På väg till Ikea.. Igen

Nu sitter jag i bilen på väg till Ikea idag igen med Simon! Igår var det mamma och det blev lite nödigheter till hemmet så vi får ordning!
Har hittat en skitfin tavla och en fåtölj men fåtöljen blir blott en dröm för vi har redan en där hemma så plats finns inte men drömma kan man väl?!


jc 59:-



(kom med två andra örhängen också, ett par pistoler och ett par med texten "I love Me")


gina tricot 199kr



20årspresenter


LCHFchokladbullar och recept

skitstor skål med massa gott i


vit smyckesträd


alla möjliga sorters ringar och smycken


edblad-halsband


alla vårdprodukter för naglar som man kan tänka sig


ljuskrona, lådbok, kruka m växt


mojitoglas, blingblingväska, urgulligt kakfat, tvättmedelsburk


vinkaraffer, hälsobok,


denna tavla lät jag skickas runt med pennor så blev det en gemensam present från alla



konsertbiljett, pengar, ikeapresentkort, inne-presentkort, kickspresentkort, SPAbehandling

några av mina presenter men den stora jag fick av Simon blir svår att fota för jag fick en weekend i Köpenhamn om ca 3v!

pysslardag idag



Lönerna har kommit in, jag har varit på arbetsintervju, jobbat, börjat fixa ihopa tack-korten, betalat av 3000kr på bilen, fixat ny sportbh - rosa (!!!!!) och alldeles strax ska jag betala två räkningar!
Mycket som gjorts idag men eftersom jag nu är 20år så får jag väl börja bete mig som en vuxen också.

Kanske säga hej?

Nu var det senast i lördags jag bloggade men dagarna har fyllts på så har inte haft tid!

Festen var superlyckad och släkten stanna till midnatt och bhof levererade. Dunder fina vänner, fina och kanonbra presenter och go mat och dricka (kanske lite för mycket av det goa..) ska fota och visa sen vad jag fick!

Själva 20årsdagen i söndags var bara allmänt lunch, var fortfarande full vid frukost och sen var det bara att stöda och försöka bli bakis/nyktra till resten av dagen!

Matten igår var tydligen flyttad från 10 till 12.15 så jag och thesse hade ju åkt till Ramlösa i onödan men vi satte oss själva och nörda oss.

Nu har jag precis jobbat och sitter i bilen på väg till Helsingör med mamma och mormor! Morfar opereras på torsdag så får vi se hur det går för honom!

Ha det dejlit!
Märket på armen fick jag för att jag tyckte det var en skitbra ide att kasa ner från vipbåsen ner till dansgolvet och missbedömde höjden..


domedagen innan vuxenlivet börjar



Sitter just nu i festlokalen och förbereder maten och musiken men efter att jag krossa en spegel det första jag gjorde imorse så är jag övertygad om att något kommer gå fel idag! Självklart att speglen skulle gå sönder, har haft lite otur med allt annat ju! Morfar är inlagd i HBG, kompisar krockar och kan inte ta sig hit, glömde skala potatisen innan jag kokade dom osv. så varför skulle inte speglen gå i sönder då också självklart?!

matlagning, kläder, städa, skrubba, duka, jävla hemmafru?!

Då var det fredag - HELG!
Själv är jag allt utom ledig. Det ska föreberedas med mat, dukas och städas och ikväll ska jag försöka hinna med ett gympass med Padde ikväll där armarna ska köttas!

Mitt största problem nu är att potatisen måste kokas idag och sen flyttas ner till lokalen för att sedan bli en god potatissallad men nu är det ju så att mitt lilla problem är att jag inte har en sån där sticksak som man känner med ifall potatisen är klara eller inte.. Funderar på om man kan ta något annat men vad?!

Sen är frågan vad man ska ha på sig imorgon? Klänning eller svarta tajta jeans med en snygg topp och högklackar och stora örhängen?! Fan jag skulle övertalat mamma om dom inne på gina..

