its a beautiful day


slappeklänning-hm

denna dagen började lite smådeppigt när jag såg hur lägenheten såg ut men jag dammsög, diska och plocka undan lite så nu ser det ut som att man kan bo här igen!
dagen ska bestå av att åka och handla mat och tanka bilen och betala SJÄLV för
en gångs skull! ser att det tydligen är supervarmt ute fast det kommer lite vindar så det blir väl
att sätta sig på balkongen i bikini efter mat-shoppingen!

ikväll blir det att maisie kommer hit och möter upp mig så ska vi ta
vårat pick och pack och pw ner till stranden där vi möter upp thesse
så ska vi ha en liten myskväll med grillning och banan med smält choklad!











har ickesvenska läsare?! :D

såg precis en ny kommentar jag fått från ett av mina inlägg när jag befann mig i Thailand att hon tycker om att läsa min blogg och att jag skulle fortsätta som jag gjorde! inte verka hon va svenska heller för hon skrev på engelska, lite småroligt faktiskt :)


the last day in may 2011

jag fick fantamej sovmorgon idag!
vågade nästan inte titta på klockan och se om den var 8 eller mer men efter ett litet tag tog jag upp mobilen och upptäckte att jag sovit till 10!
vad fan ska man göra idag då? jag är svinhungrig men Simon har ju inte sagt till att smöret är slut och att gå och handla nytt har jag faktiskt inte pengar till så jag får väl ställa mig vid spisen och göra en tidig lunch istället!

kan även meddela att mina lår och min rumpa har bra med motstånd idag efter mina promenader igår. det är nu man hade velat ha sitt gymkort i handen för igår när jag halvsatt upp i soffan såg jag fan gravid ut med min lilla putt-mage så nu får det räcka!
nej! magen kurrar och gör ont nu så jag måste väl upp och föda den!

känner mig som kaninen i nalle puh



puttade undan maisie chipsskål och marscherade in i kylskåpet och gjorde mig ett par morotsstänger!

UPDATE!
kände mig väldigt äcklig och hatad av mig själv så jag tog bilen ner till Simon så han kunde köra hem själv från jobbet istället för att jag ska hämta honom och så tog jag en redig pw hemåt och läs nu rätt: det var min 2a pw för idag!! och ett tips är att lyssna på Keshas låtar, speciellt We r who we r för det blir perfekt takt att gå i och pulsen kommer upp!

.

stygnen är borttagna, huset är städar och nycklarna lämnas över alldeles strax!
dagen började med en promenad ner till Klitter för att hämta bilen eftersom jag skulle åka fram och tillbaka genom staden. Var i huset vid 10-tiden och kom hem för en 30min sen!

samtidigt som jag är trött känner jag ändå för att sysselsätta mig här hemma. önskar lite att man bara kan knäppa med fingrarna så får man det man önskar sig. just nu är jag ute efter Zumba som mamma har hemma hos sig men är nog fan för trött för att köra och hämta det?
hatar även maisie som lämna kvar hennes chips igårkväll.. men nu har jag iallfall ställt undan det!


live from onionstreet



Nu snart är vi där, där när vi ska lämna över nycklarna till den nya ägaren av huset! nu har vi som gott och nära bara tv-rummet och den lilla hallen kvar att damma och torka av sen är vi så gott som klara!
Om 25minuter ska jag befinna mig hos farbror doktorn och ta ut mina stygn förhoppningsviss om dom har läkt rätt! Ska bli skönt att bli av med dom för jag har varit lite småsugen på att själv dra bort dom men då förstör man ju bara för sig själv!

Typiskt också att jobbet ringde imorse och behövde in mig på morgonpasset just den dagen jag verkligen inte kan jobba! stressat sönder med huset plus doktorbesök så fick tyvärr säga nej!










skrubb, mopp och golvomlopp...

detta borde inte vara lagligt, att ha såhär mycket skit och spara på exakt ALLTING borde det finnas en lag på! typ att en speciell utbildad person kommer en gång om året och rensar och frågar en "behöver du verkligen detta?!" och så blir man av med en massa! men det är inte bara det som är problemet, här är så skitigt!!!
prata precis med mamma och sa att jag kommer inte hinna med detta fram tills att nycklarna ska vara inlämnade imorgon. tur att vi har hela dagen imorgon också men om ni bara visste hur skitigt här har varit! Avloppen vill jag inte ens tänka på!

just nu har jag halvmoppat tvättstugan för efter att vi tagit bort tvättmaskinen så var det kladdigt och mögit där under så just nu väntar jag på att det ska torka sen ska jag tömma köket (igen!!!.....-.-) och göra klart dessa två rum så är det som är längst in i huset klart så får vi väl ta halva badrummet idag och resten imorgon.

påminnelse: tänka på detta kaoset nästa gång mamma bestämmer sig för att flytta... erbjud dig inte att hjälpa till själv, erbjud då att du betalar en städfirma som fixar!!!!!!!!

angelica&rikards bröllop, 110528

Bröllopet igår var verkligen underbar!
inte för mycket, inte för lite och väldigt trevlig!
Min kusin var så vacker, kan erkänna att man smått svartsjuk när man ser henne för att hon har klämt ut två ungar och har den kroppen kan man bara inte tro.

Vi tåg tåget vid 23.30-tiden och självklart regnade det när vi landade i Ängelholm och taxin tog en timme att vänta på så det var bara att traska hemåt i tygskor!

