Next to her cheap silicone I look minimal

Har haft en sån tur idag! Dagen började med att jag vaknade, grattade min påg som blir 23 idag och sen snabbt in i duschen för att försöka vakna till liv och sticka iväg till ett ärende på Väla! Hade haft en snygg syn i skallen om vad man skulle ha på sig, hade egentligen redan bestämt en outfit men jag var inte nöjd och ville ha byxor.. som jag inte hade men jag tänkte att jag kanske hittade dom på Väla..
Gick in på HM och tänkte inte direkt shoppa men när jag ser ett speciell tyg på ett par brallor som fångade jag upp dom direkt.. kolla prislappen..100kr..kollar storleken..38(!!), sån jäkla tur jag hade och de var de ända paret!
Hittade ett par gråa jeans för 200kr med dragkedja nere vid ankel, sen blev det två baslinnen från JC, ett lila och ett vit. Jäklar vad jag fastnat för färgen lila! Oj, och ett läppglans för 20kr på rean och nu är jag klar för en utgång och bra kväll här hemma med runt 30 pers...blir vi vräkta eller kommer vi ha tak över huvudet imorgon?

De svarta är glansiga så dom syns inte så mycket, gråa med kedja och vit linne(det lila jag har på mig)

Gårdagen var det drygaste! Gick till 5 och avslutade med en kroppspeeling, kom hem för att fira Simon med hans familj och var riktigt död efter 5 min i soffan! Hans familj stack utom hans bror som stanna vkar t 11 kanske, dom drack öl, jag fick självklart sticka o köra o hämta donkan mat till dom, kollade på RockStar men jag var så jäkla död så blev ingen social kväll för mig! Det diggade inte Linus (bror) och det syns på min höft för han gav mig en lusing så jag skulle vakna.. funkade inte direkt! :P

du är så blah!

Tänkte slänga in ett inlägg innan simon och grabbarna kommer hem!
Skolan idag som vanligt och jag är faktiskt stolt över mig själv! jag går in på min 4e vecka i skolan nu och bara varit borta två lektioner pga feber! Jag har liksom väldigt lätt att gå hem så fort det är något litet som huvudvärk eller trötthet men icke sa Nicke denna terminen! STOLT!
Trots att skolan kändes assslååång(!) med 5 lektioner varav SPAlektionen på 2.5h så gick jag igenom dagen med en måttligt irriterande huvudvärk men gick jag hem?-NEJ :D
Ska ju öppna SPAet nästa vecka så idag fick vi träna vad vi ville och känner mig ganska säker men nu måste jag lägga all min folkus till provet imorgon som handlar om hudtyper och historiken inom SPA.

Kom hem och möttes av 3 hockeysugna grabbar vid namn Simon, Andy&Jens ( dom är på väg upp nu hör jag!) och körde dom till Röglematchen sen var det bara hem till mamma och äta den vanliga "veckomiddagen" så man får träffa henne också!

i just wanted that Judy-doll

Fick precis ett underbart sms av Therecé där det stod att hon bokade tid till oss idag för att tatuera oss tillsammans den 14maj! :D

 


Dagen har annars bestått av snöoväder, ansiktbehandling,lärt mig fotbehandling men fick sluta tidigare för vår lärare ville få oss hem så fort som möjligt med tanke på vädret! Tyvärr luktar jag fortfarande den där äckliga fot-peelingen som luktade som sjuk-spya och har satt sig i mina luftgångar! Försökte sätta en godare doft precis under näsan men efter ett tag blev den totalt uppslukad av peelingen =(
FIFAN!

jag älskar många saker, även nagellack

Borde fan ge mig en klapp på axeln och säga "fan vad stolt jag är över dig Cia!!!!" För nu idag jävlar har jag tränat på bra!
Var helt taggad hela dagen idag att jag skulle gå på Cecilias jympa-medelpass med Jonna&Olivia och det kändes verkligen SKETABRA!!!!! Rent ut sagt..
Men jag var tvungen att få 5min tidigare eftersom kl 18 började min dans, kom upp till salen och var helt genomsvettig! Alla skratta åt mig, vilket jag kan förstå eftersom svetten rann som vatten(!) och jag nästintill tjatade på att ha mycket styrka idag men det blir antagligen på söndag istället med våran roliga vikarie!