Nej, potatisen är precis påsatt på plattan och förhoppnignsvis så överkokas dom inte!

roligt att man saknar sommarbenen såhär lagom till Halloween.. spöregna och gå barfota is the shit!
Förresten, Símon kallar mina fötter för missfoster eftersom min "pektå" är kortare än stortån. Men det är väl inte bara jag som har det? Visst det försvårar lite att gå i högklackar eftersom jag förstör foten men oandrasidan tycker jag att detta är mycket snyggare än en alien-pektå!!

all reasons a side i just cant deny

När man klickar upp sin blogg bara för att checka läget så inser man att senast man bloggade var i måndags så får väl ändra på den saken!
Torsdag idag och igår handlades allt utom efterrätten till middagen/festen på lördag och har nog även bestämt mig för outfiten men så jäkla min otur att dom underbara stora fjäderörhängena inne på Gina var lite för dyra så mamma sa nej men det förstod jag nästan, kanske ska önska mig dom istället?!

Måste bara berätta om min gårkväll, kl 17.30 skulle jag möta upp Padde för att han skulle lära mig ettoannat om strketräning och oboy har jag varit lite fel på det där med styrka och om ett litet tag senare idag kommer jag inte känna mina egna bröst!
men det var verkligen skönt att ha någon som pushade en, eftersom jag själv inte har den mentala rösten så det blev Padde som fick bli min mentala röst!

Nej, mattelektion i HBG med Therece och direkt efter är det ett kvällspass som väntar!

ive got 99 donuts but the bitch ate one



Nu är det måndag med stort M.
Skolan började idag och jag ska ännu en gång försöka mig på MatteB. Så irriterande att man missa förra gången med något poäng på slutprovet men ja, det är bara att hoppa upp på hästen igen!
Om tio min blir det lunch och om en timme blir det gymmet, ska försöka köra operation SVETT och hålla mig längre än 10min på crosstrainern men den börjar bli så tråkig!

Dags för plugget igen

Sitter i Ramlösa med thesse och väntar på vårt info-möte om MatteB som vi ska läsa nu på 1.5månad. Ingen aning hur vi ska klara det för klarar man inte det på två terminer i skolan samt 10v på distans så har jag ingen aning eller höga förväntningar att klara det egentligen!


underbara höstdag



Gud vad skönt!
Självklart vakna jag av nen känsla av att jag skulle göra något tidigt på morgonen, så tidigt som kl7, och efter det kunde jag inte somna om medan jag låg och vänta på att Simon också skulle vakna av denna känsla och sedan ta den första tvätten så jag kunde ligga kvar. Men nej, vaknat en gång, kan inte somna om så det var bara att ta på sig och börja tvätta.
KL9 var jag nere på gymmet och nu mellan 11-12 har jag gått en runda på 3km. Känns i benen gör det iallafall!

nästan fredagen den 13





detta är min kväll idag. maisie och idol. out.

12 oktober

Hallå hallå!
Har inte hittat en anledning till att blogga, eller ja, så känns det just nu.
Hade en sån jävla dröm inatt, om mitt förflutna som fick mig att vakna upp med röda ögon och kokande ånga sprutande ur öronen på mig. Vakna upp från min sovmorgon och begav mig ut på en morgonprmenad för att rensa tankarna men efter att blivit helt snurrig av alla skrik i huvudet så satte ner rumpan på en bänk vid ån och bara stirrade rakt ut.

Vad fan gör man om man verkligen inte bryr sig men ens dröm om att man gjort det kan få ens dag att förstöras? Att bara få reda på vad folks problem är och vad jag gjort dom, för ärligt talat har jag tänkt hela dagen på att jag verkligen inte gjort ett skit.
Ni vet när man känner att man har alla onda ögon mot en och man vill bara rensa luften och verkligen prata om om varför och vad? Så känner jag just nu. Fast detta var för ca 3år sen så var det en idiot som drog upp allting för nån vecka sen och detta drömde jag om inatt och vaknade helt förbannad.

