snabb uppdatering!

här kommer de senaste dagarna  och vad som har hänt:

Onsdags: jag och simon hade 1&½år ihoppa! Firades med morötter och dipp, pepparkakor med ädelost och jordgubb&chillichampagne! Fick även blommor! Det blev inte så mycket mer för jag hade haft sen praktik och simon jobbade så vi slår väl till på vår 2årsdag istället!

Torsdag: då var det minsann träningsdags igen för varit slarvig på senaste veckan! :(

Fredag, lördag och söndag: praktikdagar! lördagen var hektiskt. dom som skulle jobbat med min handledare kunde inte komma och vikarien hade försovit sig. men det var faktiskt en rolig helg, har tillochmed fått min egna tant där som jag får ta hand om lite!

måndag: igår var jag ledig och då åkte faktiskt jag och simon till Väla för att handla julklappar men det var bara jag som hittade till mamma, mariette och danne. Sebbe vet jag vad jag ska handla till men pappa och thomas har jag ingen aning :S

idag: jag har inte gjort ett skit! hade praktik idag men eftersom simon varit sjuk sen torsdags så kände jag mig inte helt kry imorse så efter två timmar stack jag hem, la mig i horisontell ställning i soffan och har varit här sen dess. ingen disk är gjord, soporna står fortfarande i hallen och lådorna står i hallen och inte i källaren. det enda jag åstadkommit är min utväxt som Maisie fixade lite snabbt. just bara för jag tyckte synd om mig själv och ville piffas upp! mina skolarbeten är inte gjorda...det skulle göras idag men icke sa nicke! gud ibland är jag hopplös! utväxten är borta och allting blev jämnt! var rädd att hårbottnen skulle bli ljusare men det ser skitbra ut! hon där Maisie är duktig hon! La även håret på mittbena nu när min lugg är så lång att den inte åker fram i ansiktet vilket den gjorde innan!

nej, nu blir det "operation skönhet"!

d,d,dr, dr BIP!

glömde berätta att i torsdags efter att jag tränat och varit ute i kylan med svettigt hår så blir det ju extremt kallt..
och när jag kom hem så satte jag igång duschen och klev in med musik i bakgrunden och öppen därr in till badrummet för att höra. Jag titta på handtaget där man sätter på vattnet att det är jättemycket satt åt vänsterhåll och där den satt just då så brukar det vara så varmt att jag inte kan vara i duschen men eftersom jag var så frösen så kände jag inte det varma.
Iallafall så börjar jag ju att duscha och sjunga med till musiken i min ensamhet och helt plötsligt hör jag "BIP BIP BIP BIP!!!!!!!!" jag snubblar till lite i badkaret och sliter nästan av draperiet och hoppar ut ur badkaret, hämtar en hamdduk och står spritt språngande naken i hallen och försöker få bort den varma röken från brandalarmet med handduken x)

LYCKAT!

en sådan fredag ni vet..

Har snorvlat hela dagen idag men ändå lyckats ta mig igenom ett gympass.
simon är hemma för första gången någonsin tror jag från jobbet :S
ligger där i sängen och ser helt död ut. något jag egentligen också är, huvudet och näsan är inte min vän idag men jag har inga andra dagar att ta igen min förlorade praktikdag och min handledare kunde inte flytta vissa dagar iheller men ja, det får vara så. känns lite som att dom tror att jag inte gjort något alls men eftersom jag inte kan människorna än, sjukdomar och deras rutiner så blir det svårt men känns som att man mest sitter vid tvn och underhåller de som bor där.
Pappa flyttar idag också, är vi förvånade? :D Denna gången flyttar han mitt emot 57an och merchel&berg men vi får hoppas att denna gången är lägenheten rätt för jag, sebbe och mamma räknade ut att på 9år har vi flyttat 9gånger......... alltså 1gång varje år. Kan ni tänka er hur trötta jag och brossan är på flyttlådor -.-????