Kom hem efter träningen..satte mig vid datan men INTE VID FACEBOOK! :O Nej jag satte på spotify och iTunes, tog mitt projektblock och gjorde klart mitt jympapass som jag faktiskt gjorde om igår(berättar varför senare i inlägget) men nu har jag bara 2låtar kvar på hela skiten och känner mig otroligt nöjd med det!
För er så läser så handlar mitt projekt om att samla in pengar till Haiti genom att jag håller i ett jympa-pass som kommer att hållas nere på F&S runt v8 (kommer bokas klart imr förhoppningsvis!) och är ni sugna på att göra en bra skillnad för världen samtidigt som du tränar så hör gärna av er till mig och anmäl er att ni vill komma. Kostnaden kommer nog bli 30kr (så att det blir lita måtta i det hela till Haiti!) Men jag kommer prata mer om detta senare!

Varför jag gjorde om mitt pass som redan var klart var för att för 2 nätter sen kunde jag inte somna och hade en så kallad "vaken dröm". Jag kunde inte kontrollera vad jag låg och tänkte på med vakna ögon och det kändes hemskt för jag började få panik, speciellt när jag såg på klockan o hon var bara kvart i 3 på morgonen. Jag fick tankar om att ingen skulle komma, jag skulle inte ha växel för de som kommer, lokalen kommer dubbelbokas, låtarna är inte tillräckligt bra och studsiga, flygbladen kommer inte komma ut i tid osv osv. Ni fattar. Och då gjorde jag om mitt pass som jag nu måste träna in så jag inte utför mitt pass med att ha huvudet i pappret!

låt mitt huvud kastreras





såg en intervju på TV med Kesha där det kom fram att hon är tjejen i Fli-Ridas right round video. Tycker dock det ser ut som helt två olika personer :S

you make me dregla

vill ha lilan!, måste ha lilan någon vacker dag i mitt liv!


är du kär i mig ännu klas-göran!?

Hann inte blogga igår. eller rättare sagt orkade jag inte!
Direkt efter bowlingen hade jag dansträning och direkt där efter stack jag &Simon till gymmet och träna en timme och har en underbar träningsvärk idag i kroppen på ställen jag saknat att ha den!

penthouse is my kingdom

snoddddddddd av dooorrren!
Gör så här:
1. ta fram din mobil
2. bläddra igenom din inkorg
3. stanna vid sms:et när du räknat till tio och skriv ner det på frågan
4. fortsätt så på varje

Vad skulle du säga om din pojkvän var otrogen mot dig?
jag betalar

Vad säger du alltid till din bästa kompis?
jag har inga pengar :(

Vad är det första du säger när din kompis blir påkörd av en buss?
så kan vi gå hem tillsammans!:) <3

Vad är det sista din mamma säger innan du går och lägger dig?
det går inte för den passar inte min rumpa.. =(

Vad skulle du skrika om du vann en miljon?
Okej

Vilket ord skulle du säga till gud?
tyvärr så varken kan eller vill jag döda dig, men jag ska tänka på dig när jag ligger här i min säng med 5råttor! :)

Vad vill du höra mest av allt?
(simon skicka denna bild på en mops!)

Vad skulle du säga om du fick mvg i allt ?
ute kör!
(detta är från emma johansson 3.05 imorse..låt oss tänka vad hon hade fått i sig för vätska;))

Din romantiska replik?
ja det är väl självklart!

Vad skulle du säga om du blev besluten?
okej, vi är på biljarden så ring bara! :)

mina armbågar vibrerar av mjölk, slå det!

Jobbade från 17 till halv2 inatt så var för död för att sätta mig och nörda vid datan och skriva om mitt så jätteintressanta liv!
Vaknade upp vid halv11, ska om en timme sticka och träna sen vid 4 ska jag spendera lite tid med mamma,bror och Simon och sticka och bowla.. Vet inte hur denna kväll kommer sluta eftersom Simon är bowlare.. Eller jo jag vet hur det kommer sluta!

the devildog is gone

Ni måste se denna! Jag och Simon hade inget och göra fram tills jag skulle jobba kl5 så vi satte på denna filmen och GUD som jag bölade!


