan och sen i lördags satt vi bara hemma och kollade på Ally McBeal som för övrigt var det bästa jag sett på länge! Sen var det När lammen tystnar och massa skitmat och godis!
Ska försöka få ner alla säsonger av McBeal idag och bara skratta och njuta i soffan!

Tränade i fredags men inget på hela helgen och veckan, har tappat motivationen lite men den börjar så smått komma tillbaka och imorgon är det måndag igen och då försöker vi på nytt! Pillerna har jag också tappat på och maten har inte heller varit på topp men det ska fixa sig nu igen!


++--

Ursäkta för dåligt uppdaterande, dåliga träningstips osv osv men jag har inte den glada sidan av mig denna veckan..
vet inte om det är för at jag är väldigt känslig mot åskväder som självklart syns på himmelen eller vad. Vill inte ens sitta här och skriva detta inlägg utan att rasa sönder..

förhoppningsviss tillbaka imorgon

lantligt vackert..

Idag blir det en kvällsträning och bara lugna puckar!
Ska rensa lite i hallgarderoberna, köksskåpen osv osv för vi har så mycket skit som vi inte använder osv och nu när vi ska till Ullared antagligen nästa helg så vill man ju se vad för saker vi egentligen behöver eller inte behöver men har man rätt saker i sitt kök blir det ju roligare att vara där och jag kanske tillomed börjar laga mat?! :O
Sätter fokus på badrum och kök nu och kanske hall. Sovrummet är så klart som det kan bli för det är så litet.

alvashus.se och juliasvitadrommar.se - ge mig allt!

jag säger dom förbjudna orden i augusti..

Måste bara tilläga att fast detta inte har varit en höjdarsommar detta året heller så är jag ganska nöjd, jag fick min sommar-dos jan-april när jag bodde i Thailand och jag kan nu öppet säga att jag välkomnar hösten till fullo! Alla mysiga ljus som kommer stå i fönstrena, alla mysiga koftor som värmer, min "stora, slarviga och långa mössa" som jag har på huvuet höst in och höst ut (måste nog hitta en ny då den jag har börjar bli sliten..?), alla höga stövlar man kan börja ha med raggsockor i, alla söta fingervantar, teddy-fitlarna man kurrar ner sig i soffan med en go film på TVn samtidigt som man hör regnet öser ner på fönsterrutan, alla underbara sjalar i färger, pastell, jordfärger, fransar, flätor osv,

Nej jag längtar till hösten! Dock vill jag vara utan blåsten för jag om någon hatar när det blåser! Har gjort i alla år och jag har inget tålamod till att få gå framstupa sidoläge när jag går runt i stan eller till jobbet!




tisdag och ledig = fixar dag!

Inte mycket uppdatering denna senaste tiden men idag är det ju bara tisdag och frukosten är i magen och det vankas gymmet! Igår blev det en powerwalk men när jag kommit halvvägs så gör mitt knä något jag inte förstår och jag kunde inte gå längre så det fick avbrytas och Simon fick hämta mig i Skälderviken! MUMS!

Idag fyller pappa och Sebbe år! GRATTIS!
Men det ska inte firas förren senare ikväll så idag blir det lite fix-plockdag! Städning, rensning, bädda rent sängen, måla naglar och inpackning osv osv idag tror jag. Hela denna veckan har jag inget jobb insatt och på torsdag åker jag med mamma ner till Malmö där hon ska operera ögonen och jag ska få vara med inne i operationssalen så är faktiskt lite pirrig! Sen stannar jag där tills på söndag tror jag för ska bo hos Ebba ett par dagar och på fredag blir det sista Malmöfestivalen och lördag blir det bakis-dag med massa Disneyfilmer och gottis! Denna vecka måste jag verkligen skäpra mig, har släpt på gränserna alldeles för mö och igår drack jag cola på en måndag, och en Nogger-glass.
Mina piller har jag inte heller tagit så dom är i magen idag och så kör vi ett nytt race! Snart mätningsdags också så måste skäpra mig nu, känner att det inte kommer bli lika bra resultat denna gången som första men ja, det är väl
tanken som räknas i vilke fall!

i väntan på att Simon skulle hitta mig igår..
man ser hur glad jag är va? -.-


kräftskiva !



hinner inte sitta vid datan så tar lite kortfattat:

tjejerna igår ute på Torstens, och alla pågar!
hemma halv3
jobba halv8-halv1
sov till halv5
tar taxi om en halvtimme
kräftskiva hos Alin och Jasse!
PUSS


FREEEEEEDAGSMYS!