Får se vad kvällen innehåller, börjar 14-21 så en timme missar jag på Idol men får väl ta igen Jays version av Bad romance på youtube eller något!
uffh, känner mig inte alls ok :(

sebbes första konsert!



ska alldeles strax åka till Hbg, Nicolaiskolan för att se min lillebrors första konsert! igår lånade han en klänning av med så lite komedi ska det nog också bjudas på!
Nudlar i magen, Simons kamera är framme eftersom min inte har fullt batteri! Eller så får jag åka och handla det...?
Iallafall så har jag laddat upp med jay-like a prayer. Så bra att jag får gåshud!

Igår hade jag och Simon 1&1/2 år men får berätta senare. pappa ringde ner mig nu!

var får vi allt ifrån? - glöggen!

Några citat från veckan som varit:

Jag och hanna chattar på facebook och jag berättar om min dröm jag hade för två nätter sen. Jag och Simon är och storhandlar på C.gross eller liknande och helt plötsligt kommer jag på att jag är gravid med tvillingar och måste köpa barnstolar och blöjor m.m. Men helt plötlisgt säger Simon "ja men det behöver vi ju inte köpa ändå, du ska ju göra abort". Jag blir helt förkrossad i drömmen för jag tänker hela tiden "visst jag är ung, men om jag gör abort nu så kanske jag inte har chans till att få tvillingar när jag är några år äldre?" och det enda Simon gör är att hamna i ett musikalisk stund och dansar och sjunger musikaler runt i hela affären för att han vill att 3 fjortisar ska köpa avokadon som han gör om till en blomma?
Hanna säger:
hahaha oh my
men din instinkt säger till dig att skaffa barn typ, sånt är läskigt tycker jag
Jag säger:
hehehhehhehehhehehehhehehehhe
hahahhaha! den meningen gillade jag x)
jag tror att du kommer bli en sån här ung mamma som sitter vid spisen med din vän bettan och röker samtidigt som gårkvällens smink är på och raggarsockar, barnen springer runt och slår varandra och det enda du säger är "bara ni inte petar in topsar i öronen så äre lögnt!!"

Från i onsdags:

Vi i klassen har Vård&Omsorglektion och pratar om döden. Vi skulle diskutera i små grupper om hur vi ville dö och om vi ville ha anhöriga med oss osv.
jag: jag tror att det vi är rädda för i nutiden har med något med sitt förra liv att göra.
thesse: vadå, skulle jag blivit uppäten av katter eller??
jag: undra vad elise vad för något då?
frida: FET!!

ska jag visa mig? varför inte du också?



Tycker bara att du sårar mer än du försöker göra nytta.
Att veta att man är "bortvald" är väl inte så kul av ens gamla bästis. Men nu är jag det tydligen. Ska jag klandra? Kan jag klandra? Egentligen både ja och nej. För när man försökt ta kontakt, höra hur nya jobbet går, hittar hon en ny lägenhet osv men ändå aldrig får något liknande tillbaks, då börjar man tröttna och man slutar höra av sig. När detta händer dyker ju alltid någon annan upp för denna bästisen.
Men om man börjar tröttna på att höra av sig när man inte får svar eller något liknande tillbaka så slutar man ju. Så är det i alla lägen.

När man frågar varför man inte var bjuden på en väns födelsedag men en annan tjej var bjuden fast dom inte pratat på 6månader så fick man svaret tillbaka: "det var andra personer där som kunde orsakat sura miner."(med mig)
Jaha och du känner inte mig eller vadå? Att du tror att jag, på din stora 20årsdag, skulle göra till en scen med en person jag bryr mig " " såhär lite om var droppen. Är det inte alltid jag som sagt "jo men självklart ska han/hon vara med även fast jag inte kommer överrens med den. Det är ju din fest/kväll m.m!"???
Jag som varit där i vått och torrt för dig, jag som följde med din in till akuten med ambulans och sov sittandes i en fåtölj bara för att du inte skulle vara ensam? Ärligt talat så vågade jag egentligen inte åka med dig. Jag hade aldrig varit med om något liknande innan och sen sitta där i och inse vad som händer skrämde skiten ur mig. Men jag sket i att ha roligt på min 8e avslutningskväll för att Du Bad Mig att följa med. Den spenderade jag på hbgs sjukhus, för din skull.  Men du har inte ens tanke till att höra av dig och säga "nu är det såhär att jag fyller år, tänker ha en fest men jag vill inte orsaka en massa bråk bli inte sur för att jag inte bjuder dig för det är massa som inte är bjudna". DÅ hade jag ingenting att klaga över, då hade jag bara blivit glad för att du är ärlig, istället för att jag ska höra "är inte du bjuden? det är jag och jag har inte pratat med henne på 6mån?" från Elinor. Riktigt roligt.
------------------------------------------------------------------------------
Att sitta här 5år senare och inse att man kunde haft sååååå mycket roligare på sin avslutning i 8an med jocke,viktor, karro och alla dom andra och varit kvar i Lervik och haft skitkul men istället åkte med dig till HBGs sjukhus är verkligen PISS, för hade jag vetat att jag inte fått vara med och firat dig på din 20årsdag som jag velat genom alla år vi varit vänner så hade jag absolut stannat kvar i Lervik..Det är verkligen piss.
-------------------------------------------------------------------------------