Sitter även och beklagar mig själv lite, här sitter jag, otränad till max och det enda jag har ätbart de närmaste timmarna är Signoalla-paketet som står på bänken i köket hemma hos mamma och vi ska inte ha morsdag-middag förren kl18 ikväll. YEY!
Mitt projekt sätts igång runt den 25 då lönen ÄNTLIGEN är inkommen och jag kan äntligen fylla på migg gymkort för jag trivs verkligen inte såhär, jag har aldrig varit såhär otränad och blir bara deppig när jag tänker på det men det ska bli gott att komma igen med träningen! Kommer säkert bli en fet och go lön också med tanke på att den innehåller två månaders arbete och det ska bli så skönt att äntligen ge Simon en ordentlig summa på en gång så jag blir av med bil-skulden. Har lärt mig en duktig läxa, grejen är att Simon har pengar så därför blir det att när vi båda vill ha något betalar han sålänge och jag betalar av lite då och då men nu har jag verkligen lärt mig en läxa efter vår första thai-resa 09 och nu med bilen att vill han ha något får han köpa det själv för jag har inte råd eller ork att leva så. Jag har haft tur, jag hade inte haft bil och lägenhet om det inte vore för han men han är inte värd att få ha såna här avbetalningar av mig, han förtjänar bättre än det.












någon mer än jag som ser min kalkonhaka?


i hear some weddingbells?







skor-hm linne-bangkok halsband-mammas gamla ringar-thailand brallor-hm

alldeles strax ska man hoppa in i duschen och göra vid sig för
idag står det bröllop i Lund på schemat!
kl13 går tåget med Simon, Sebbe och så ska vi möta upp Clara i Hbg
sen är vi väl inte hemma förren inatt så det blir faktiskt inte mer
uppdatering idag och imorgon vet jag inte heller för imorgon
måste jag vara i huset hela dagen, bakis, och försöka få det tomt.

/c -btw, hahahhaha alla som trodde att det skulle bli en påg
för det blir faktiskt en tös som komma skall i augusti!


bilder från våran 2årsdag








repeat after me please






såhär känner jag mig just nu. sen klockan 10 imorse har jag hållt på att städa köket
i mammas hus och kom hem för 10min sedan och jag är fortfarande inte klar med köket..
tvättstugan, duschrummet, hallen och tv-rummet är kvar och nycklarna
ska in på måndag, kan ni tänka er hur jag känner mig?!


love me, love me, saaaaaaaaaay that you love me

jag börjar inlägget med att säga att idag är en sån dag man bara vill vara så effektiv som möjligt! försökte få sovmorgon och helt plötsligt får jag ett missat samtal och ett sms som jag vaknar av och tänker samtidigt "oj hur länge har jag sovit egentligen?" (då det kändes som en evighet från när jag blev väckt av Simon som skulle säga hejdå och åka till jobbet vid halv8) men när jag kollar på klockan är den bara 8.20?!
1. vem fasen ringer så tidigt?!
2. vad fan är det för nummer jag inte har?!
3. jag lugnades av att denna person ville åt min tvbänk som jag säljer och insåg att jag kommer få pengar i plånkan!

och sen kunde jag sova lite till men inte så länge som jag önskas. jag har ingen aning om varför men såfort jag vaknar har jag ett behov att kolla datan, facebook, mejlen, bloggar osv. såfort jag vaknar så dras datan till mig. jävla unge!

aja, jobbet börjar 15.30-21 sen är jag ledig fram till nästa torsdag om jag minns rätt. grejen är att om jag sover länge på morgonarna när jag är ledig så blir det fel när jag väl ska jobba för då blir jag van vid att sova länge. så nu är hallen,sovrummet och köket städat och nu ska jag fixa mig för jobb!

drag out the person in the tv and scream

att ligga nerbäddad i sängen och skrika "håll käften" till människorna på TVn kan inte vara nyttigt. pms, mens och migrän på en och samma gång. tackar tackar!
tyckte väl att jag verka lite off igår på jobbet, samma idag och nu ikväll small det och jag har fått sänka ner ljusstyrkan på dataskärmen bara för att kunna skriva ett litet stycke till er!
mamma kom precis och hade köpt medicin till mig, så snäll hon är. och min kära pappa bjöd mig på middag ikväll, mycket snäller han också!
får väl hitta på något åt dom båda för deras hjälp den senaste månaden, har varit tufft och hade inte gått utan dom eller Simon.

vår 2årsdag spenderades med att Simon kom hem från jobbet med en fin bukett och började laga mat som han köpt, ryggbiff med stekt sparris, fy tusan vad gott det var! Efterrätten unnade vi oss efter bion som jag dessutom lägger ett gott ord om. Se Pirates, inte sämre eller bättre än dom andra.
Vi var hemma vid 23 och la oss i sängen med champagneflaskan och den vita chokladmoussen med blandbär på.
Riktigt lagom firande.

nu har jag en jobbedag kvar imorgon (om min migrän lyckas tas bort) och sen blir det bröllop till helgen!



skulle bara visa hur mycket jag lever just nu

tjugofjärde maj tvåtusenelva



i aprilmånad 2009 var jag på en hemmafest med två av mina tjejkompisar,
grejen var den att dom som hade festen hittade jag medvetslösa
i TV-rummet eftersom dom hade tuppat av för att dom var höga.
samtidigt smsade jag med en kompis/chef om denna fest och han gillade
det inte alls så jag blev bjuden till hans fest hemma hos honom.

jag hinner sätta mig i soffan och ta en klunk
när en annan kille precis kommit till festen och sätter sig mittemot
mig på andra sidan bordet. Jag lägger inte så mycket märke till honom
förren han stod utanför toan när jag skulle gå ut och
retade mig för att mina ögon var tårsprängda och att jag
tydligen skulle ha spytt inne på toan (detta tror han fortfarande)
och då hade egentligen inte heller lagt märket till honom.
Inte heller när jag klev in på Tres nån timme senare och han satt
där med en annan kille och gav mig hans visakort och
bjöd mig på en drink.
Inte ens då hade jag förstått att denna killen raggade på mig.
Han hade tillomed försökt bjuda hem mig
hem till honom efter krogrundan men jag hade inte uppfattat det.
Dagen efter fick jag ett meddelande på facebook där
någon hade skrivit "är du lite marinerad idag?;)"
eftersom jag tydligen hade druckit rätt mycket.
och det hela fortsatte med att jag längtade/väntade
tills klockan blev 23 på kvällen och killen loggade in på chatten efter jobb.

vad jag inte visste är att han inte vanligtvis brukar logga in så sent efter jobb
men att han själv längtade tills att komma hem och se mig inloggad på chatten.
denna killen var Simon och här sitter jag 2 år senare, sambo med honom
och har aldrig känt mig så trygg i hela mitt liv som med han.

