nu drar jag ut på äventyr!

 

håret är lockat, klackarna är på, hundvakterna (ägarna) kommer och vinet är redan på festen för nu ska man fira Alin och sedan ut i den lilla staden!

visst ser jag glad ut för att faktiskt vara taggad för kvällen för en gångs skull??;)


vad e en bal på slottet?

Håret är fixat tack vare min kära kusin!
Sminket och ögonfransarna sitter på och snart ska klänningen på!



nu drar jag till balen i Hbg!

det är nästan lite patetiskt.

Ni vet när man har en person man hatar så otroligt mycket att man inte kan förstå hur mycket energi det går åt hos en själv för att just hata denna personen?
Så har jag just nu. En liten jävla skvätt skit som sitter överallt och som knappt är synbart men ändå är en riktigt jävla skithög. Ett ollonhuvud rent ut sagt skulle jag kalla denna personen. (ursäkta pappa&mamma för språket men när ni vet vad det handlar om tror jag inte ni har något emot mitt språk i detta inlägg!) Ett litet ollonhuvud med rabies då du verkligen plågat mig. Typ.

Att man ska ha fått höra det ena och det andra ryktet om sig själv är riktigt roligt att lyssna på och få förfrågningar. Jag skulle tillexempel blivit nerslagen på Ekebo för några år sedan av dess flickvän. (några år tar jag som typ 3år sedan) och senast jag var på Ekebo var jag 13. 5år sedan. Och denna flickvän skulle inte ens kommit in på Ekebo då. Har aldrig haft en blåtira eller blivit nerslagen på något viss innan så man blev lite road att höra hur sånt här verkligen kan "höja" en persons manlighet. Genom lögner till mina vänner. Men ett ollon har väl inget annat val?

Och just det, varför jag väljer att öppna min käft är för det enda skälet till att jag bad denna person låta mig vara, varken prata med mig eller om mig men ändå får man höra saker. Gud så roligt. Men tragiskt att denna person inte kan släppa vissa saker. Visar verkligen hur stolt du tycker du är. "Nu har jag ljugit ihop något bra, nu är jag värd en Twister-glass på Koffes" typ.
Du är verkligen den typen som Nour El-rafir pratar om i sin sketch i Raw. Citerar Nour: jaa..känns som när jag torkat mig efter att jag kissat. Fast mer åt när pappret tagit slut och man måste torka sig med själva rullen. du är mer nog den typen.
Så eftersom denna person inte tydligen kan förstå svenska riktigt (just det, han var ju ingen vuxen person, aouth..där klämde skon) så varför ska jag behålla min ton i rösten? För att vara "den mogna"? Ja kanske, men eftersom jag är en så snäll person som vill så gärna dela med mig mina roade nyheter och bullshit till mina jättefina och underbara vänner (jag är ju tjej) så är väl detta inget fel? :)
Men jag måste nog tacka denna person samtidigt också. För hade inte han betet sig som ett svin så hade jag aldrig varit så stark som den person jag är idag och jag hade aldrig uppskattat mina vänner så mycket som kommer till mig och frågar "är detta verkligen sant?" istället för att dra en slutsats och gå en väg.

Tack och hej, ska leta upp blåtiran jag undrar över?

iste är nog fan det godaste!

Hallå hallå i rutan!
Har precis andats in tons av målardofter som kommer göra mig koko i huvet men det blir snygga utemobler, även om jag bara grundmålat allt men Akiro kommer om ett litet tag så vågar inte måla allting just nu för vem vill ha små vita tassavtryck över hela lägenheten? Inte jag iallafall.

Igår var vi och klättrade på Kullaberg. Jag kom 5m upp sen ville jag ner och vägrade försöka igen. Så jag och Oana satt ner i 2.5h. Resten av dagen var väl helt...död. Men bara fram tills Jag kom hem till Simon för att fira våran 1årsdag! Hihi! Min första 1årsdag någonsin med någon och istället för att ge varandra presenter och gå ut och äta osv så stannade vi bara hemma, lagade tacos och bara myste! (hade velat ge han något men som pengarna är tajta nu så får det bli kanske på 13månadersdagen istället??) Det får jag nog prata med honom om!

Nej, ska ut och kolla färgen som är på tork på ballen och sedan ..göra något som jag inte vet vad. Kanske börja på psykologiarbetet?

lasse berghagen satte en klump i Babbens hals

För några dagar sen skrev jag ett inlägg om vilka produkter man bor använda i ansiktet för att få en bra hud men när jag hämtat min pärm som just nu ligger ute i bilen tänkte jag sen tipsa lite om vilka sorts hudprodukter du BÖR använda till DIN hudtyp.
Men just nu är jag för lat för att gå ner och hämta pärmen.
Jag måste säga att skaffa hund är en bra men jobbig väckerklocka. Man måste, måste verkligen gå ner för alla dom jobbiga trapporna vi har här i huset och gå en runda här på torget. Sen när man kommer hem igen kan man inte gå och lägga sig för då har redan luften väckt en.