Uppe me tuppen idag! Jag har svårt för att somna om när Simon väckt och pussat en hejdå för att åka till jobbet och med all stress jag har i huvet som måste göras idag så får jag ingen ro!
Datorbordet är klarmålad,ska bara torkas så har öppnas balkongdörren för att inte få massa lukter här inne som det lätt kan bli och vissa saker har burits ner till källaren och vissa saker väntar på att bli nerburna!
Ska ta en liten frukost nu sen promenera upp till Maxi och handla mjölk och blackboard-kritor till en "vecka-tavla" jag har haft ett par år men nu målat vit och får plats i lägenheten!

Ikväll vankas det Bhof med några brudar, ska bli skönt att få gå ut igen i denna dystra regniga sommar och bara vara och dansa häcken av mig! Senast var ju med Hanna och Sebbe och var hemma vid halv5-snorret så blir det en bra kväll i repris? ABSOLUT!



hejdå!

ojdå... 20 år? jag? nejdå?

Sitter hemma hos pappa och försöker komma överrens med pappersbiten som ligger framför mig!
Har pratat med mamma och pappa idag om min 20årsfest som ska hållas i okt och ska ju då ha middag med släkt och vänner men det är ju inte exakt alla som kan komma på middagen och som får komma senare när festandet börjar men hoppas att inte folk tar åt sig för mö om dom inte kan komma på middagen! Skulle vilja ha alla där men det får vi nog återstå att se..

begravning



inte mörkklätt utan ljust stod det på kortet,
det var Siggans begravning idag
och tårarna föll på både mig och pappa.

ledig idag och imorgon och ska njuta!
om en timme blir det middag hos pappa
och sen en lång kvällspromenad ute i naturen!
vart vet jag inte än men nånstans blir det!


is this real, is this a feeling?

Ingen träning idag, ingen träning igår men imorgon då jävlar befinner jag och Therece oss på FS och kör ett pass! Imorgon blir det nog kondition mage, armar och rumpa då jag haft ett litet uppehåll sen ska jag ta vart tredje dag mage, var tredje dag rumpa och var tredje dag armar så det blir lite variation!

Jobb halv8-halv13 sen började jag 15-21 igen men ändå får jag inte sovmorgon imorgon men på torsdag då jävlar!

Jag kom hem till två bävrar sittandes och spela hockey på ps3, Simon och Jens verkligen suger på det och blir själva väldigt förvånade när dom VÄLL sätter ett mål!
Kim och Docce är på väg hit tydligen fick jag precis veta så det blir väl ingen lugn kväll detta heller..

Måste också påpeka att jag mätte mig igår runt midjan och fått tillbaka 2cm för att jag haft tre lördagar istället för en förra veckan.. ska jag nu säga att jag även tryckte i mig 6st dumlebitar idag på jobbet?... SKÄRPNING!

caus im a redneck woman

för ett par timmar sen..



verk á la Maisie,
nu känner jag som mig själv igen!


sista dagen i vecka 32, nu är det snart 19veckor kvar av 2011

Jobbet är avklarat för denna vecka, gymmet är klart och jag känner mig fortfarande inte nöjd.
Det kördes på väldigt bra på gymmet och svetten rann men jag kände mig ändå inte fokuserad fast jag la till mage idag igen fast det bara var armar och kondition på schemat..
Imorgon blir det nog en paus, ska nog få håret omfixat av en frivillig eftersom jag nu bestämt mig att bli tokke igen, trivs bäst i det och känner mig självsäkrast i det så det får det bli! Riktig mysig höstfärg är det ju också!

15min crosstrainer
10min cykling
200 magövningar av olika slag
100 armövningar av olika slag, tri och biceps

ändå känner jag mig inte nöjd..
kan va för att gärkvällens bästa vänner fortfarande står och gnager i hyllan. Antingen ska jag ha mens och är sötsugen eller så har jag kanske tappat kontrollen på bara en dag?

vearsus...






svar på tal

Vad äter du till lunch efter ett morgonpass?