är inte du skyldig mig något eller?!

rubriken kommer typ ingen fatta om vi inte heter Cia,Thesse,Lina,Sofie&Sanne. Dagens citat asså!

Sen före inlägget har jag gått igenom att få ansiktsbehandlig med massage och allt, även gett en behandling på Amanda och min behandling var så skön (fick vara försökskanin av hon som lärde ut till oss så blev en riktig en!)och när vi skulle ligga och vänta på att masken skulle ta verka så gick dom andra(dom som gjorde behandlingen på oss) ut och fikade och prata. Vi andra med masken somnade och det kändes som att jag sovit i flera timmar sammanlagt för jag hade legat och snoozat innan men det roliga var inte att det kändes som jag verkligen sovit ut ordentligt utan det roliga var att jag hade vaknat av min egen snark! Och direkt hör jag Sofie säga "vem var det?" och jag svarar med chock "herregud det var ju jag!!" och alla hade lagt märket till den och sedan låg vi 5tjejer där med skrattgråten i halsen!

Vi skulle sluta 5 (alltså 6h utbildning) men det blev lite efter 4, fick ett litet dilemma för min kväll skulle bestå att umgås med bl.a. mamma eftersom jag inte träffar henne eller pappa så mycket pga mitt schema och studier och tio över 4 ringer min chef och frågar om jag kan hoppa in, ska jobba imr och ville ju säga ja men jag hade verkligen sett fram emot att träffa mamma så fick ju säga nej men hade ändå lite tankar o dåligt samvete men får hoppas att det fixade sig!
Hade kunnat jobba också för träffen med mamma blev inte som den skulle men då var det efter 5 och jag fick utnyttja min kväll med en jätteskön promenad med Therecé i 1h40min överallt genom stan! Var hur avslappnande som helst att prata om allt mellan himmel och jord och nu snart ska jag ta fram glassen och göra marrängswiss! bara min man kan komma hem och vispa för en elvisp har vi inte införskaffat oss än =/

tingeling, come on baby shake that thing

Sitter just nu och har paus i utbildningen! Hade tsp imorse där jag inte kom någonstans kände jag och sen 10 har jag lärt mig lite om produkter man ska använda i sina behandlingar i SPA:et!

Nu är alla på lunch men jag var inte hungrig så jag satte mig vid en data och bloggade lite! Inte för jag har en aning om vad jag ska skriva förrutom: SNÄLLA SOLEN KAN DU INTE KOMMA NU! min skola blir så fin och mysig när det börjar bli sommar!
Rubriken fick bli som den blev eftersom bögbyggarna sitter med den på högsta volym bredvid mig i kafeterian -.-

du får inte leva förren jag säger skål!

Nu får faktiskt snön gå bort så vårsolen kan komma fram och man kan sätta på sig skorna!


i dont wait for a call, im snoozing

hittat min typ-modell! :D SUPER

 

 


du är min skit-bag

"I was a virgin! WAS!!"


mina gosiga eldflugor skapar etnicitet

Sitter just nu i skolan och arbetar om ett mini-projekt vi har i bl.a. svenskaB som handlar om ungdomsspråket, slanguttryck.
Känner att vi inte kan göra så mycket mer än vi redan gjort och just nu tar jag det bara chillidill och längtar mig bort med en god mumsig kanelbulle från kafeterian i handen! Det hade verkligen inte suttit fel eftersom mitt äpple redan är uppätet och matsalen serverar ngn kycklinggryta som inte lät så frestande gott! Magen kurrar!

dina lila ögon påminner om 70-talet

Var för långsam imorse eftersom jag övervägde att åka till skolan eller stanna hemma idag med men efter ett tag bestämde jag mig att duscha, sminka mig och göra så jag ser lite pigg och fräsch ut i skolan!
Missade som sagt bussen pga detta tänkandet och ska ta den halv och sen blir det en relativ kort dag för mig sen får vi se vad som händer!