24/5-09


när hela världen står utanför


shorts-hm

dagen har spenderats på stan, i hembygdsparken, med maisie och
sen grillning hemma hos svägerskan!
Imorgon vankas jobb till 14.00 sen ska jag äta middag
med Simon och sedan bjuda han på bio eftersom han inte ville
ha någonting och då fick jag bjuda han på film istället
för om 2h intar jag min första 2årsdag!!
Japp, i 2år har Simon stått ut med mig, ajsingbajsing sikken tur jag har!


turkos and silver







halsband-mammas sen 70-80talet

det blir ingen långklänning, måste sy upp den
men däremot inviger jag detta halsband jag fick igår!
mammas gamla smycken tackar men inte nej till!


everyday is a winding road



känner mig allmänt bra idag. Duschade igårkväll för första gången sen torsdags eftersom jag inte vågat med stygnen men efter en möhippekväll, slit och svett med flytten och varma dagar var det fan dags och känns så skönt att få ha rent och luftigt hår!
Stygnen ska sitta kvar i en vecka sen ska det tejpas ett bra tag sen kan jag leva fritt igen!

Dagen ska bestå av min långklänning jag fick av mormor, mina pilotbrillor och en runda på stan. Får ju passa på nu när solen skiner och både jag och Simon är lediga så får väl ta en glass i parken!
Har även hittat den perfekta hårfärgen men ska faktiskt inte färga eller nånting, jag ska bara låta det solblekas så får vi se hur det går med det! Klippte ju mittbena för några veckor sen men med stygnen som sitter på skallen plus att jag har för kort hår för mittbena just nu så blir det den vanliga snebenan tills mitt hår växer till sig lite. Gud vad skönt det ska bli att ha långt svall man kan locka med stora lockar och mittbena. Kanske tillomed en fin hatt till nu på sommaren? :)

we're all a bunch of liers




att försöka förstå sin egna kamera samt funktioner kan vara en riktig labyrint.
aja, jobb idag med. var mellangångare på hela huset och efter jobbet stack jag hem till
huset för att hjälpa mamma med det sista på ovanvåningen.

det enda jag har i huvet är en topp jag såg på HM igår.. plus en tunn, vit skjorta utan armar. och
ett par höga vita shorts. plus ett brunt slingat hår. plus färgglada nagellack. och bruna ben.
aja, den toppen får vänta tills jag betalat av lite till på bilånet.
nu somnar jag snart och klockan är inte ens halv9..

in the rainforest you can catch a elefant



som ni kan se är jag rastlös fast jag har så mycket att göra!
jag har klippt gräsmattan hemma hos mamma, ska bara finslipa
lite så att hon inte har något att kommentera!
Det såg seriöst ut som värsta regnskogen i trädgården!
Väntar nu på att hon ska höra av sig så jag kan få henne
att komma med mat till mig för kommer spendera resten av dagen
här i huset för det mesta måste verkligen bli klart idag
för den sista maj ska hon vara ute!

iallafall, bikinin är på så förhoppningsviss får jag lite
bränna på köpet också men mat hade inte suttit fel det heller.


saturday night, and im on light

Då var man hemma igen,
det som hände igår var möhippa för min kusin Angelica som gifter sig nästa lördag. Hon har väntat och väntat på en möhippa men idén var att hon skulle tro att den inte blev av så vi hade den rätt sent.

En utklädd 26åring med 7nypon-shotar till frukost och champange med farliga skyltar på sig kan göra mycket en kväll! Men bilder på detta kommer upp ikväll eller imorgon beroende på hur pigg jag är. Vi hade fixat en skylt där det står "jag säljer:" och sen kunde man välja mellan att hon skulle sjunga en refräng från ett sånghäfte hon hade runt halsen där betalaren väljer låt 3kr, en kram 5kr eller att hon skulle visa musen för 10kr och nej, då är det inte hennes egna utan vi hade knutit en leksaksmus i ett snörre och knöt den i hennes gylf med en lång kjol över!

Knutan blev lensade på pengar, hamnkrogen i hbg blev också tömd och stadsparken!
720kr fick hon ihop och idag mår hon väl prima ballerina! Jag tog taxi hem till Stephi innan de gick ut senare på kvällen för ville inte ut och festa med stygn i huvudet, kändes lite osäkert men roligt var det!

Idag blir det dock att vara hemma i huset hela dagen och kvällen. Nu måste verkligen trädgården fixas och ovanvåningen ska dammas av och städas! Suger lite men vad gör man inte för sin kära moder?

spending the night in a chair, headbanging my head

Här sitter jag i världens stress!
Syster min ringde sent igår och prata lite om dagens planer och allting var tydligen väldigt tidigt så om en kvart ska jag sätta mig i bilen för att köra till HBG men berättar mer imorgon när jag kommer hem igen för sover över hos vår blivande mamma!
Förlåt Maisie för att jag dissar dig idag, inte meningen men imorgon är jag heeelt på de planer jag egentligen skulle göra idag!


give me a c-h-i-p-s!