Kött, sallad, fettig sås och oftast fetaost. Eller så blir det fil med frön, fullkornsbulle med skinka eller ägg&kaviar på. Stort glas mjölk eller två. Det brukar jag äta till lunch. Ibland blir det tillomed potatissallad till för det äter jag inte så ofta ändå.
Direkt efter träningen på väg hemåt blir det en banan och en drickyoghurt med hög fetthalt.

På tal om fett, jag och två vänner diskuterade det här me kolhydrater, kalorier osv osv och diskuterade vad som är bra och mindre bra.
Kalorier är ett gemensamt namn för "energi". Alltså kalorier som vi måste ha för det är dessa vi använder vid träning och håller igång oss. Om man då tänker som "Kissie" att hon tar mindre och mindre kalorier så att hon blir smalare och även tränar på detta så gör hon inte så mycket till sin kropp för då kalorierna bara sjunker så tappar hon ju bara energi till att kunna träna och bygga sina magmuskler som hon pratar om. Hon bryter nämligen ner sina muskler istället för att bygga. Det enda sätter jag kan säga att hon för sin "kalorienergi" från är sin jäkla sockerfria Redbull. Där har hon dock en poäng, inget socker. Då kommer vi till kolhydraterna..

Kolhydrater är som jag sagt innan ett gemensamt namn för sockerarter. Det är inte fett som sätter sig på magen, rumpan eller låren utan det är sockret. Fett hjälper bara till på traven för att förbränna sockret om man ska förklara det i enkel form.
Alltså publicerar jag nu att ja, klart man ska ha sina 2000-2500kalorier för att kunna klara av vardagen och om  man vill kunna ta sig till gymmet. jag varken tittar eller bryr mig om kalorier/fett då jag vet om att detta hjälper mig bara så feta såser, fet mjölk eller fet fil gillar jag bara.
Dricker mindre läsk, mindre godis, mindre potatis och knappt någon pasta för känner bara att pasta sätter sig som en deg i magen men pasta är väldigt klurigt för mig. Man säger att pasta både är dåligt för dom som inte tränar men bra för dom som tränar, det kopplar inte jag, kan det ha med att dom som tränar kan i stort sätt äta vad dom vill i lagom mängd eftersom dom ändå förbränner det dom äter på direkten och inte sätter sig på kroppen? Och att dom som då inte tränar sätter det sig direkt på eftersom förbränningen inte sätts igång?

Aja, jag får nog luska ut det lite bättre när jag har mer tid. Imorgon jobbar jag 7-15 och träning direkt efter det  men på kvällen kan jag nog försöka ha luskat ut detta mysteriet.

Något ni mer vill att jag ska luska fram?

Socker vs sötningsmedel
Förbränning
Matsmältning
Varför morgonträning är min favvo
Stretchning
Nedbrytning
Träningstips


???????????????????????????

candy are a girls best friend?



sitter och bråkar med min förra bästa vän i smaskig form och kollar på Burlesque för typ 14gången på 2veckor. Det har nog blivit lördag 3gånger denna vecka tyvärr men som tur är har jag hunnit förbränna det innan det sätter sig! Zoo-klubbor, center, nougat, surt, lakrits, bounty, geisha, snikers och gummi, alla mina förra bästa vänner och behöver dom inte. Men vi alla har våra stunder där vi pratar med dom igen, sen inser vi att det ändå inte går att prata med ett fårhuvud och sen ställer man in vännerna i hörnskåpet där dom här hemma!


estomago, midja, waiste, buk, 1-pack



midjan börjar krympa!

92 läsare, rekord! välkommen!


kondition och mage denna lördan




kom lagom till stängningsdags igår för jag hade missat att jag skulle jobba till 14, inte 13
och kvart över 15 hade jag lovat mamma att vara taxi till HBG så när jag skulle klampa in på FS kl 16.20 så blev jag inte insläppt och fick skita i träningen igår, det kändes inte bra, kändes förjävligt att inte få tillgång till gymmet och få röra på fläsket men vad ska man göra?