Snart ska vi åka och handla för vi har inget bröd här hemma så jag har inte kunnat äta frukost här de senaste dagarna!
Fredag: skolan var typ ingen skola. Hade tsp på morronen sen åkte jag vill Valhall för att inte ha någon matte(då jag hoppat av), få mitt betyg i engelska och sen ha en tråkig svenska där vi skulle kolla film, nu var det visserligen Bridget Jones dagbok och ingen lärare där så det var gott ändå! Sedan tog jag, malin,sofie,dorentina och lina bilen till Väla för att hitta lite balsaker, jag hitta skorna men fan inte smyckena då allt sånt är APDYRT! Jag hitta även liiite till för nu när jag rensat hela min garderob typ och ska ge bort kläder till Sara så har jag två par jeans kvar och jag är så trött på jeans så det inte är sant!
Kvällen spenderades med grillning, vin och GalenPanna-spelet med Kim&Jenny samt lille Kevin!
Lördag: Simon på Simons ringde vid 10 och kalla in mig så jag började 11 och slutade 21.30 när jag skulle slutat kl17...detta var min första dag. Lyckad och lagom men alldeles för långt tid! Har inget mer att säga om detta.
Söndag: Vaknade upp och har planerat att städa på ballen, handla och bara få sol i ansiktet!

du ger mig sol och vacker glädje(tänk er dansbandsstil)

ser ni mina JÄTTEorakade hårstrån?! :D

såhär har jag suttit efter skolan, kl 15 en skön eftermiddag!

Hade ju teorislutprov på SPAt igår och det praktiska idag och förvånande nog lyckades jag kamma hem ett MVG men nu får vi bara se hur det går i själva slutbetyget. Tror inte det gick så jääääättebra som jag hade hoppats på igår då läraren hade blandat in en massa annat än just bara det hon sa till oss att vi hade prov på men får väl hoppas att mitt första prov räddar mig med VGt.

Efter att jag kom hem satte jag mig direkt på ballen för att inta årets första bränna! Där satt jag i bilen påväg hem från skolan, satte upp volymen på högsta volym som det gick utan att det skulle skrolla i högtalarna(Nickelbakc-burn it to the ground) och satt och tänkte "nu har jag förtjänat mig att sitta på ballen med cola, sen åka och gymma, sen göra hemma-spa och raka benen då jag gått som KingKong i skolan men det var varmt så shortsen åkte på! Just bara för att jag fick mitt MVG så tyckte jag att jag förtjänade detta, vilket jag tycker få folk gör för lite! Dom unnar sig aldrig något. Men dom förtjänar inget ändå! PAHA jo det gör dom.


ett ansikte med bra lyster, you're worth it! hahahhaha

Okej, detta är vad jag har studerat den sista terminen innan studenten och som jag tror att de flesta tjejer kommer tycka om att läsa. Jag tycker att det är viktigt att ta vara på sin hud, speciellt i ansiktet då det är så känslig hud så här kommer lite tips på saker man borde ha och borde använda:

Make-up remover:
Det är viktigt att ta bort all smink på kvällarn då huden behöver andas under natten för att återuppta sin lyster. Välj en bra remover beroende på vilken mascara du använder (vattenfast eller inte) Skaka flaskan och häll ut på en bomullstuss och håll i några sekunder på fransarna och rör framochtillbaka. De flesta removrarna är mjukgörande och motverkar så att huden blir röd och uttorkad.
Används vid rengöring och avslutas med en ögoncreme.
Ansiktvatten:
Detta är något av det viktigaste kan jag tycka då vattnet återställer ditt pH-värde i ansitket såfort du haft vatten på huden. Vattnet stimulerar cellandingen och immunförsvaret och gör huden mjuk, balanserad och skyddar mot föroreningar. Hjälper även trött och grå hud.
Använd detta både morgon och kväll på ansikte och hals.
Milk:
mjuknar upp huden och stimulerar immunförsvaret. Den minskar cellskador och förbättrar tonen i huden. Även denna tar bort make-up i övriga ansiktet och ger huden balans och antioxidant.
Använd detta varje kväll för att ta bort alla smutsiga partiklar som du fått ute i naturen och applicera på torr hud. (Har du fett hud så kan du använda gel.)
Återfuktande mask:
Återställer rodnader och irritetioner i ansiktet. Behåller huden fuktad och balanserad och kan förhindra ålderhet.
Använd detta i hela ansiktet när huden är irriterad.
Scrubb:
Scrubben tar bort alla döda hudceller och rengör porerna. Den motsvarar infektioner i ansiktet och är en antioxidant.
Använd detta 1-2gånger i veckan på en rengjord och fuktig hud. Massera och låt verka i några minuter (brukar vara 10-15) och skölj av med ljummet vatten.