du-dumb-pumb-pssssh

Här ligger jag i soffan och kollar på TV, my super sweet 16 står på MTV och inser att lycka kan nog bara köpas för pengar i USA.
Jag vaknade imorse med lite feber och var inte alls pepp till att gå i skolan! Hade prov i teckenspråk så jag gick dit iaf och tänkte att jag kunde försöka gå i skolan iaf men sjukanmälde mig efter den lektionen! Provet gick as! fick G, något jag aldrig fått tidigare i det ämnet, alltid legat på MVG och läraren visste om att jag var sjuk och nervös för det visade sig att hon glömt säga att vi hade glosor i badrum,sovrum,mataffär och trädgård också och det hade inte jag tränat på så hon sa att ett prov gör mer eller mindre ingenting på mitt betyg och att jag säkert skulle ta igen det på nästa prov som bara kommer handla om glosor!
Fick ångest att jag missade SPAlektionen men Amanda smsade mig att vi inte gjorde så mycket och att jag inte har något SPA imorgon så jag slutar redan vid 2! GÖTTANS!

Som sagt, jag är sjukeslisjuker men jag fick mig lite luft iaf när jag åkte och handla med Simon men huvudvärken gick inte direkt bort! Min kroppslukt är inte heller så fräsch så det får bli ett bad ikväll för annars kommer väl inte Simon vilja sova bredvid mig ikväll! Nu snurrar huvudet på mig.Nu smsar mamma mig. Nu är jag hungrig! Känner hur min tandborstning inte blev lyckad imorse heller, EEEUW.


anything you can do I can do better

Mitt lilla inlägg idag ska handla om mobiltelefonens nya talesätt. typ.
Senast igår kom jag att tänka på detta, att mobilen gör väldigt mycket i vår omgivning. Ni vet när man skaffat "gratis-sms" och smsar hellre än att ringa och slösa pengar, och man frågar en person en seriös fråga typ som "är du sur på mig?, vill du träffa mig mer? gör du slut?" m.m och man får inget svar tillbaka.. Hur mycket något sånt litet kan ta ens energi som ett ynka sms! Eller när man pratar om någonting på sms, och man plötsligt får en "aittyd" med i det man får i smset av den andra personen när den personen egentligen inte menar något illa.
Det blir mycket missförstånd mellan personerna, folk tar det på ett fel sätt och det slutar med att man börjar bråka.
Man ligger bara och väntar på ett svar när tillslut frågorna kommer upp i skallen:
* smset kanske inte kom fram
* personens mobil har kanske dött
* pengarna på mobilen kanske tagit slut
osv osv. och att man ens orkar hålla på sånt här förstår inte jag längre. Varför har vi det så svårt att prata mot varandra i samma rum?

Är inte detta väldigt onödigt? Är det så vi kommunicerar med varandra i dagens samhälle? Vissa går ju tillochmed och bara undrar hela dagen lång vad man gjort för fel och är folk sura på en, känner ni igen er? Man vill inte verka för på och tjatig så vad gör man? Skickar man ett sms igen och frågar varför man inte får svar? Skiter man i det tills man träffas nästa gång? Skiter man totalt i det och börjar bli sur ju längre tid det går eftersom man fortfarande inte fått svar och det hela slutar med att man är otrevlig och sur på personen i onödan(eller nödan beroende på om personen är sur på en) eller ska man skita i det, vara som vanligt när man träffar personen och är trevlig och signalerar lite att hon/han kan göra vad den vill med mig för att jag visar att jag inte bryr mig vad folk gör med mig?
Med andra ord så är något sånt här väldigt svårt och kan ställa till med mycket när det gäller sms.

Varför gör man det så svårt och inte bara träffas oftare och pratar istället? Kanske för att skolan tar för mycket tid, man har jobb eller så vågar man inte träffas öga mot öga eller så är vi för lata. Eller så prioriterar bara folk fel saker. Tror att alla ska höra av sig till en och att man själv inte behöver göra något, stänger in sig och öppnar sig inte för de vänner man har(om man har kvar några efter det lilla man visar bry sig), den är oärlig och säger inte vad den tycker om folk och då får dom stå ut med att man är där eftersom man tror att det är okej.
Men sen måste man också tänka på att den personen bara kanske vill vara ensam ett tag, i en fas den gått in i eller att dom bara haft en allmänt tradig dag där den känner att "snart spricker jag och skriker på VEM SOM HELST OAVSETT VEM DET ÄR,VÄN ELLER INTE!" (det är här du ska vara redo att ta emot en ursäkt direkt efter eller dagen efter för om något sånt händer så är det absolut inte ditt fel!!).
Låt sånt här inte ta på dina krafter, jag har varit med mycket om detta och det har säkert alla andra med och det är inte värt att slösa sin tid och energi på!