Jahapp. Vad har hänt av denna dagen?
- Jag blev som sagt två leverfläckar fattigare, det enda som gjorde ont var ju fan att få själva bedövningen och den skulle släppa efter 4h men där stod jag på jobbet och var fortfarande bedövad efter 6h men sen släppte det och nu ligger jag hemma i sängen med en chipspåse och TV som ska trösta mig.
Det gör inte så ont som jag trodde det skulle göra men känns gör det ju! Ingen aning hur jag ska kunna ligga i en skön ställning inatt för kommer ju få ligga på högersidan hela natten -.-

Vad har mer hänt?
- Blivit en del rikare, jobbade 14-21 och har precis för andra gången lagt mig i sängen för att aldrig mer gå upp denna dagen mer. Jag la mig en gång redan men efter att min käre sambo inte ville sticka till Statoil och ta hand om mig så fick jag gå själv och som sagt, nu ligger jag här och tar hand om mig själv! (han ska få). Bad han att åka men när han visade ölburken ställde jag mig upp och skrek "jag ska ha mens, jag har ont och jag kan knappt röra min nacke, FY!!!"

Jag kan tyvärr inte säga något mer än såhär, ledig fram tills söndag och solen ska tydligen titta fram dessa dagarna!


bye bye birdie



uräskta den bittra minen men inte vaknat ännu ändå
har jag hunnit duscha, äta frukost och klätt på mig på en timme!
Kl11 ska jag vara nere hos farbror doktorn och ta bort
2 leverfläckar, en i huvet och en i nacken.
Kan inte ens sluta skratta när jag tänker på
hur mitt hår kommer se ut i sommar. En liten hårtuss
som sticker rakt ut i luften efter att dom rakat
bort lite hår på mig men vad ska man göra i sommar
mer än att jobba och ha en ledig semester på Landet i Norrtälje liksom?


give me a real one and i give you a hotdog

Gårdagen ska vi knappt prata om, sånt jäkla strul vi hade! Vi hade för några dagar sen köpt en vit liten platt-TV för att ha inne i sovrummet men när vi väl provade TVn i förrgår så funkade varken HDMI-sladdarna eller ingångarna, kontrollen fungerade när den ville och det fanns ingen TV-signal så den lämnade vi tillbaka igår och körde direkt till Net on Net för att kolla på ny.
Då blev det en Denver 24'' LED-TV men vad den så kallade hjälpredan som jobbade där var att hon hade visat oss fel TV för denna TVn kunde man inte ha genom kabel utan den var via Boxer... Vi höll på i en evighet med att försöka få in kanalerna men det enda vi fick upp va "tom databas".. Simon förstod problemet när han gick in på deras hemsida och det stod "Boxer-TV" och inte "kabel-TV".. jävla kvinnliga könsorgans-personal!

Iallfall så fick Simon köra hela vägen in till Net on Net igen för att byta och det hela slutade med att han kom hem med en Andersson-TV, vit, 22'' och LED-TV och det bådade ju inte gott när vi får igång installationen och det ser likadant ut som den första icke-fungerade TVn..
Men nu står den där, frisk och vit på vår hylla och som grädden på moset har den inbyggd DVD!

Nej, köpa TV ska man göra ordentligt från första början!


denmark is my neighbor, and my friend





skor-någon reabutik i Helsingör


flower poweeeeeer


klänning-ginatricot

denna skönhet fick jag av mormor. Lite lång är den så
måste korta av den lite men tur att man bor ovanför en sömmerska
som kan fixa det lätt som en plätt!
Uffh vad vacker jag kommer vara i sommar!
Långklänningar is the shit!


one two step and back three and four



Okej, genom alla år har jag trott att alla andra har haft riktigt
missbildade och konstiga fötter och jag trodde att jag var den enda som var
normal men ärligt talat så har jag nu fått veta sanningen..
Det är JAG som är onormal!
Mina fötter är missbildade och detta är tydligen inte bra? :S
Fick veta att har man som jag där pektån är kortare än stortån
så kan man få problem om man går i högklackat och därför
kan jag bara gå bra i klackat om det är öppen tå.
Snacka om i-lands-problem men jag är iallafall inte ensam längre,
fick reda på att Eleonore också har missbildade fötter!

Simon har alltid mobbat mig för detta
och kommer väl alltid göra genom alla år misstänker jag.
Förresten, ser ni min lilla "krok" jag har  som
jag pekat ut med en pil (nedersta pilen)?
VAD FAN ÄR DET LIKSOM?!


tro hopp kärlek



dessa örhängena använde min mamma när hon var i min ålder
och nu är det dags för mig att använda dom!
Fick dom igår när vi städade huset,
tyckte dom var lite småsöta!


down in my computer, my pastlife and friends

sitter hemma hos mamma&patrik och spenderat kvällen här, därav inga plagg-bilder!
Har suttit och rensat min gamla dator, min allra första bärbara egna dator med alla mina bilder på från min tonårstid. Jisses vad skit där är, plus att jag har sparat en massa msn-konversationer som bara är så jävla roliga att läsa. Dock blir jag lite förbannad på mig själv, det är en person som betydde väldigt mycket för mig genom alla år och fast att det var denna person som betedde sig som ett svin så var det JAG som alltid bad om ursäkt och fick lägga mig underst. Jisses sikken toffel jag var men ja, man lär sig att stå på sig.
Snar blir det kvällsfika eftersom detta är sista kvällen mormor är nere men ska väl hem om nån timme och nanna kudden!
-bild tror jag är från 08 men inte säker.

mayday, mayday, mayday, måndag?

Måndag, måndag, måndag. jisses.. låter lika roligt som ordet mens (alltså inget roligt alls!)

Ska alldeles strax fota klänningen jag fick av mormor och skorna jag fick av mamma men jag ser inte så fräsch ut just nu, vid 10 var jag hemma hos mamma för att städa och packa ner saker så jag luktar inte så gott. Ser inte så god ut heller för den delen men alldeles strax kommer bilderna upp!


-bild från helsingör i helgen inne på 10kronorsbutiken Tiger

Mitt projekt håller jag fortfarande på att planera så ännu sätts det inte igång men när det väl gör det så får vi se hur det går för oss!