30min promenad
10min crosstrainer
300 situps av olika slag
stretch


Välkommen fredag

Sitter på jobbet och har rast! Hemma vid halv 2 sen ska jag äta en lagom stor lunch och kl 15 vankas gym, kondition och mage står på schemat idag!

1juli - 11augusti

Nej, känns som en evighet sen vi prata träning!
Tänkte ta upp lite hur det har gått för mig, hur har det känts?

Kan säga såhär att jag har varit extra känslig dessa veckorna som gått för all kritik om min kropp och mitt sinne. Jag har vänner som skämtar ganska mycket med mig för innan har jag bara skitit i allt och varit mer "tjejer pratar bara skit bakom ryggen, killarna säger det rakt ut till en" men nu beter jag mig mer som en tjej, en tjejig tjej. Bra eller dåligt? Det vet jag inte men skämten har jag dessa gångerna tagit åt mig av.

Jag tycker jag klarat av det väldigt bra! Kompenserar mat och dryck ganska bra, tar jag en kaka tar jag vatten till, tar jag en sallad kan jag ibland unna mig en cola och ibland tar jag bara något att dricka och då kvittar det vilken sort, vatten, juice eller kolsyrat.
Har känts hopplöst vissa dagar, saknat min lilla "knapp" som säger POFF men samtidigt börjat förstå att man inte kan få allting gratis.
Livet är inte lätt och ska inte vara det heller, misstag och snesteg gör oss starkare och kunskapsrika.
Lördag finns en dag i veckan, tyvärr blev det en liten Haribo-påse idag också fast jag hade lördag igår, och även ett glas cider som bara smaka redbull vodka så den får nog Simon dricka upp själv.

Har fått igång gymmet bra nu också, har börjat älska promenadbandet och crosstrainern, tror att om jag inte hade byggt upp allting steg för steg med koständring, collagebilderna, mått och sett resultat redan efter en månad utan gym kunnat stå där på promenadbandet i en timme som jag gjorde igår. Kebaberna börjar bli mindre, jag börjar trivas i mitt hem, älskar min sambo mer och mer för varje dag som går, börjar få en markerad midja och inte en bilring som säger tjut. jag börjar trivas med mig själv.
Att få godis eller inte kvittar, chips lockar mig inte, ostbågar dock är jag fortfarande svag för men inte fått tummen ur röven att gå och köpa några, kanske nästa vecka. Märker ni? Bara en sån sak hade jag i juni-månad tänkt "vafan har jag inte köpt ostbågar för?!?!?!?" Nu svarar jag "nej kanske nästa vecka, dom slutas inte tillverka bara för jag inte köper det denna dystra torsdag." Junimånad och det var bara 1.5månad sen och det har förändrats så mycket hos mig sen dess!

Det gäller att ha tålamod, veta att det tar tid men oboy vad den tiden kan bli underbar om
det blir vad man gör det till! Klart man tycker det suger att va på gymmet
och bara stå och lyfta skrot, men tänk istället att ha en vän att skratta med och turas om om maskinerna,
 ha bilderna i huvet på den fasta rumpan och den icke-skumpiga buken,
 armarna ser inte ut som en sumobrottare
och man kan sitta ner utan att visa rövspringan?!
jag säger att ge det en chans i 3månader och ser du inte resultat, känner dig
annorlunda, piggare, gladare så vet jag inte vad du gymmar eller tränar för

då gör du helt 100% ärligt fel!

Måttbandet, youtube&google, gymkortet och frukt är min närmsta vän just nu och jag vill inte mista dom!
Måste även påpeka att ska ni äta sötsaker gör det en gång i veckan för nu när jag inte dryckit cider/läsk på ett tag och gjorde det för ca en timme sen har min mage bara svullnat och svullnat!
Vänj inte av kroppen på sötsakerna för dom kommer ni inte undan för resten av
ert liv iallafall så håll fortfarande kvar dom men släpp in dom en gång åt gången.
har förresten också fått mindre gaser på tal om något trevligt!
fes ganska mycket förrut men nu känner jag hur min tarm börjar må bra igen!



imorgon kommer det komma upp svaret på Therecé fråga,
vad äter jag till lunch efter ett morgonpass?!
med detta säger jag gonatt!