du ser ut som att jag behöver en till drink

Klockan är snart halv10, om en halvtimme är det RAW (!) och jag smög precis ner till tvättstugan som en simpel tjuv som sökte lyckan till ett par rena trosor till imorgon för jag hade bara ett par kvar och det hade jag inte kommit så långt på på 1dag!
Syndade även med marrängsviss nyss, var så exalterad över den goda grädden med chokladsås m.m och Simon skulle göra grädden till mig eftersom det är hans special-område (kock-han borde kunna vispa förhand eftersom vi inte har el-visp!) och han ber mig hälla socker i för att göra det godare! Jag kommer med burken vi hade "sockret" i och han ser den utan att säga något, han låter mig hälla i det i grädden och SEN när han nästan är klar med den DÅ smakar han och kommer på att den burken innehöll salt....Behöver nog inte ens visa min blick jag gav honom men den innehöll ingen glöd iaf!

Nej, nypluggad på MÄNK-provet imorgon, funderar om jag ska ta några tsp-glosor ikväll också eller satsa allt imorgon?

rubriken ger jag till Hanna bara för att jag saknar henne!

18 ljus på ett bord runt en apelsin

Nu är jag hemma från skolan, jag har prov imr och på onsdag så jag tänkte att jag skulle ta tag i det och även ringa ner till F&S och se om när jag kan boka in en sal där till mitt projektarbete!

Som ni läste innan så blev vattnet avstängt imorse.. Så jäkla typiskt Ängelholms kommun att inte skicka ut lappar om sånt här! Att jag inte fick i linserna gjorde väl inte något för den ena var isönder i vilket fall som helst menjust att inte kunna borsta tänderna! ew

ett päron till mig och ett till dig

Vaknade upp, tänkte duscha, sätta i linser, borsta tänderna och vara allmänt fräsch men tror ni att jag kan göra det?
- NEJ för vattnet är tydligen avstängt?!?!?!??!
Någon som vill sitta bredvid mig o min andedräkt?!?!

om du inte har något kan du släppa en fis

har jag förresten sagt vad jag har i uppgift att göra på teckenspråket?


jag har en tendens att tycka om fiskrens

Två dagar senare kommer ett inlägg!
Sitter just nu och fösöker göra klart alla arbeten jag hittils har men mitt huvud cpar sig med mig så känner mig helt omänsklig!
Gårkvällen spenderades faktiskt hemma hos Anna för att försöka reda ut allt om varför vi var arga på varandra och det hela slutade med att vi kollade tyst på varandra och insåg att det inte är pga någon av oss som vi e sura på varandra, utan det är en tredje person som vi måste ha svar från! Visst är missförstånd otroligt roliga att ha! :D
Jag är iaf glad att vi fick prata ut om allting och löste det mesta!

Nu ska jag skriva engelskan och sen ska jag jobba som städerska!

printad ärtskalle med citronskal

OJOJ kan jag bara säga, hann inte blogga igår heller för hade en full dag från morgon till kväll! Skolan verkar gå som på räls fast jag har hur mkt som helst att göra och schemat ska jag inte ens börja prata om!
Det blev bara detta lilla för nu har jag inte mer tid!

well i dont know, maybe a tough guy?

Hann tyvärr inte blogga igår då jag hade en väldigt stressig dag! Hade skola mellan 8.30 till 17.00 sen hem och försöka göra klart så mycket(alla) arbeten som möjligt i hop om att hinna träna idag eftersom jag även idag slutar 17.00! Kommer tyvärr göra det alla dagar denna terminen men life sucks, and then you die!
Nu har jag tsp och ska sitta och plugga till prov som kommer bli av nästa vecka istället för denna!

min lilltå kan baka sockerkaka

Nu börjar jag må lite bättre men för att försäkra Simon att han kommer överleva natten får han nog vara försiktig men snäll som han är så hjälper han mig med tsp-glosorna som jag nu tryckt in ca 100st i skallen! Mammas ex Patrik har nyss varit här och gett mig ett litet extra jobb som kommer bli gott att göra, ajg ska nämnligen städa hans lägenhet 1-2gånger i månaden så det blir bra fickpengar!
Konstigt hur man ändå känner att man har lite pengar fast man får studiebidrag och lön och visst, jag får en liten del över men känns ändå som att inget blir kvar!