Vem vet, vissa situationer är kanske inte som jag fått för mig, men eftersom du inte hör av dig eller sånt så har jag ju faktiskt bara min egna syn att se det på.
Ha det så roligt, trevligt att känna dig men att jag ska "hålla mig kvar" i en ynka liten tråd du inte håller av tänker jag inte göra. Men mina 100kr vill jag gärna ha tillbaka!!


pull the trigger..

Då har man fyllt på sitt CV idag med, fick liftkort idag!
Hade det hela förmiddagen mellan 8-12 sen blev det en kort lektion på sjukvården för att sedan inta soffan med socialpsykiatripapprena.... trodde jag.

Har gjort allt annat utom just det. Fick reda på att jag fick IG i matteB och måste göra om allt. Därefter tog jag fram min bortglömde halvgjorda tavla och började att måla. Den är dock långt bort om klar!

Gjorde precis lite soppa, simons blomkålssoppa men eftersom han tog min paj för ett par veckor sedan är vi nu kvitt!
SEN ska jag plugga.....

den söndagen man döper till "plugg"

har syndat alldeles för mycket denna helg!
Donkan i fredagskväll, massa godis denna kväll, massa igår, tårta hos pappa eftersom det var fars-dag, kakor på det och en massa läsk!
Hade träning igår och blir imorgon också, jag kan allvarligt säga att godiset och donkan fick mig att må illa. riktigt illa för hela magen tog bara en vända och ville nästan spy men jag är inte direkt en sån tjej som trycker fram det så jag kan få upp det jag nyss ätit och må bra igen, utan försöker andas lugnt och må bra igen, men visst, mår man så illa att det kommer av sig själv så vad ska man göra men jag föröskte lugna ner mig, vila och efter ett tag mådde jag bra igen men fy för godis!

Snart kommer Maisie så ska vi plugga till socialpsykiatrin som vi har prov i på onsdag. Rätt så stort prov och jag brukar inte klara av dessa proven men får jag inte minst vg på detta får jag inte vg i betyg.

som en sovande bambi!



otroligt snygg näsa jag har där uppe i hörnet va?

Idag hann jag tillochmed träna innan kl blev 11 ens och vid lunch åkte jag och Simon till Familia för att handla till Simon och sedan storhandla eftersom våran kyl och frys var alldeles för tom!

Ska bara sitta med plugg och mysfilm idag. Men blir nog mer plugg imorgon när Simon jobbar och jag kan göra det i lugn och ro.

Snart ska jag hämta min käre bror i Luntertun hos en kompis sedan blir det middag för oss tre här hemma sen var det tydligen "what happens in vegas" på TV ikväll så får se om det blir den ikväll (kände en konstig lukt precis och insåg att det är Simons gele som han har i håret..får nog kasta den i smyg eller spraya hans hår med mitt goaluktande glansspray).





alla håller tummarna!

Kan det bli mer torrare än att sitta med arbete en hel fredag?!
Vi har prov i njurarna nästa torsdag och allting är ett helt stort blur för mig eftersom jag bara suttit med orden och instuderingsfrågorna, jag har liksom inte fokuserat på själva njuren utan bara om frågorna och orden. Därför sitter jag nu och skriver typ en liten uppsats om njuren och vad den gör, vad kan minska urinmängden, vad är ett nefron, filtration eller diffusion. För ska jag ha en chans att klara detta provet galant får jag nog göra såhär.