"we may be lams in the kitchen, but we are tigers in the bedroom"




lite vad jag pysslat med på senaste tiden!
om ni undrar över den första bilden så hade vi en träplanka där
med urtråkiga krokar så jag kom på att jag skulle köpa en bit
tyg och spika upp där, så det gjorde jag!
gjort om köket och hallen, nu är det bara toan kvar men där inne kan man inte
göra så mycket så jag väntar med den, önskat mig nya tallrikar till jag fyller 20,
fyrkantiga, vita tallrikar (finns på Åhlens ni som undrar!)
men nu är "grunden" gjord i lägenheten så nu kommer nya saker när
man har råd eller stöter på något fint på stan!
Butiken "Inne" var farlig för mig att gå in i men det
blev bara skulten "toa" för 29kr, hjärtat som är på klädkrokarna
ska egentligen sitta där på toaskylten men såg så puttinuttigt ut!
Priser och sånt kan jag säga att jag har letat och hittat det billigaste
jag kan, typ på rusta och öb, vissa på ikea men jag kan
säga att jag har inte lagt mer än en tusenlapp och lite till
sen har jag haft sparade saker från när jag bodde hemma
och som min mamma velat bli av med.
vissa saker har jag även fått så är man kreativ så är man,
titta bara på toarullen som finns längst ner till vänster i köket,
den skulle vara i badrummet men hålen satt för långt ut för
att passa i de som redan var där och Simon vill alltid ha
hushållspapper i köket så den fick komma upp där istället
för att lämnas tillbaka, wips sa det och nu behöver jag inte se
den förbannade toarullen stå osexig bredvid mikron!

på tal om inget har jag precis sett att jag har besöksrekord!


lånat av stayfit magazine

Jag brukar då och då gå in på dess hemsida och jag kunde inte sagt det bättre själv till varför man "tror" att man är sötsugen och måste ha socker när man känner ett "tryck", varsegoda och läs!

"När du har cravings efter någonting, är det enda sättet att få cravinget att försvinna att äta just det du längtar efter. Eller hur? När du vill ha godis, så behöver du godis. Det är det enda sättet för att få själva tvångstanken som förföljer dig att försvinna. Känner du igen dig? Jag vet exakt hur det känns eftersom att jag själv har varit beroende utav socker. Jag brukade tro att jag "behövde" ha någon form av sött varje gång jag fick cravings, för jag var ju så himla sugen. Ju oftare jag lyssnade och åt, desto oftare fick jag återsug efter mer eller något helt annat. Min kropp efterfrågade det och jag tillät mig att bli lurad av kroppens egen försvarsmekanism: Överlevnad.

Genom att inse faktumet och slutligen lyckas bryta detta mönster så har jag lärt mig en hel del om cravings och vad de faktiskt betyder. Att man upplever dessa cravings beror på att din kropp är väldigt förvirrad. Du tror att din kropp vill ha ex. godis, när den i själva verket försöker säga någonting till dig. När din kropp är i obalans och inte har de vitaminer och mineraler den behöver så sänder den ut en stark signal som försöker få dig att äta någonting. "Ät nu! Ät nu! För jag behöver ett visst näringsämne "X" för att fungera som jag ska!" Och i samma stund upplever du en känsla av att du behöver äta någonting. För faktumet att du faktiskt äter någonting, ökar chansen markant till att du faktiskt får i dig detta näringsämnet, mot om du inte skulle göra det.

Så din kropp talar om för dig: "Jag behöver det här, jag behöver näring, så du måste äta!" Du tror att du vill ha godis, chips, eller kanske pommes? Varför hjärnan gör en association till just detta livsmedlet är troligen för att du såg en viss reklam på tvn, gick förbi godishyllan i affären då du var hungrig, eller kände doften utav det när du gick förbi en restaurang tidigare idag. Så från det att kroppen skickar ut signalen att du behöver en viss typ av vitamin eller mineral sker det en slags misskommunikation till det att signalen omvandlas till en tanke i ditt huvud.