Nu ska jag börja läsa läxan vi har tills imorgon i kursen Människo socialt och kulturellt som nog ska vara intressant att läsa! Hade psykologi för första gången imorse med som jag också ser fram emot! YEY

google är hannas liv

Sitter nu här och har precis inoffentligt kastat ut Simon ur lägenheten. Tror att jag skrämde honom lite för när jag kom hem och skulle sätta igång med läxor och arbetar redan efter första skoldagen denna terminen så blev mitt humör inte roligt! Har 6frågor jag ska svara på som jag inte hittar någonstans på internet inom min kommun! Har läxa till imorgon också inom Människan, social och kultur och ett projektarbete som måste bli klart snart! BAJSILIKORV! Har prov i veckan med! TOPPEN!

Jamelia får bli dagens låt


det är som om en sax är klistrad i örat

Duktiga lilla jag som nyss lärt mig in ca 50glosor på en kvart! Det går rätt snabbt att plugga tsp men jag hade ju hellre gjort något annat men nu när jag gottat mig med lovet ett bra tag nu så får jag nog påbörja mina helvetesstudier i förväg för att bli van i lagom tid till skolan börjar!
Det kommer nog bli en galen termin med tanke på att jag slutar kl5 alla dagar i veckan så som jag fattat och hört det från Jamjam och när jag jobbar på fredagar så slutar jag samtidigt som jag börjar så jag vet inte riktigt hur jag ska klara av det där, kanske har tur och har bil den dagen och kanske kan komma kvart över 5 eller något. Jag får nog prata med min chef om det och varna henne lita!

PÅ TAL OM NOTHING!
Simon tvättade igår och imorse la vi allt på plats och jag bestämde mig för att rensa en påse som stog bredvid garderoben som jag tänkte slänga som den var men när jag sen ser ett brev i påsen och öppnar det så visar det sig att det är en utbetalning på 1000kr som jag ännu inte hämtat ut! Har nog turen på min sida idag!
Men nu ska jag snart åka och träna sen börjar jag jobba kl5 och får väl hoppas att det blir en bra och fullspäckad kväll så jag inte får skäll för att jag bara står och övervakar stället eftersom det inte finns något att göra!

bikten 8jan 20.35

Det här med att flytta hemifrån är nog det skrämmaste jag någonsin gjort!
Tänk att aldrig mer får säga "jag bor hemma hos mamma&pappa?".
När man bor hemma är det en helt annan sak för då tänker man bara "ååh vad skönt det hade varit med ett eget ställe så man kan få vara ifreeeed!" men när man väl är på den vägen så blir man väldigt skrämd.
När jag är här i Simons lägenhet är det skönt, avslappnat och eftersom jag var här rätt så mycket innan vi bestämde att jag skulle flytta in så känns det normalt. Men om jag är hos mamma en dag och varit där några timmar och sen plötsligt sitter man i bilen på väg till Simons lägenhet för att jag var trött och ska sova.. det har jag nog upptäckt nu att såhär brukar det inte vara?, Varför skulle jag inte sova hos mamma som jag inte gjort på typ 11dagar? Blir faktiskt skrämd av tanken att om nu det funkar att bo här i 3månader som gör att jag inte kommer bo hemma och undrar nu hur jag kommer ta det?