Kl16 skickas mitt matteprov till mig och fram till 20 ikväll får jag sitta med det! Jag kommer få en chans till inom ett år att göra om en "ig-prövning" om jag inte klarar detta provet men förhoppningsvis är mitt huvud på topp och jag klarar det med bra resultat!

Men först måste det finnas mat i magen, problemet är bara vad jag ska göra :S? känns inte som jag har ett skit i kylen eller frysen.. varma mackor?

NI FÅR URSÄKTA ATT MIN BLOGG ÄR TRÅKIG NU MED BARA PRAT OM SKOLA, GYM, ARBETEN, DISK OCH TVÄTT men mycket mer än så händer det inte så mycket mer! :P Det händer inte så mycket mer förren i december när det börjar närma sig med examen, packingar och förberedelser för "flytten" och magfjärilar som tänker "klarar jag detta?" För hotellet är ett lyxhotell och har 10.0 i betyg med 9.5 i servicebetyg, kan jag leva upp till detta?

lill-lördag som består av plugg

Tror verkligen inte att min blogg varit såhär mkt tröttsammare än någonsin! Skriver alltid bara om skolan och om gymmet. Och samma gäller idag.
Idag var det praktiskt prov i Vård och Omsorgskunskap. Jag fick demonstrera hur man tog ett urinprov. Gick bra, fick bra omdöme och ja, mer var det inte av den skoldagen!

Imorgon är det prov i v&o. det gäller sår och hittils tycker jag att det ska bli lätt men man vet aldrig var lilla lärare Lampa hittar på.
På fredag är det matteprov.. Är nervös som in i helvete men jag kan inte göra mer än vad jag kan. Ska sitta och repetera regler osv imorgon och sen får det gå som det går.
Jag har klarat allt utom 2 av 10 närvarouppgifter. Men vet inte vad som händer om jag inte klarar detta provet. Förhoppningsvis tittar dom över på allt som jag gjort med dom andra proven men man vet aldrig..

yes i can! hope so..

"Hej Cicilia.
Du har gjort en mycket bra redovisningsuppgift. Du har även kommit fram till
ett bra resultat som var lättöverskådligt med dina diagram och tabeller.
Resultatet visar även att du kommit fram till silver som den vanligaste färgen
på personbilar, vilket stämmer väl överens med övriga Sverige.
Bra redovisning. Bra jobbat! Godkänd (vi ger bara G eller IG på
redovisningsuppgifter)"

Detta fick jag precis läsa i min mejl från min vikarie-lärare. Nu är en liten del av klumpen släppt men nu är det bara slutprovet på fredag som gäller, jag hoppas att mitt prov inte är lika svårt som Therecé prov!
Nej, jag har låtit Simon ta all tvätt och varit skitosocial nu på 2.5h så ska stänga datan nu!
Gonatt!

slapp skoldag och tvätt....yey

Såhär ser mina dagar ut. Jättespännande!
Väntade mig det värsta av denna skoldagen men det visade sig att vi bara hade förflyttningsteknikutbildning på morgonen i 3h och på andra lektionen gick vi bara igenom arbetena lite snabbt sen slutade vi för eget arbete och inte la jag mig på soffan för det som jag egentligen kände för. Utan jag och Maisie stack hem till henne och skulle påbörja socialpsykiatrin. Vi kopierade sidorna i boken och stod nog i en kvart för att få klart på alla papper. Jag och Maisie har en tendens att börja bra sen hamnar vi i köket och bakar...
Men det gjorde vi inte idag och har väl gjort mer än hälften av det vi ska göra.
Ska göra resten ikväll när Simon kommer hem, maten är i magen och tvätten är relativt klar.

Nu är det bara 4prov, 2arbeten, stress och 4veckors praktik kvar sen är jag utbildad undersköterska och sen flyttar jag och Simon till Thailand och jobbar, hemma i april där jag förhoppnignsvis har ett jobb som väntar på mig, ekonomin bygger upp sig och vi kan flytta till större lägenhet för just nu är denna faktiskt för liten!

bra start på veckan.