På tal om lägenheten vi va och såg på igår så jisses, perfekt! Större kök, matsal, större toalett med dusch och inte badkar, klädkammare, parkering och större sovrum. Hade varit helt perfekt för oss och är bara borta vid Bogharts så så långt kommer vi isåfall inte flytta men det är Simon som bestämmer beslutet, säger vi ja till våra två vänner som har den just nu så får vi den men ska bara se över hur det går med avbetalningen på bilen men blir det klartecken så tar vi antagligen den!


you love it when you see me on the tvscreen



En TV rikare. Maxi 1999:-
Tänkte ha den i sovrummet. Först skulle vi inte ha en alls men sen är det ju så skönt att ligga med duntäcke och se en mysig film och så kan man ha glasögonen på och bara lägga dom åt sidan och somna, eller tillochmed somna med glasögonen på istället för att dra sig upp ur soffan med gnäll i halsen och ta ut linserna! Så skönt!

Och nu har precis Simon suttit i telefon och ikväll ska vi kolla in en lägenhet så håll tummarna för oss!

just put your paws up, cause you were born this way

Gokväll allesammans!
Här ligger jag chokladsugen och mätt.
Lunch på Klitterhus med familjen och Simon, och även hälsat på syster och fick för första gången känna en spark från hon/han. Kan fortfarande inte bestämma mig vilket jag tror att det blir och nu har hon bestämt sig för att inte ta reda på könet iheller så det återstår att se i augusti!

Gårdagen spenderades i Helsingör med mamma och mormor. Skulle egentligen bara gå runt och fönstershoppa men mamma hitta en skoaffär som hade superrea så hon bjöd på ett par skittuffa stövlar som jag strax ska visa för er, och när jag står inne i denna butik ser jag en annan random person med ett fint smyckesställning och frågar var hon köpt det och då säger hon att det ligger i en låda utanför guldsmeden GRATIS att bara ta! Mamma hiva upp mina påsar i famnen och lät mig springa iväg, då blev jag 3 smyckesställningar rikare och nu har jag precis smyckat upp dom! Jisses vad smycken jag har egentligen!




"working 9 to 5, what a way to make a living"



klockan ringde kl6 och halv7 stod jag nere vid cyklen för att börja jobba kl7. Kan säga det
att det är stor skillnad på att börja jobba 7 eller 7.30 fast det bara är en
halvtimmes skillnad men helskotta vad trött jag var idag!
Kan dock bero på medicinen jag fått också, ska vara en biverkning
men jag är snart klar med den sen kan jag nog vara som vanligt igen!

Älskar mitt jobb, trivs som fisken i vattnet med personerna
jag jobbar med, lagom arbetspass och ja,
man blir så glad av att höra de gamlas historier från förr.

Ikväll blir det att mormor, patrik och sebbe kommer hit
så ska vi fixa lite god sallas med fläskfilé och tzatziki.
Mamma jobbar dubbelt idag men ledig hela helgen så antagligen
blir det Helsingör imorgon om vädret tillåter. Dom skriver
att det ska vara som det varit idag, vilket är lagom!
Ska alldeles strax läga upp en bild på en sak jag fick av
mormor idag, trånat länge efter den och poff så blev den min!










rose, creamwhite, brown and red


klänning-aonang tröja-ginatricot stövlar-nån random på väla













mbk mbk mbk mbk mbk mbk mbk mbk


byxor-mbk linne-mbk jacka-hm

dagens fast jag bytade linnet till en svart body istället,
det verkar kallt ute.
nu ska vi åka och kolla på en mini-TV, berättar mer sen
och sen blir det att möta upp mormor som kört ner från Sthlm
och ska vara här ett par dagar, antagligen
blir det lunch tillsammans på Simons.


put the glas up in the air and say "jesus"



dessa två glasen har jag lyckats få in i glashyllan i TV-rummet!
Vinglaset fick jag av M i julklapp förra året.
Champangeglaset fick jag i helgen eftersom dom hade kommit
in i nya glas och hon vet hur mycket jag älskar de första jag fick!
Köpta på guldfynd båda två och är så otroligt fina!
Pris vet jag tyvärr inte och kommer i ett paket
med 6glas med olika färger på kulorna.

(M är pappas fru, jag vill inte skriva ut namnet och
att skriva styvmamma eller platsmorsa
tycker jag låter så fånigt så när ni ser ett "M"
i en text så handlar det om henne! :D)


projekt 2011

Som jag skrev i ett tidigare inlägg så vill jag påbörja ett litet projekt som redan har småbörjat lite.
Jag ska försöka förklara lite nu hur jag hade tänkt gå tillväga, vad det är för projekt och varför.

Projektet är:
Jag ska på obestämd tid försöka få min kropp i form igen. Jag vet om att det kommer ha sina upp och nergångar, blandade känslor, dålig motivation, klagomål, glädjetårar när jeansen sitter bättre än nånsin, osv osv.

Hur jag ska gå tillväga är:
- gymmet
- powerwalk
- mat
- piller

När jag säger "piller" så menar jag tillexempel Krom (ska ersätta sötsuget), berocca och andra vitaminbrustabletter men sen vet jag inte om jag ska prova på ett piller som förbränner fett snabbare men jag ska tänka lite mer på det.

Varför?:
Jag har alltid rört på mig. Jag har simmat hela mitt liv men hoppa av när jag var 14år. Efter det dansade jag i ett par år från och till men där kom skolan i kläm och jag åt inte bra och fick lite problem.
Jag måste röra på mig för att må bra, jag trivs inte med mig själv annars och på senaste halvåret har jag inte gjort ett skit!
Magen ska trimmas, "kebaberna" ska slätas ut och rumpan ska minskas (mamma brukar säga att hon blir sjösjuk när hon går bakom mig, tar det som en komplimang men vill ha mindre). Nu kommer jag säkert få en massa kommentarer som "men man ska vara nöjd som man är!" och ja, självklart men om jag inte nu trivs med det då? Ska jag bara låta mig själv vara som jag är nu bara för att göra andra glada? NEJ!