"Jag vill ha X". Vad som händer är att du troligen går och äter den där pommesen, godiset eller chipsen för du tror att det är vad du vill ha. Kanske blir du helt tillfredställd av det du precis åt och cravingsen försvinner. Eller så börjar du känna ett begär efter något annat efter en stund. Inträffar detta beror det helt enkelt på att det du precis åt inte gav kroppen det den behövde. Så du äter nästa sak du har cravings efter, för du tror att Det är vad du vill ha.

Det finns dock ett sätt att vända den här processen. Och det är att sluta äta skräpet och istället börja äta naturlig hälsosam mat. Snacks innehåller massor med tillsatser och kemikalier och väldigt lite näring om ens någon över huvud taget. Du kan bokstavligen vara proppmätt och svälta rent näringsmässigt samtidigt. Du är proppmätt på kemikalier och tillsatser, samtidigt som din kropp lider av näringsbrist. Det är väl inte så konstigt att din kropp talar om för dig att du behöver äta hela tiden?

När du börjar äta naturlig, näringsrik mat och din kropp får vad den behöver försvinner begäret efter snacks och snabbmat. Du får inte överväldigande cravings efter godis, läsk, pommes, chips etc. Det hela sitter också väldigt mycket i psyket. Du tror att du vill ha det, när det din kropp i själva verket vill ha/behöver är näring. Genom att bara vända din diet till naturlig och näringsrik mat så kommer du märka att din kropp inte efterfrågar dålig mat längre. Det kan tyckas vara rena miraklet, när det i själva verket är helt naturligt för din kropp. När du äter som du är skapad att äta behöver den inte sända ut dessa starka signaler. Du kommer att känna dig som det är meningen att du ska känna dig. Och må fantastiskt. Tar du inte hand om dig själv så kommer inte din kropp heller att göra det."

love isn't just a feeling, love is something you do



kladdkakeballerina, digestive, brieost, fikonmarmelad gjrode min gårkväll!
ska jobba lördagkväll så fick bli lördag igår istället med mys och man!
rubriken är ett citat från filmen igår, american pie the wedding och har
blivit mitt favvocitat!


music is love to your ears

träningslista - där kan ni klicka er in och ha min träningslista som jag håller på att knoppa ihop! den kommer nog fyllas på om och om igen för när jag står på löpbandet så dyker låtar bara upp i huvet och jag lyssnar men glömmer dom lika snabbt innan jag kommit hem igen!

Jag har gjort om mitt träningsschema lite, jag funderar på att ta träningsveckor istället för schema för jag märkte nu att tyckte det var skönt att inte gå efter ett speciellt schema dessa dagarna jag varit ledig men jag ska se hur jag gör


bilder säger mer än tusen ord

I vilket program gör du om dina bilder?

Ja inte är det photoshop iallafall, har försökt med det men förstår mig aldrig på det men det jag använder ligger faktiskt inte på datan utan i min iPhone!
Instagram heter programmet och rekommenderar den stort!
Man tar en bild - klickar på next om man är nöjd med bilden och sen kan man bläddra igenom hur den ska se ut - klickar på done och väntar tills den "finishing up" och sen kan man använda den!


open the doors and you will starstruck

Var inne på Åhlens och tittade till mina skåpsknoppar jag hittat för ett litet tag sen och till min förvåning kostade dom mycket mindre än på hemsidan jag hittat så fick bli 5st som fick följa med hem!




Åhlens - 35kr/st, köpte olika färger och mönster

ni ska snart få se resultatet av köket, ska försöka göra klart det allra sista i hela lägenheten för nu är jag trött på att bo i en byggnadsställning!


please drink some tea with me



ÖB små-25kr stora-35kr.
tacksåmycketmamma


onsdagsträning med therecé







60min promenad på löpbandet
5min cykling
4min kebaber (stå bredaxlad med lätta vikter i händerna och svinga
överkroppen åt sidorna så långt ner du kommer utan att böja benen genom en hel låt)
10min rumpa


onsdag och allt vad det innebär!

Onsdag och detta är 3e dagen jag ska ta mig ner på gymmet!
Kondition och rumpa står på schemat och om en timme hämtar Therecé upp mig.
Gårdagens pass har resulterat i en väldans träningsvärk i armar och mage! Kan knappt vända mig i sängen så ont har det gjort men man kan ju träna för att få bort värken så det gör jag!