Men behöver jag veta vad deras problem var?
Behöver jag deras "godkännande"?
Behöver jag?
Vet inte. Det enda jag vet är att jag hatar att ha varit hatad av personer som betytt så mycket och efter att denna såkallade idioten dragit upp allt igen så känns det som att man är tillbaka till 2008. Något av mina bästa och sämsta tider.

finner inga ord mer än vildare utgång får man leta efter



nu är jag vaken, efer 19h sömn.. jag vet inte riktigt vad jag ska säga om lördagen. vi visste inte ens om vi skulle ut längre vid 21-tiden men spontant blev det att vi hoppa in i duschen och begav oss ut vid midnatt och vid 1 drog vi från Torstens och gick till Bhof där vi på något sätt hamna vid ett VIPbord med en gammal vän och därefter spårade det ut lite.
Vid stängning var vi hemma vid 4-tiden och hade lite efterfest och var i säng vid halv8 på morgonen (när maisie börja stiga upp ur sängen och skulle jobba efter en utekväll hon med hahahah!) och sen dess har jag väl sovit i stort sett förutom när jag fick snigla mig ner till pizzerian efter en bit mat.
Vaknade imorse och har äntligen mage till att städa undan röjet, fyfan vad här ser ut! Detta var inte okej och jag har nu fått min tonårsfyllesynd sådär lagom till mina sista två veckor som tonåring..

hur många väskor ska en tjej ha?



en i varje färg, en i varje storlek, en svart bas, en brun bas, en till bröllop, en till släktkalas, en till begravning, en till träning och se coo ut, en som man kan ha som handbagage..

ja det kan nog pågå i en evighet för man hittar alltid på en ursäkt till att köpa just den apsnygga väskan man precis hittat i affären! Jag har ingen plats för mina och eftersom jag är ensam hemma denna helgen så fick dom pryda min sänggavel sålänge tills jag hittar en plats för dom.

noomi rapace - skavlan



denna bilden är från programmet Skavlan som var för en timme sedan och idag var det Noomi Rapace som var gäst och jag måste erkänna att fast jag inte sett någon av hennes filmer (nej jag har inte sett Millenium-filmerna) så blev jag helt tagen av henne! Fascinerande person, intressant, så otroligt vackra drag och hon var en person i sig. Nu gäller det bara för mig att ta mig igenom Milleniumfilmerna men dom som känner mig vet om att jag och våldtäcks-scener är inte bästa vänner.. Jag stänger av mig, mår illa och kan i vissa fall spy. Inte för att jag blivit blivit våldtagen själv utan mer av själva rädslan att någon dag tyvärr bli överfallen.

tha gym


Lämnat av Simon och Brunken på stationen, hunnit hitta mina träningsbyxor som låg i papperskorgen(!?), tränat och svettats på gymmet och klockan är inte ens 10..


blondie - 06 till 08 tror jag..







tror jag börjar bli klar som redneck woman nu.. så jobbigt att färga utväxten hela tiden

jag vet att kanelbulledagen inte är idag..



men man tackar svärmor eftersom jag inte fick några på själva dagen!

warning

Här kommer bli lite ändringar.
Och just nu börjar nya avsnitt av Greys och jag är trött, känns som jag bara sovit hela dagen, så just nu blir det lite snurrigt här inne!


(Funderar även på att börja skriva i ren svenska, med stor bokstav och rätt meningsbyggnad för varje gång jag skriver slarvigt känns det som att min vän Ludde står bakom mig med röda ögon..)


dag ett, dag två

Det känns som att jag just nu lever i olika faser.
Fas 1. ta hand om mig själv med spa och hemma mys så mycket som möjligt på en dag.
Fas 2. göra så mycket pappersarbete och vara så effektiv som möjligt på en dag.
Fas 3. hälsa på så många jag bara kan på en dag.
Fas 4. möblera-om dagen.

och nu är jag i fas 5. bara ligger i sängen med TVn på, datorn i knät och inte göra så många knop. Hade velat ta ett gympass eller en lång promenad men just nu vet jag om att såfort jag kommer ner till gymmet kommer jag vilja göra så snabbt som möjligt för att kunna gå hem snabbare. Så idag blir det nog bara att ta hand om tvätten, skrubba kroppen och sen sola innan jag ska hälsa på syster och dotter.

mig bara mig

Vaknade av ångest över att behöva gå upp och ner från tvättstugan och ge Simon rena kläder för Norgeresan i helgen, men han kan väl inte gå naken så det var bara att palla sig upp!
Nu kan jag blogga på som vanligt via datorn när Jonna hjälpte mig att få rätt på det hela.
Nu ska jag bara göra en ny header eftersom projektet inte tas via bloggen längre..Funderar på att bara ha namnet eftersom jag redan har en bild på mig själv här till vänster?