Hoppas ni tar hand om era faces!  :)

dogies are a girls´ bestfriend

Oj boj.
Jag har nog inte tänkt så mycket på hur jag hatar att lämna hundar ensamma!
Speciellt om nätterna. Jag vet att vi inte kan ha honom i sängen och så men jag hade iaf räknat med att ha honom bredvid sängen, men istället stängde vi dörren och skulle få han att förstå att han skulle ligga på soffan. Hela natten höll han på att busa, yla, riva på dörren osv. så det hela slutade med att jag sov på soffan jag med......................

when the wine kicks as

såhär började kvällen:






och såhär slutade den.. behöver jag säga mer än att jag hade askul?!

dont want to kiss, dont want to touch

såhär blev resultatet!

när mamma såg den idag höll hon på att smälla av bara för att jag satt den på ryggraden, h3h3h3!

 

Nej, hanna och vickan kom igår och det blev bara en chillidilldag! Men efter 6 kommer Mikaela och Anna med Akiro och sen tänkte vi småmysa med varandra och sedan dra ut! Blir nog premiärutgång för mig med Anna så det ska bli kul!


en liten snabb tillökning i familjen

hade ingen bild på Akiro men det är samma sort som på bilden bara att Akiro är sötare. En dvärgpinscher.

Anna kan inte ha honom hos sig och istället för att sälja honom tar jag och Simon honom tills Anna&Mikaela får ny lägenhet! :)

kommer troligen på söndag om allt går som tänkt!


sätt på dig glasögonen och dränk dig in i psykopaternas värld

caroline dissa men jag hissar!  h3h3h3!

Iallafall, vaknade innan 9 idag och satte mig genast vid datan, MEN jag gick direkt in på Word och fortsatte mitt arbete igår till psykologiproven och har suttit sen dess och gjort egna anteckningar som vanligt.

Men det jag inte förstår är alla psyko(pater)loger har så olika förslag på hur vi utvecklas. Det är så mycket olika åsikter dom har att man bara blir galen!

Men något till att dissa... Kissies blogg har inte funkat sen igårkväll och gör fortfarande inte på denna datan.......................


justin, lauren, audrina, lo, heidi, brody.

OKEJ. vaknade rätt så tidigt, körde Simon till jobbet och därefter stack jag till Patrik och städade och eftersom jag kände att jag inte skulle göra något speciellt idag så chillade jag mycket i städningen men allting blev gjort men sen kommer PANGET, jag skulle ju plugga. och jag ska till Anna ikväll och jag ska hämta Simon på jobbet ikväll. och hade jag inte haft något inplanerat idag så hade jag känt mig hur lugnt som helst med studierna som jag måste göra nu men känner att tiden är minsta lilla. verkligen lite tid! Men jag vill inte blåsa av Anna (igen) för jag kan itne säga åt henne att vi kan träffas imorgon istället för då kan jag verkligen inte :/

Aja, har intagit soffposition med ett colaglas på bordet för att börja läsa psykologi men saken blev inte bättre när The Hills började på TV..
Känner att jag borde skaffa TVboxar till SATC och The Hills så slipper man slitas mellan TVskärmen och boken..

hoppla polle hoppla!



Nyhemkommen och jag har redan satt igång med engelskaboken som hela arbetet kommer bli klart idag! Så skönt men sen är det väl bara med att ge sig på psykologin och till sist produkterna. Får väl se hur jag bär mig åt idag!

Iallafall så red vi med klassen idag men på något vänster så spydde jag inatt vilket inte kändes bättre när jag vakna och skulle bara vara taxi åt de jag lovat köra. Men klart man blev sugen på att hoppa på en häst iallafall men när Sofie inte kände för det längre så fick jag ta hästen och fortsätta vägen till stallet. Och självklart så var det "ungen" bland hästarna och vad tror ni då händer när en traktor kommer föbi? Jo den stegrar och springer iväg i motsatt rikting(alltså vänder bakåt) och skakar av sig och sånt piss som dom flesta sätt på TV eller film eller så men på något sätt lyckades jag stoppa den en liten bit bort och skratta lite för mig själv. Rätt så roligt faktiskt men kanske inte för Therecé och Maisie som var lite smått skraja och bakom mig?:P





det krävs inte mycket för att göra en nöjd

Okej, nu är jag måttligt trött!
Simon stack för typ två timmar sen så jag hann plugga lite, läste engelskaboken ett litet tag men helt plötsligt lägger jag mig i den farliga ställningen i soffan och..somnar.
Cecilia i ett nötskal.

låt jazzen ta över några steg?