Nu känns det verkligen att jag har kommit igång! Frukosten är snart i magen, pillret är i magen och mitt stora glas mjölk står framför mig kallt och gott! Två fullkornsmackor med massa frön på blir morgonfrukosten sen tar jag en banan mitt i passet och efter tar jag en drickyoghurt. Tror inte på dom här "powerade"-dryckerna som ska vara bra efter träningen - tycker bara fårgen ser så oinbjudande ut på att vara nyttiga!


härliga svettdroppar på överläppen!;)


tisdagsträning



uppe med tuppen idag, skulle på ett ärende kl8 imorse och halv9 befann jag mig på FS för ett konditionspass med magstyrka inslängt i mitten av passet! 1.5h senare är jag hemma och ska kasta mig in i kylskåpet för att äta frukost. Ska skriva om mitt träningsschema lite och ändra och lägga till tror jag idag.

10min crosstrainer
10min cykling
30x3 "snesitups" med vikt. (har vikt i händerna, upp med benen och rotera överkroppen från sida till sida)
45min promenad på löpbandet
stretch

im flippin' my hair back

Måndag och nya tag komma skall!
Om en halvtimme ska jag befinna mig nere på FS och köra ett konditionspass så gott jag kan med tanke på knäna men även styrka på överkroppen och magen! Kanske tillochmed slänger in my tushie också!? Får väl se om Andreas tänkt köra ihjäl mig eller han låter mig göra mina klenisvikter, återstår att se!

Nu är jag ledig tis-ons-torsdag så förhoppningsvis hinner jag både vila och stärka upp knäna så det inte pajar helt, längtar tills remisbreven skickas hem till mig!

För att diskutera maten så har den varit lika dålig som träningen förra veckan! Ingen bra och stor frukost och knappt lunch utan bara fått slänga i mig något när jag kunnat och känt mig hungrig! Tog inte fettförbränningspillerna heller på 3dagar men idag är dom i kroppen och vi kör om på nytt, vill känna träningsvärken imorgon och svetten rinna!



filip 25 - nöff

Det har inte varit så mycket träning denna vecka, mycket jobb, mycket med knäna och sen har inte friskis haft öppet när jag kunnat men hoppas på bättring imorgon!
Gårdagen spenderades ute i Västra Karup! Simons gamla vän fyllde 25 och dom bjöd på en riktigt mysig och skön kväll! Mitt uppdrag för kvällen var att nöffa varje gång nån sa Filips namn, har rätt så ont i halsen och bihålorna idag!
Tur att jag knarka ipren innan avfärden för utan dom hade jag inte klarat av högklackat!



skor-mats skor, väska-london, kavaj-cubus, shorts-cubus, linne-gammalt


ca 3 veckor


för ca 3veckor sen


i förrgår.
det finns faktiskt lite skillnad redan nu vilket är skönt. kan direkt säga att jag har inte ätit som jag ska idag, bara frukost och ingen lunch eller mellanmål idag och kvällsmaten blev lite prinskorvar med aiolisås till med ett glas juice vilket bara resulterade i att jag fick i mig en massa socker bara genom juicen. Undrar om det är pillerna eller jag bara blivit slarvig denna vecka?

india - tragus

Denna dagen vill jag bara slå sönder! Var så positiv imorse eftersom jag tänkte leta efter en vit klänning på Väla idag (fest på lördag där tjejerna ska ha vitt) men inte fan fanns det en enda jävla vit klänning som kostade under 500lappen och var snygg?!
Åkte hem för att se vad jag har i garderoben men kan säga att där fanns inte ett vitt plagg! Jag har tre vita linnen men inga shorts som jag kan ha till eftersom dom antingen är för små eller för stora nu när jag gått ner lite, ingen vit klänning, inga vita byxor eller något så jag funderar väldigt starkt på att stanna hemma på lördag pga detta fes-temat!
Jag är ju inte rik så nytt kan jag ju egentligen inte heller shoppa..

jag hade beställt en beige/brun med gulddetaljer på från Nelly.com men skitroligt när Simon läser på inbjudan att alla tjejer ska bära vitt....