Visst, jag kommer att flytta hemifrån förr eller senare och mamma och pappa har nog haft i tanken att "snart kommer det hända där hon flyttar in". Det kan nog vara nyttigt för mig, jag som kan vara väldigt slarvig med pengar kommer nog få mig en tankeställare om vad som är viktigt att köpa eller inte köpa. Men frågan är, kommer jag vilja ha ett eget ställe som min mamma säger nog kan vara bra att ha så man lär sig lite eller kommer jag vilja skaffa ny lägenhet ihop med Simon?
Men klart man vill ha sitt eget lilla bo att inreda exakt så som man vill och ingen annan kan säga emot, fast jag har en rätt så stor del i inredningen här hemma så det borde jämna ut sig så att jag känner mig lite "hemma" men man känner sig inte så fri i att kunna göra lite som man vill. Men dessutom vet jag att jag har varken tillgång eller ekonomi till att kunna ha eget och göra vad jag vill och dessutom kan det vara en bra upplevelse att känna "halvt" på hur det är att ha lägenhet! Och om jag och Simon nu ska skaffa annat så att det blir "vår" lägenhet så är det väl itne lönt att köpa massa nu, speciellt inte när jag inte har pengar! :P
Alla säger åt mig att det kan vara en bra upplevelse och att jag kommer att vänja mig till det bättre och det stämmer säkert, att det bara är skrämmande i början och blir bättre. Men jag har ju alltid kvar mina rum där hemma hos mamma&pappa och känner jag att jag inte är redo att lämna mitt boende så får jag väl flytta hem igen.
Känner på mig att jag bara för ta en dag i taget och klura ut svaret på mina frågor när det är dags.

Med sammanfattning så ska denna texten bara få mig att överväga vissa saker som egentligen är nonsens men det kan ju vara värt att tänka på. Och att jag är förvirrad men ändå har en glad och positiv spänning inom mig!

stickelistickalisnusaren i näsan

Hemma sen några timmar tillbaka från dagen med mammi på Väla/IKEA där jag fick hem mig lite grejer till lägenheten som jag nu håller på att få lite finare men jag måste nog faktiskt säga att jag önskar att jag inte hade haft några skulder för då hade min lön gått åt bara inredning, men läs nu noga, OM vi hade skaffat en ny och tom lägenhet för nu är det så svårt för mig eftersom det egentligen inte alls är min stil i inredningen det är här nu tyvärr! Men jag får väl vänta 2år eller något när jag börjat jobba och skaffa ny lägenhet men det kommer nog bli svårt när en kille ska hänga med på haken eftersom jag vill inreda det alldeles själv! =( BUHU, nej jag skoja men dom som känner mig och inredning OCH IKEA (<3<3<3) förstår mitt stora problem!

Här är lite vad jag fick hem mig idag då vi hade presentkort på IKEA och nagellacken fick jag av pappa+fru i julklapp för dom såg så härliga ut så jag kunde inte motstå och eftersom jag hade presentkort så har jag ju inte slösat mina pengar direkt och det är ju bra för en sån shoppinggalen-chicka som jag!



denna lampan såg så söt ut hos två av våra polare så vi köpte osså en när vi ändå hade tillgodokvitto och presentkort!!!

gräddkola mellan skinkorna är min favvis!

Nu är jag påklädd och ska snart iväg och ha en heldag med min mamma i Helsingborg! Ska bli skitmysigt med tanke på att jag knappt varit hemma de senaste och eftersom jag inte kommer bo hemma de närmaste 3månaderna så får man göra lite sånahär småutflykter!

Måste även berätta om min morgon, vi har en påg nedanför oss som är helt kär i Meatloaf-I do anything for love. Men det e inte det stora problemet, det BIG problemo är att detta verkar vara den enda låten som denna killen vet av! Nu i snart lite mer än 1v så har jag hört "i do anything for love, but i wont do that, NO I WONT DO THAAAT!!!", och imorse vaknade jag med djävulshorn i pannan! Klockan hann precis bli 9 på morgonen när jag hör den jävla meningen igen och tänker "SKOJAR HAN ELLER?!" jag satte ner foten mot golvet och började stampa, men det tycktes inte göra något verkan så jag satte på datan, igång med internet och spotify och satte på Nickelback-Burn it to the ground på högsta volym och har hållt på att konkurera ut den här pågajävlen hela förmiddagen nu! (Satte nyss på Slipknot-before I forget för att se om han ger sig, ni som hört låten vet hur den kan dra igång och ni som inte vet får väl lyssna på den i inlägget här!!) Ja, så får det bli för nu hör jag "anything you been dreaming of"..
Här kommer den, dagens låt och så ni kan förstå mitt problem så mitt låtval får bli som det blir !!


mina läderbrallor är svettigare än dina!