Nu är jag helt slut!
Klockan stängde jag av i sömnen och sen hittade jag inte till stället/boendet vi skulle på studiebesök till! Lyckad första dag i skolan efter lovet. Och sen hela dagen har jag fipplat med matteprovet hela dagen med samtal hit och dit, ny lärare hit och dit men nu är det äntligen satt, fredag 16.00 intar jag mitt slutprov för matteB och har du räknat matteB på 10veckor! (11 egentligen eftersom allting blev försenat 1vecka nu när inte min lärare inte svarat-.-).

Nu är jag färdig-gymmat och maten håller på att fixas, ikväll blir det matte och vård&omsorgskunskap. prov på onsdag :(

paranormal activity 1&2

Har sån lust efter marabou-chilli&passionsfrukt men känns onödigt att ta bilen två gånger eftersom jag ska hämta Simon vid 22-tiden. Det orkar man inte, så jag får vänta =(
Försökte hitta någon rolig person på internet men helt dött där så fick terra Andy lite på sms och fråga hur det står till i sthlm! Finns alltid något att prata med han om och kan nog faktiskt prata med han om allting. Har inte så många killkompisar längre förrutom dom som räknas inom kategorin "Simons vänner" men dom är snälla och underbara dom också, klart dom blivit mina vänner då med men kände ju Andy innan Simon. Träffade Simon hemma hos Andy när han bodde hemma också. Rena slumpen! Skulle egentligen inte vara där men när jag berätta för Andy på sms att jag hamnat på någon jävla knarkfest på Villan blev han inte glad och bjöd hem mig till han eftersom han hade fest. Och där var Simon :)


Såg förresten på Paranormal activity 1&2 igår hos min bror. Han skulle bara visa ett klipp då hon dras ut ur sängen men det blev att vi kolla igenom hela filmen och sen började vi på 2an :P Dom var inte äckliga eller så men bara jävligt obehagliga. Inte när man satt där och tittade men efteråt när man gått och lagt sig. Är supertrött nu idag eftersom jag somnade vid midnatt, vakna kl 02 och somna vid 4.30 igen när det började ljusna till. Jag kunde verkligen inte dämpa ögonen och på ett sätt var det nästan värre än när jag var rädd och precis sett The Ring. DÅ är det illa!
Jag som hatar skräckisar, men som sagt, när man väl satt där och tittade verkade det inte så farligt men efteråt sätter den sig på huvudet. Väldigt intressant men bara synd att dom riktiga filmerna inte fick användas i filmen. Polisen i staten där dessa händelserna hände (den e ju baserad på en riktig händelse) sa nej till att övervakningsfilmerna(som satt i huset där dessa händelserna man ser i filmen hände på ritkigt) skulle få användas i filmen, men producenten fick se dom riktiga och använda sig av skådespelare och göra sina egna scener.

alla helgona-dagen

* åka och köpa gravljus.
* åka till thomas i minneslunden i munka och tända.
* åka till gammelmormor/morfar och alla släktingar i mölle/brunnby.
*¨åka till minneslunden på södra för att tänka för ragge.

mycket gravar och tändande idag men det är väl det alla helgonadagen är till för?
har väl inte så mycket annat att säga om denna dagen. bara allmänt seg och nedstämd.

r.i.p säger man va?



Hittade honom imorse i hans hus. Har inte vågat kolla där den senaste två dagarna men jag vågade faktiskt inte kolla. Kände hela tiden "nej jag har inte ork till att gråta nu!". Men imorse fick jag ge mig för då hade han inte rört maten eller vattnet på två dagar. Och där låg han.
Ringde hit mamma som var här på mindre än 2minuter och hämtade honom. Ville inte ha honom här så mamma fick honom och ska begrava honom ikväll bredvid Limpna.
Ja, det är bara en liten hamster men varför jag är så ledsen är för att min förra hamster Limpan dog i min famn. Han var inte ensam utan dog med mig, min mamma och bror. Och jag hoppades bara på att samma sak skulle hämta Ragge, itne dö ensam för sånt är jag känslig för. Men nu hände det inte som jag ville och det är därför jag är ledsen.

kungarna av radiogalan



jag må vara sen men GUD VAD JAG SKRATTAR NU!!!!!!! "jag bajsa." hahahhahahha

i whip my hair back and forth

Nu är man nygymmad! Skulle egentligen gymmat vid 12 men Therecé ville vid 14 så då sa jag OKEEEJ men när det väl är dags kommer hon på att hon varken har bil eller cykel att ta sig till friskis så hon sket i det! och där har jag bara legat på soffan och väntat på henne! :P den bajskorven!