Jag kommer att ha med:
- tips, en gång i veckan skriver jag ett tips jag har som hjälper mig att komma i form
- bilder både före och efter projektet men självklart bidler därimellan.
- skåpsrensning och handla mat för allting börjar i mataffären.
- ha motivationsbilder
- berätta om återfall och känslor runt det
- jag kommer försöka vara så öppen som möjligt och märker jag att det får fler läsare kommer även frågestunder dyka upp här i bloggen.

Målet med detta är att jag ska kunna vara nöjd med mig själv, trivas och må bra. Det gör jag inte direkt nu. Jag får panik ibland för att jag inte tränat. jag vill inte bli pinnsmal, jag är redan smal men hade gärna velat ha lite mer muskler och lite tightare, och att dra in detta i bloggen och få andra att kanske inspireras att göra samma sak.


Ni håller väl tummarna för mig eller?

YYEEEEEEEEEEEEEEEESS !!

WOOOOOOOOOOOOOOOHOOOOOOOOOOOOO!
Vem om inte lilla jag har bra ögon!
Nej jag hittade inte kamerasladden MEN däremot hitta jag äntligen en öppning där man kan sätta in minneskortet i datan och föra över bilderna!

Alla mina senaste outfit-bilder är äntligen klar för visning (låter som jag vore nästa modedesignern...) och jag kan äntligen börja tömma kameran på bilder!



body-gina shorts-carlings skärp-hm


little house on the onion-street





Detta är vad jag har åstadkommit från halv9 imorse fram till lunch.
Kunde inte sova vidare och eftersom jag lovat mamma att hjälpa till med flytten och
jag själv måste städa här hemma (mormor kommer imr och jag måste hitta den jävla kamerasladden!!!) så åkte jag dit tidigt för att hinna hem i tid till att fixa här hemma. Plus att jag inte kunde göra så mö mer för jag vet inte vad mamma vill packa ner/spara så jag kan inte göra något förren hon packat ner skiten så jag kan ta ner hyllor osv.


vanilla vanillaaaaaaaaaaa

Goddag allihopa!

vad har jag åstadkommit idag då?
- jo jag har jobbat mellan 7-14 sen var det direkt till farbror doktorn för att kissa i en mugg och få recept på antibiotika så jag slipper en smärta varje gång jag kissar! Kollade även upp mina leverfläckar som jag är orolig över, alla var "goda" men ska få ta bort 2 av 3 eftersom den ena gör ont och den andra fastnar i halsband&kläder så inom 2veckor ska jag få en liten rakad skalle, stygn och ett par roliga uttåtstående hårstrån från huvet när det växt ut en bit. En aning nervös men hellre det än att ha en isande leverfläck i skallen.

Även idag försökte jag få tag på kamerasladd utan resultat.. Får väl punga ut 500kr när jag blir rik igen.

(mitt internet apa sig och spara bara halva mitt inlägg så jag ska förkorta det jag tipsa om)
1. Alyssa Ashley. Vaniljparfym SOM VERKLIGEN HÅLLER!
2. Victorias Secret bodylotion och
3. Victorias Secret bodymist. Båda dessa i vanilj som jag köpte på Bangkoks löjligt stora flygplats med bara märkesaffärer från Dior, Gucci till Raulph Lauren.


cause everytime she ask me "do i look okey?" i say..

Eftersom blogg.se har haft problem under helgen så har inte inlägget kommit upp förrens idag men det gav mig ännu mer betänketid hur jag kan göra detta roligare för er och hur jag ska lägga upp hela projektet.
Det kommer innehålla mina tankar och känslor, eventuella återfall, tips, hur jag ska gå tillväga, vad jag ersätter saker med osv osv. Tror det kommer bli ganska bra och roligt, iallafall för mig! ;)

Sladden till vår kamera är ännu inte hittat. Någonstans ska den vara men det känns som jag verkligen letat överallt men vi får fråga Kecke om vi kan låna hans sladd (likadan kamera!) så jag har faktiskt inte så mycket att visa er!


inte kommer jag hinna till detta strandåret men nästa iallafall

Efter en dag på altanen hemma hos Eleonoe (lifebyeleonore.blogg.se) så har jag legat och tänkt på en sak medan vi stekte huden. Ett litet projekt för att göra det roligare. Detta projektet ska vara så öppet som möjligt just för att jag själv ska kunna titta tillbaka själv och se vad jag åstadkommit.

Detta projekt ska ha med min kropp att göra, allt från början till mål, varför jag gör detta, vikt, mått, måltider, träning och självklart förändringarna med bilder. Just för att kunna  motivera mig själv och hålla igång.
Allt börjar imorgon


skypetid med maisie


dont need a sugerdaddy, i can work it just fine. up on the table i'll be dancing all night

Nu är tredje dagen inne då jag försökt få kontroll över maten och känner mig verkligen skitduktig och nyttig! Äter inte snacks (unnar mig det på lördagar har jag bestämt), igår när jag åt ute med HELA min familj nere på Simons så åt jag bara halva(ett tips jag fått från jessica albas diet), när jag äter lunch här hemma äter jag från en sån liten achett(stavning?) istället för en stor tallrik, när jag äter chips eller ostbågar tar jag bara en handfull av båda och det ska räcka resten av kvällen för mig.