Eftersom jag inte hitta en klänning och hade hoppats på att hitta något där hemma så gjorde jag Sofie sällskap inne på India där hon pierca naveln och jag la mig direkt efter henne och pierca om mitt öra som Guldfynd så fint satte fel från första början! India är det billigaste stället jag hittat som piercar där så det blev lite spontant.


Gårdagens och dagens träning!

Gårdagens pw blev ner till stranden som tog cirka 40minuter och sen stekte jag med Caroline i fyra timmar innan jobb halv5 på kvällen! Dagens träning blev gymmet-lite kondition och sen mage och armar på styrka så än sålänge håller jag igång mitt schema! Jag har ätit mycket frön till frukosten och massa banan! Pillerna undrar jag om dom får mig att inte känna hungern eller om dom bara får mig att inte bli hungrig efter mat alls men jag får vara på vakt! Nu slutar jag om 25min, mobilbloggar på vår lilla paus och så blir det jobb hela veckan utom söndag!

dagens träning: pw

Jaha, frukosten är i magen och snart väntas en pw i solskenet! Skulle varit ledig idag men det ena jobbet ringde in mig och fick välja mellan dag eller kvällspass, blev kväll så jag kan få en sovmorgon nån gång i mitt liv för när lördagspasset har gått så har jag jobba 13dagar i sträck och vissa dagar dubbelt så jag är lite död i kroppen.

Vet inte riktigt vart jag ska gå idag så vi får väl se sen när jag kommer hem vart jag gick! Kan behöva handla en målarpensel på ÖB, billigt och bra sen ska jag ta och måla om bordet vi har vid fönstret här hemma!

friskisochsvettis









poff

Ungefär en timmes konditionsträning blev det idag på gymmet, svettades som en gris och det har aldrig känt så bra att träna och vänta efter resultat som idag. Att ha en bild i huvudet om hur man vill och har sett ut en vacker gång i tiden är frustrerande och jobbigt, väldigt psykiskt och det tar på en väldigt mycket.
Vill ge mitt allt och lite till för jag vet om att i slutändan kan jag inte bli mer än nöjd med mig själv.
Jag är otålig, orkar inte vänta på saker och ting och har bråttom med det mesta, en sämre egenskap hos mig som jag kanske ska lära mig att hantera. Jag vill ha allting nu, jag vill ha min knapp jag har pratat om som bara säger "poff!".


En månad har nu gått..

jaha, 1 augusti var det idag och jag har precis fått i mig en sen lunch, slutade jobba 13 och är ledig imorgon så detta dygnet ska jag bara njuta och slappna av! Om 2h vankas gymmet för att inte få håll nu när jag precis ätit, står konditionsträning på schemat och idag ska det mätas och pratas!

Vi börjar väl med måtten,

Gamla:
Midja: 94cm
Rumpa: 104cm
Lår: 59cm
Armar: 34cm

Nya:
Midja: 91 (-3)
Rumpa: 102 (-2)
Lår: 58 (-1)
Armar: 30 (-4)

Så lite har det minsann hänt! Ska bli ännu skönare med gymmet nu, och sen om pillerna funkar eller inte får vi väl se! Dom ska även ge mer energi så får väl se om jag slutligen är uppe dygnet runt!


Godisätandet konstant känner jag inte längre, sagt det innan och säger det igen: ät STOR frukost och STOR lunch med en frukt här och där så håller ni (jag lovar!!) blodsockernivån på rätt linje och man känner inte det konstanta suget längre!
Hade det varit för en månad sen hade jag skyndat mig hem från jobbet i illfart bara för att jag vet om att det ligger en iskall Colaflaska i kylen. Men idag har jag faktiskt låtit den ligga och sparar den slanten åt en kväll med en bra film istället!
Jag hade kunnat promenera mer än vad jag gjort men med min ändrade kost och en promenad hit och dit har ändå gett resultat och det bästa av allt är att Simon har fixat Wii fitness till mig!! Eller ja, brädan har han fixat och redskapen så nu ska jag bara fixa skivan också!

1 månad har gått och har sammanlagt förlorat 10cm

RSS 2.0