Nej, svettig är jag, ska in i duschen strax och börja göra lite mat så min käraste kropp mår bra!
Sen är det FREDAAAAAAAAAAAAAAGSMYS hemma hos mamma! Ska dränka mig i ostkrokar! ;)


får väl slinga om håret nere i thailand till det jag har på bilden (från maj i år)för solblekt rött tänker jag då inte vara i 3.5månad! får nog klippa av håret också. kommer inte orka ha allt tjockt hår!

kommer sakna mitt röda! :( men det får jag ha kvar ett liiitet tag till sen är det på det igen när jag kommer hem till tråkiga Sverige

först ska jag bara ligga vid poolen och bli bruuuuuuun! ;)

min lilla, lilla mamma

Fick ett sms precis av mamma där det stod:
"dom har förstört dirtydancing-låten!:@:@ nån jävla idiot hiphop-skit!!:@"
en minut efter får jag:
"fuck black eyed pies!:@" och jag kan inte sluta skratta gulligt till felstavningen!

pull up those pants young lady!

Här om dagen var jag på Väla med Maisie och stod i kassakön på killavdelningen för att fixa en skitsnygg kofta till Simon, bakom mig står ett par 16-17åriga tjejer och pratar. Helt plötsligt hör jag en av dom säga "skulle inte du köpa såna?" och pekar på mina byxor.
Tjejen som står bakom mig tittar och säger "joo, men jag tappa aptiten nu, dom kostar 1300. kan köpa dom när jag blir miljonär" (på snorkigt sätt).
Och ja, det är lätt att vara efterklok, igårkväll när jag berätta det för e,s och t kom jag på att jag skulle vänta mig om och sagt "om ni menar på mina byxor så kostar dom faktiskt "bara" 999kr:)". Men självklart höll jag käften..-.-

För det första: Trodde dom att dom var osynliga eller?:P Tror dom att allt det dom sa skulle ingen annan höra som typ sånt hundljud som bara hundar kan höra? Eller att dom glömde bort att dom inte prata på sitt egna hemspråk utan prata på svenska och ALLA kunde höra?
Och för det andra: jag är nojjig med min rumpa i dom byxorna, känner att den är enorm i dom Nuddiebyxorna men när man har en stor tröja som täcker rumpan undrar man vad fan dom snackar om för smala ben har jag ju, jag vet väl förfan att man HELST inte ska gå runder med magtröja och alldeles för små jeans. har jag nu för små jeans/tajta jeans så kan jag väl iallafall vara så smart att täcka där det ser trångt ut, vilket jag gjorde?!

Jag som levt min uppväxt på bidrag har "haft råd" med ett par dyra jeans. Det handlar väl bara om hur man prioriterar saker och ting? Jag hade precis fått jobb på bowlinghallen och jobbade fre och lörkvällar varje helg en hel månad, lönen stannade på lite under 6000 kr och jaa, då unnade jag mig faktiskt ett par dyra märkesjeans, såna jag ville ha när jag var mindre. När jag inte kunde köpa Lee-jeans eller den där skitsnygga WESC-tröjan. För tusan jag levde i kläder som andra haft som jag sedan fick när dom hade växt ur det. Inte så roligt tyckte jag men nu när man är äldre så förstår man mer om hur dyrt det kan bli med ett par jeans för tusen kr. När jag var liten/nyfödd byggde vi vårat egna hus, precis när det blev klart rasade ekonomin och huset blev jättedyrt att bo i, det blir inte så lätt när mamma var barnledig och studerar och bara har en inkomst med pappa och vi levde praktiskt taget på bidrag. MEN nu när man är äldre förstår jag verkligen varför mamma inte lät mig köpa dom dyra jeansen, varför? när ett par jeans för 400kr kan vara lika bra och snygga? Grunden varför jag köpte just ett par jeans för 999kr var för jag tyckte dom var skitsnygga!! Och eftersom jag precis fått ett välbetalt jobb och jobbat duktigt så unnade jag mig dessa ihop om att jag inte kommer behöver köpa jeans på länge. Vilket jag inte har gjort. Vad jag menar på är att denna tjejen står och säger "jag kan köpa dom när jag blir miljonär" satte sig verkligen på mitt huvud. Om jag jobbat på bra ska inte jag få köpa ett par dyra jeans utan att få ett par fjortisars kommentarer över mig?