Hoppas bara nu att jag håller detta, men jag tror jag ska klara av det bra!



detta låter kanske löjligt för er läsare men ett tips jag har för att verkligen
ta sig till gymmet är att göra upp ett kollage på de
kvinnor du inspireras av och sätter detta på tillex
kylskåpet eller på garderoben.
Mina favvisar är jessica alba och jessica biel

nu blir det grillning nere på VitaRäck och sen
bowling med mammas sida!


would you be my little orange?



att köra på färgglada badkläder denna sommaren har nog ingen undgått.
Det har nog inte folk heller gjort med dessa bikinisarna som bara kostar 50kr/del
för imorse när jag kolla på den gula och gjorde det nu 4h senare så fanns
den inte längre att köpa via hemsidan, slutsåld.
MEN 
efter att ha hittat en rabattkupong och väla presentkort
så är nu den oranga min! Jag provade gul inne i butiken också som
jag egentligen var inne på först men denna är lite varmare i färgen.
Haft samma bikini nu i 3år, svart dessutom, skitbra är den men
det blir ju så roligare med färg också!



astrid lindgren

jag fick nys om en blogg där man kan läsa det mesta om vad stjärnorna från våra barndomsfilmer har tagit vägen!
Emil, Ida, Olle och Lasse, Ronja och Pippi kan ni läsa om http://astridlindgrenstjarnor.blogg.se/ <-- här!

Exempel har vi Kerstin i "Alla vi barnen i Bullerbyn" som spelas av Tove som också är med i Eva&Adam fyra födelsedagar och ett fiasko, hon spelar tjejen som Tobbe raggar på. Hon är även med i Sanning och Konka-filmen.


 

  Eller så har vi kvinnan som spelar mamma i Emil-filmerna, Emy Storm som även spelar lärarinnan i Mysteriet på Greveholm! (jag visste att det var nått fufens med rösten som kom ur den lärarens mun!)



på tal om att känna sig fin



för att komma till något roligare så blev det några produkter från Apoteket
som jag fick av mamma (ofc..)
ansiktsvatten - såfort du haft vatten i ansiktet förlorar
huden pHvärdet och ansiktsvatten reparerar det.
ansiktskräm - serum var det jag köpte. går in på
djupet och tillför huden fukt.
ansiktsmask - tar bort döda hudceller, använd 1gång/v så får man
lättare att få en jämn bränna i ansiktet nu till sommaren.
fjärde flaskan är mer åt de södra delarna


smultron, gräslök och lila

Vet ni var jag ligger nu?
 Jo, fortfarande i soffan. Jag har inte gått många knop idag mer än upp och ner från tvättstugan. Idag är det iallafall både sol och värme så vi får väl se om smultronen och gräslöken blommar ut!



-jag fick användning av mina gröna fingrar
växter-blomsterlandet blomlåda-IKEA 199kr

Nu är det gjort iallafall, fast jag hatar det men jag har frågat mamma om hon kan betala halva mitt gymkort tills jag får lönen den 25 (om jag har tur). Hela dagen idag har jag suttit och knepat ihop träningsprogram, matlista som jag gärna vill ha, information, tips osv osv just för att komma i form igen. Jag har aldrig känt mig så dålig som jag gör idag. Så vi får helt se vad mamsen säger och tro mig, det tar verkligen emot att fråga henne.
En tjej som jag hitta på internet har en blogg som heter stayfit.blogg.se där hon har ett projekt där man kan följa henne genom 113 dagar för träning och hälsa. Riktigt rolig att läsa och jag vill bara skriva ut varenda sida hon gjort men nu äger ju inte jag en skrivare!


ännu en sån där ta hand om boendet-dag

Har varit uppe sen 8, kan inte sova så länge efter att Simon pussat mig hejdå och lämnar mig för jobbet.
Har hunnit fixa ett konto på Mina Sidor angående mitt abbonnemang och fick se min faktura som är på väg hem till mig som inte kan vara mer än fel så vi får se. Ändrade min faktura så jag skulle få det billigare och då frågade jag dom om min faktura skulle se konstig ut nu och vara skyhög men nej det skulle den inte men här ligger den på nästan 700kr.. 300 mer än det ska vara!

Kan säga att jag har inget intressant att skriva, det enda jag har i tankarna nu är:
- jag vill träna
- jag vill handla nyttig mat och fylla skåpen
- jag vill att det ska vara juni nu så jag kan få min lön
- jag vill träna
- jag vill få svar från de vi anmält oss till nya lägenheter

ja det är mycket jag vill men man kan inte få allt här i livet. Jag har lite kaos här just nu om hur jag ska ta hand om mig själv och rätta upp mig lite, jag brukar alltid hitta lösningar och vägar att göra det enkelt för mig och "jag kommer undan". Men det har jag inte gjort nu. Det är inte roligt att man flyttat hemifrån och sedan såfort man kommer hem från ett jobb i Thailand och har inga pengar att leva på så man få låna av sin mamma istället tills lönen kommer. Det enda jag hör är min mammas röst "du flytta hemifrån för tidigt utan jobb!" (jag hade jobb men dom hörde plötsligt inte av sig fast dom sa att jag skulle få jobba) och ja, jag kanske flytta ut för tidigt men jag hade inte kunnat flytta hem igen för nu har man ju vant sig vid att ha sitt egna och jag och mamma hade tagit kål på varandra då tror jag. Hon är nog inte så van att jag börjat säga ifrån/emot henne och det skulle bara krocka.

Aja, en powerwalk och ett samtal samt tvättid står på schemat idag. Jag kan inte mer än säga att jag låter som jag vore en 3barnsmamma med en jobbande man som aldrig är hemma och jag sitter hemma om kvällarna med raklödder på överläppen och håret rullat och jag har en korv på pinne i handen... framför Oprah.

vårshowen kan aldrig sluta i katastrof

Har precis anlänt hem igen från Vårshowen, duktiga och bra danser, väldigt olikt sig från andra år kan jag tycka men självklart till det positiva! Sofie och Nicole är så bra på det dom gör så det kan inte sluta i katastrof!

En av danserna handlade om filmen Burlesque som fick mig på fall, Donna är inte heller dålig på att fixa till danser och jag som längtat till att få se själva filmen blev ännu mer sugen efter dansen så ska se om Simon kan hjälpa mig fixa hem den nu ikväll efter att han kollat klart hockeyn Sv-USA nere i bowlinghallen!