Idag står det inget mer än ett kvällspass på gymmet, blir det istället och hemmamys med tjejspa. Gud vad jag unnar mig, så skönt! Inte vara bitter eller dryg och Katy Perrys musikvideo till Fridaynight-låten gör mig inte mindre glad! Hon får mig lite att sakna min tandställning.


Yes please, this is lovely

Måste börja detta inlägg med att säga hur underbart det är att leva i nuet! Gud vad jag njuter för varje sekund! Är så bekväm i att bara vara just nu och vill ha det såhär jämnt!

Nu har jag precis kommit hem efter att ha varit barnvakt åt svägerskans små pojkar och nu ligger jag i sängen med min fina ullareds-popcornskål och en drickyoghurt! Imorgon blir det faktiskt morgongym eftersom jag ändå kommer valna kl 7 när Simons klocka ringer för jobb och jag inte kan somna om!

Gonatt!


nu har jag bestämt mig

projektet via bloggen läggs ner, det går alldeles för mycket upp i huvudet på mig och jag fick panik imorse när jag tänkte på att fullföjla det och så ska det inte kännas. Just nu är jag bara nöjd med mig själv, mitt liv och vill bara inte stressa igenom en dag bara för träningens skull, njuter hellre att bara ta det som det kommer faktiskt just nu. men jag kommer ändå fortsätta äta rätt och hålla mitt blodsockernivå på plats

Hej oktobermånad

Godmorgon på er alla!
Eftersom det blir konstiga inlägg med datan så bloggar jag nu istället vis mobilen för att se om det blir bättre!

Ska till ortopeden om en timme sen blir det bara hemmamys hela dagen fram tills 4 då jag ska vara barnvakt!
Igårkväll låg jag hela kvällen och fixade och planerade för 20årsfesten och snart är det dags att printa ut snapshäften och fixa med musiklistorna!

Nu börjar det närma sig!:)


leende på läpparna och elise

Nu sitter jag här igen, helt nöjd och belåten! tagit en liten gofika med Elise på stan med massa gott snack och lite planer inför våren som ska fixas nu i oktobermånad. Det blir bara mys idag, skulle gått en liten runda men det har jag iförsej redan gjort idag med Elise så just nu ska jag bara tända massa ljus, be Simon köpa popcorn när han ändå är ute och kör och kolla film. Försöka få ordning på mitt liv lite. Nu njuter jag. vad är det förresten som händer med texten när man skriver blogg på datan?

Och nu var sommaren över..


det som saknas är hanna

jag har så mycket att säga så jag vet inte vad jag ska börja. jag ska bara fokusera på mig, mig och mig. göra vad jag vill, säga vad jag vill, träffa vem jag vill och bara känna vad jag vill. i London åt jag vad jag vill, och det har visat sina spår. har inte gått ner ett skit, inte ändrat några mått och ärligt talat bryr jag mig inte just nu. jag ska fortsätta äta enligt lchf, börjar hata kolhydrater just nu och jag ska fortsätta träna 4-5gånger i veckan men jag måste ändra lite på projektet nu för detta har gått över huvudet på mig. Alldeles för mycket press, alldeles för mycket att vilja vara perfekt ända ut i fingerspetsarna, jag orkar inte tänka för mycket för det har knäckt mig. så just nu ska jag bara göra vad jag vill och vad jag känner för. Och det jag känner för är att bara vara hemma, ta hand om mig själv, sola, färga ögonbrynen, städa, rensa garderoben, ha massa ljus tända, tillochmed dricka cola eller annan god kolsyrad dryck, ansiktsmask, manikyr/pedikyr, ..och bara allmänt vara.

RSS 2.0