torstens for tha forst time on a torsdag



Förbereder mig lite för en myskväll på Torstens med mina tjejer Thesse, Elise och Fie!
Håret har jag ingen aning om vad jag ska göra med så det får väl bli vanligt svall på ena sidan eller en knut i nacken med löst framtill. Ingen aning?

Matteprovet som jag skulle vara med Thesse och Johan att göra fungerade inte idag heller, provade på allt man kan tänka sig för att öppna provet men icke sa nicke. Och min handledare har fortfarande inte ringt upp mig så mejlade honom med en irriterande ton, får hoppas att han fattar vinken. Får jag ett mejl där det står "tyvärr, du gjorde inte provet i tid, du får inget betyg" tror jag att jag tar bilen upp direkt till GBG och slår han för när sidan är nerlagt 2 av 3 dagar och den 3e dagen vill inte provet öppnas så ska jag fan ha mitt betyg iallafall pga de andra proven och närvarouppgiften samt redovisningsuppgiften!

alla mina....sidor

 
 
  

såhär rastlös är jag just nu. sitter och pratar med fie på msn och amanda på face och har förhoppningsvis gjort klart mitt arbete i Vård och omsorgskunskap som slutade på 7sidor.... får nog mejla min lärare och förvarna att jag inte kommer kapa ner för nu fan har jag slått på stort! Jag av alla har skrivit ett väldigt noggrant arbete om minsta lilla detalj om hur min miljö ska se ut, inredningen, trädgården. var den ska ligga, hur sovrummen ska se ut osv. mina regler och säkerheten osv.

om ett litet tag beger jag mig till Thesse, beror på om vi får liv i Johan a.k.a Ronny som han blev döpt till av Simon och Adam i somras. Vi ska göra matteprovet idag. Har ännu inte kollat min mejl ifall min handledare har svarat men han har itne gjort det på 3dagar så varför nu?

OCH BILDEN PÅ 3E RADEN TILL HÖGER:
titta mamma, jag kan visst det göra ögonen sådär konstigt!!

examinationsuppgift i vård och omsorg

Satt uppe rätt så länge igår med ett arbete där vi ska skapa vårat eget vårdboende. Avslutade kvällen innan jag började på min 6e sida och nu när jag vaknade och sätter mig med det igen inser jag att på pappret som vi fått står det 2 till 4 sidor... Men det skiter jag i! Får väl hoppas att min lite förvirrade lärare tar emot det iallafall. Jag menar, det är mina idéer och mitt egna boende. Så som jag skriver ska det vara, inte bara ha med halva det jag vill ha med!

Ska snart ner till stan för att köpa strumpbyxor. vanliga tunna svarta för det har jag icke och det kommer jag behöva till gåsmiddagen som hålls på söndag hos Simons föräldrar, blir dock inte gås vi ska äta utan en stor fet mumsig kalkon! (dör lite inombords så mycket jag längtar!)

har ingen rubrik

Jag vill inte ha en massa räkningar om tv-avgifter, speciellt inte eftersom jag inte ens står med på simons kontrakt och han aldrig fått en jävla avgift. Jag vill inte ha brev som handlar om hemförsäkringar eller från försäkringskassan som hör av sig om vilka pengar jag får och inte får. Jag vill inte betala för att få min post på en annan adress!
Jag vill bara ha min adress hos Simon. det är det enda jag vill ha!