Jobbad och duschad, kan inte bli bättre att ha fräscht och luftigt hår men det enda jag har i tankarna nu är att skaffa antingen ett friskis-kort eller sno hem mammas Zumba-skiva hon införskaffat sig men det förstnämda är nog lättare att fixa ÄVEN om jag är pank.

Ni får även ursäkta bildbristen här men jag hittar faktiskt inte kamerasladden till den lilla kameran där jag har alla bilder så det får tyvärr bli såhär ett litet tag!



- vårshowen 2010 / vi skulle vara Glee
eftersom temat var TV


första jobbedagen idag ja

Uppe med tuppen idag igen ja.. KL10 ska jag vara nere på Arbetsförmedlingen för att gå en kurs hur man skriver ett bra CV som jag sedan ska skicka till vikariatjobb för att se om jag kan få ihop det.
Vid 12-tiden är jag klar och skulle ringa mamma för att se om det blev en runda på stan eller vad det blir sen börjar jag jobba 13.30-16.30, blev inringd igår och ska "passa huset" som vi kallar det medan vissa har möte =)


jumpsuit- hm

visst älskar man när man ser armen sådär snyggt
när man försöker få till en bra bild?


coolpiz l110



idag provade jag att sätta in min systemkamera på laddning
via datorn och vips så får jag upp hela programmet
där man kan lägga över bilderna till datorn!
Funkade inte förra gången jag provade och trodde att
min kamera var dömd till döden men icke sa Nicke,
nu är den här, nyladdad och tömd på alla gamla foton!
Dock hade jag inte tackat nej till ett fint objektiv men det
får väl vänta det med tills jul, kanske julklapp? :)

jag har kameran Nikon COOLPIX L110 och fick den i studentpresent av
pappa samt familjen. Önskade mig en för pappa hade en när
jag var väldigt liten och fotona blev så otroligt vackra
så jag bestämde mig att jag också skulle ha en! Något jag mer ska införskaffa
är en videokamera när man börjar få barn och följa deras uppväxt,
tyvärr stannade vår videokamera när jag fyllde 7år :P


aint got no money in my pocket but im already here

- varit på arbetsförmedlingen och skrivit in mig
- hört av mig till två vikariat-jobb.
- köpt (läs fått) blommor till balkongen och lägenheten av mamma eftersom hon gick lös som en tok inne på BlomsterLandet.
- efter b.landet gick hon lös på ÖB så nu är jag ett sköljmedel, duschcreme och diskborstar rikare! YUPP, jag har blivit vuxen och pengarna går åt sånt..
- JAG HAR SÅLT MIN SOFFA! känns skönt att se en 500-lapp i plånkan igen!
- Ikväll blir jag cykelägare! eller ja, maisie flyttar till Oslo imorgon och jag ska låna den över sommaren!

Som ni kan läsa har det faktiskt varit en händelserik dag! Kom precis innanför dörren, ska egentligen tvätta men det skiter jag i, ska försöka få ordning här hemma och antagligen rensa källaren och se vad mer man kan sälja.
Måste fylla plånkan!


- skor-converse fake, höga shorts-mammas gamla trädgårdsbrallor levis,
linne-bangkok MBK, jacka- hm


when you're in a big big need of paper


-bild från examensfirandet i GBG hos Hanna! Saknar självklart mitt långa hår,
tänk så långt det hade varit nu om jag inte klippt mig men nu när jag
skaffat en frissa av det hela så börjar jag faktiskt gilla det! Eller ja, det funkar!

Piercingen i tungan är inte heller kvar, den svalde jag i Thailand..

http://www.blocket.se/angelholm/Sangar_sangram__tv_bank_och_soffa_33608808.htm?ca=23_16&w=1

denna länken här ovanför är min Blocket-annons!
jag behöver bli av med dessa sakerna så snabbt som möjligt
och är det inte ens ni som behöver sakerna så kanske
ni vet någon som skulle kunna behöva?

Jag är i stort behov av pengar och dessa sakerna använder jag
ändå inte längre och säljer dom nu för billiga priser!
Jag är så desperat att jag precis skrivit in mig på A.förmedlingen
samt sökt lite vikariat för extra tider för nu vill jag
bara ha bilen avbetald!
Ska bli så skönt och roligt att komma igång med jobbet igen
som startar för mig nästa vecka men är dock ledig 12dagar efter
det så jag får väl se vad jag hittar på.. Kanske får
slava för uteserveringen igen om det ser mörkt ut


im not fergielicious, im birdilicious

Efter att ha fått ett par blåmärken och ömmande höfter, blåmärken på vristerna och helt död i kroppen efter att ha spenderat helgen med en 3åring och en bebis så är jag nu hemma igen i soffan!

Helgen på¨Lalandia för att fira Malin samt Max var riktigt mysig och välbehövd! Deras "nya" åkbana Wildriver som hade iskallt vatten och galna kurvor blev poppis och om jag ska ha ett tips till att åka den ska man nog åka den det första man gör innan man hoppar i poolen för annars blir det alldeles för kallt, och man ska inte heller stå och vänta tills det blir varmt i början innan man kommer iväg för det är då det blir kallt, det blir varmare sen när man kommer utomhus då banan går ut!

- Nu ska vi kolla på humorgalan och sen blir det Heartbreak Hotel! Åt pizza till middag idag, vi dela en pizza och det var den godaste pizzan jag någonsin ätit!! Banan, curry och kall ananas!
Något jag aldrig fatta när pappa alltid beställde den, trodde han var galen men herremingud vad god den var! Har fått sån sinne på mina smaklökar den senaste tiden, sånt jag verkligen inte äter är jag helt plötsligt sugen på, som lax och syltlökar och nu pizzan och nej jag är inte på tjocken! vem vet, mina smaklökar kanske bara har blivit vuxen?:O



- bild från speglen i stugan vi hade. Simons pappa blev dålig så hans
mamma och pappa var inte där så vi hade en 8-mannastuga för
mig, Simon och hans bror Linus, vi hade rätt mö plats!


RSS 2.0