Sitter och kollar på M.Jackssons show på 1an nu där 98degrees valde (TYVÄRR!! host) att delta och bredvid Nick Lachey(stavningen går på..?) ser jag en kille och blev lite smått chockad..




jag tycker att det är skönt att vara naken(!)

Man kan inte låta bli att älska deras shower! Såg nyss showen som gick på 3an, kom tyvärr precis innan det slutade men det lilla man fick se älskade man!

en banan ruttnar fort

Nej om man skulle ta och duscha, fixa bloggdesignen, gå ner till banken och checka in fonderna, se om man kan prata till sig en tidig vårjacka som jag blev kär i för någon vecka sen, äta lunch, plugga in 50glosor, se om det finns jobb på ******, och allmänt SLAPPA!!

där är den!

efter att ha sett denna bilden vill jag ha denna hårfärgen! helt perfaaaa!


chokladmys med älskling

denna fick simon av pappa i julklapp, kan göra sin egna choklad också med klubbor och allt :D

älskling smälter chokladen :)

den nya hårfärgen, saknar min gamla även om denna också var snygg men tur att det bara e toning och kommer ljusna lite mer sen! får väl se om jag har turen på min sida

färdigt och gottigotti!


Men eftersom jag ska skärpa mig med godsaker så blev det bara liiite choklad! Ser mycket ut på bilden men det äre icke :D Köpte bubbel-vatten istället för julmust igår med när jag och Simon handlade, stolt över dig cia!


dagens låt

Håller på att småstäda lite, ska snart duscha och känna mig fräsch, bestämt mig också för att 50glosos i tsp ska pluggas in idag! Räknade ut att jag har 257glosor jag ska kunna tills provet nästa vecka :D YIIIIE


röd dag igen btw,

Igår var det som sagt dags för lite makeover med Jamjam! Håret blev mörkare än det skulle men eftersom det är en toning så går det ur snart förhoppningsvis för känner mig faktiskt väldigt blek nu! Båda gillar och ogillar det nya men efter regn kommer solsken!

Träningen igår gick också bra men jag är väldigt besviken att jag bara känner väldigt lite i armar och ben och var nära på att sticka o träna igen men NEJ, jag har prov nästa vecka..(omg, jag har lov och pluggar till prov som jag har redan FÖRSTA VECKAN?!?!) aja, life sucks! Fick reda på att jag går till 5 alla dagar iveckan denna terminen, JAG ÄRO SÅÅÅÅ LYCKLIG!! Men för att stötta mig själv ska jag ta på mig en ansiktsmask om jag hittar någon här hemma och hårinpackning och bara njuta och slappa! För idag är det bara en sån dag. Göra mig lite snygg fast jag inte ska göra ett skitelidit!

diggar Hms nya smycke!

varning, VARNING SA JAG !!

ursäkta den tråkiga, äckliga, vita och tomma inredningen men det e på gång !

ett morgoninlägg!

Idag står det på mitt schema att jag ska äntligen börja min ordentliga träning(!!) fast jag är lite smått förkyld men jag är taggad som bomben till det iallafall!
Jag har fortfarande lite arbeten som ska skickas iväg men min data är ju som sagt envis så jag får se hur det går med det! Kom liksom på att jag har ju TSP-prov såfort jag börjar också så bäst jag börjar med den nu men det är rätt så lätt att plugga till så det ska nog inte vara några problem!

En annan punkt är att jag ska till Jamjam ikväll för en liten make-over och för lite snack och uppdatering! Men mer om det i bilder senare!


bilden är när jag och Jamjam är typ.. 11? eller?


gillade inte det gamla namnet bara?

okej nu när jag skapa min nya blogg så kom på inte på varför mer än att kanske få "en ny start" och lämna allt "dåligt" gammalt groll bakom mig, men sen oandrasidan så är det ju bara en blogg..
men nej, eller jo. jag gillade ju inte det gamla namnet..
fast önskar ändå liiite allt alla gamla inlägg kunde följt med.. attans.
nej, 2010-nya möjligheter! gräver mig djupt in i min djupa sida!

nu ska jag bara försöka få rätt på designen -.-

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0