Att få hem ett brev från radiotjänsten där det står att jag måste betala 2076kr/år för att kolla på en jävla TV när inte ens Simon har fått ett sådant brev när det är HAN som står på kontraktet!
Vad tror samhället att jag är? RIK?! Jag har inget jobb eftersom det jag hade har tagit en jävla u-sväng, jag flyttar tillfälligt till Thailand i 3.5månad för att jobba, jag studerar och praktiserar, försöker få upp min ekonomi och inse vart fasen mina pengar går någonstans och varför jag måste snåla lite mer än halva månaden?!
Detta är vad jag får in varje månad:
500kr av pappa (gammalt barnbidrag)
1300kr av mamma (mat och bensinavgifter)
1000kr av CSN

2800kr sammalagt och jag kan ändå inte förstå varför jag tycker att jag inte kan klara mig? Jo, jag har lagt mina pengar på fel saker, en tröja som jag kunde levt utan, ett par stövlar som blir nedtrampade i lera och regn nu i höst, ett par örhängen för det har jag ju inte tillräckligt(?!), eller den hära: jag går och köper bakad potatis för jag är för lat och hatar att laga mat?! Vafan är detta liksom?!
Och när jag väl insett detta och försöker fixa allting igen så kommer hemförsäkringen, tv-räkning, mobilräkning som gått snett, eftersändningsavgift så jag kan få min post, osv osv så fortsätter det. just det, bilförsäkringen också plus skatt till banken pga de pengar vi tog ut för körkortet.

Jag ångrar inte att jag ändra min adress eller att jag flytta hemifrån, men det var sååååå mycket mer ansvar än jag trodde att det var.. Jag ville bara se mitt och Simons namn tillsammans på en gemensam adress. inte få en massa skit från staten.

fresh princess in bel air?



man kan väl inte undgå vems unge detta är???
-
-
-
-
-
-


en helt jävla vanlig onsdag

detta är vad jag får uppleva i speglen varje morgon, håret står åt alla håll och huden ser ut att vara från 1830talet :D



Inte för att jag bryr mig om vad för siffror det står på vågen men när man ändå vägde sig imorse för 4minuter sen och insåg att man stannat på 64 och inte 67 så måste man väl ändå få ut sig ett glädjeskjut? =)
Ätit frukost för 40minuter sen så ska städa upp här hemma och kolla vilka räkningar som ska betalas sen är nog magen klar för lite gymträning. Blev inget igår för fick chansen att mysa med bebis istället och det tackar jag icke nej till!


"i wanna have your babies!" lalala

rukbriken säger det mesta av detta inlägget, en låt fårn natascha bedingfield.
har precis kommit hem fårn Vejby där Simons föräldrar bjöd på mat och bebis! Mycket underbart att sitta med en bebis i famnen och försöka få han att sova. Ja jag är barnkär och älskar barn. Det ska jag inte neka och ja, ibland önskar att man var 24 och hade rest, lekt av sig och så så man är klar för det där jag vill ha. Barn. Men Simon är duktig och tar ner mig på jorden igen när han påminner mig om att jag måste lära mig ta hand om min eknomi och har fast jobb.
Jag är nog lite rädd att Simons familj ska komma fram och bara "jaa vad händer här nu egentligen?" och ska bli oroliga att jag vill ha barn NU, det vill jag inte innerst inne men den lilla tiden jag kan få när jag ska få Charlie att somna eller bara vara lite barnvakt medan Malin behöver fixa tvätt eller så räcker för mig. Jag vill inte ha barn just nu men jag förnekar inte heller att jag vill ha barn tidigt (dock inte innan 23). Men för att avsluta det lite gulligt så känner jag lite att jag inte har bråttom eftersom jag känner att jag och Simon har hela livet på oss tillsammans. Men det är lite gulligt att se han gå runder med Charlie :)

Till något annat. Andra dagen på lovet och jag har inte pluggat ett skit, nöjd med det också!
Men imorgon gäller träning och förhoppningsvis lite plugg.
har 3prov och två arbeten att arbeta av. vart tog innebörden av ordet "lov" vägen?

RSS 2.0