Sådär ja, nu är man uppe, påklädd och har glasögonen på mig för att kunna se läraren på min enda lektion idag!
Mina ögon är sjuuuukt irriterade pga att jag har haft för gamla linser så det blir nog glasögonen idag och imorgon innan jag får nya på onsdag, men känner ändå på mig att jag måste ha glasögonen mer!
Tänkte tigga skjuts av Malin sen till T-Danne för eftersom det är dags på fredag och han bara var i studion till 14 denna vecka så måste vi passa på idag när inga lektioner stör!

when you thought the hippie in you disappeared

jag var så tvungen, HM 60kr


jag brukar inte..

hissa eller dissa saker men nu tänkte jag faktiskt hissa BIGTIME!
Denna blogg är skriven av en tjej som heter Angelica och just nu befinner sig i Florens vad jag har för mig och man kan inte låta bli att älska hennes stil och bilder och har fått mig att vilja åka till Florens för allting ser så vackert ut! Och jag välde denna bilden som satt högst upp och den ser så härlig och somrig ut! Jag vill också vara utomlands! :(

www.angelicablick.se


testing 1,2,3,4,5,6,7,8,9..............

som ni ser här nu så gör jag om min design lite till att bli lite somrigare! Så ursäkta för röran de närmaste dagarna! Jag ska inte ha denna headern men den e bara för tillfället

bibetibobitibooo

Alltid när man bodde hemma och inte hittade skolböcker, smycken m.m så hade man alltid sån tur att skylla på andra familjemedlemmar för att dom slarvat bort sakerna (då jag dela rum med min bror) men nu när man flyttat hemifrån så går det inte riktigt till så. Jag kan ju skylla på Simon men när han inte ens vet hur bokjävlen ser ut (lika lite jag) så funkar inte denna plan-B. Jag har två prov i psykologi men hittar inte boken. Jag har mitt projektarbete att göra om men har inte gett ut alla enkäter än så kan inte direkt påbörja arbetet. Jag kan läsa klart engelskaboken och Slash bok för att iallafall göra något men nu när jag tänker efter kan jag nog svara på alla frågor då jag redan läst boken en gång innan.

Något mer som jag inte förväntade mig när jag flyttade hemifrån var städningen. Jag hade ju överaskat Simon när han kom hem på jobbet och städat när jag var "ny" och sovit över här och även om han sa till mig att låta disken stå osv men gjorde det ändå. Men nu när jag bor här så blir ju allting dubbelt så mer disk, tvätt, dammtussar och matkladd. Och problemet blir att jag kan inte plugga om det är rörigt (vilket är alltid). Och när jag väl är klar med städningen så har halva tiden gått och jag har mindre tid att plugga. Så tänk på det när ni andra flyttar hemifrån: ta disken så fort du ätit klart, torka upp på borden efter ni ätit istället för att vänta några timmar så det hunnit torka in och sätt tvätttid ofta då när man väl är nere o ska boka tid tar det dagar innan man får sin tid!

Men nej, nu ska jag gå och läsa engelska och äta morötter med dip! MUMA

nobody knows.... the trouble i've had

Okej, jag har nog föööör mkt saker på en och samma gång! Detta går inte! Överallt ligger det kläder, skor, väskor, smycken, mensprylar, bananskal, sladdar m.m. och när jag väl drar tag i mig själv för att gå och röja upp så ser det likadant ut dagene fter! Tycker synd om Simon men som sagt, jag kommer med ett bagage och det ser inte ut att lämna oss!

Det är väl också något som är störrigt?
Man träffar en ny och är sååååå rädd för att denna person ska få reda på sin allra innersta hemlighet eller ett gammalt rykte som dött ut men kan lika gärna bli lika aktuellt igen på en sekund. Att någon öppnar sin käft och förklarar en händelse ur ett helt annat perspektiv än vad man själv ser det som, hur det ligger till och denna person bara kommer fram till en och konfronterar en och tror inte på vad man säger. Hur allting bara kan falla pga något som hänt i ens förra liv?
När jag träffade Simon var det lite såhär. Jag sa till han i början att jag inte tänker berätta någonting som hänt mig innan då jag har haft det väldigt, väldigt brakigt och strul med rykten hit och dit och jag har haft det svårt med en viss person vars namn jag inte skriver ut här som gått fram&tillbaka och det har tagit något så otroligt mycket på mig att jag inte ville prata med Simon om detta förrutom att jag kanske svarar på någon fråga han har men inte alltid säkert.
Nu har jag ju självklart reglar på tyglarna lite men är ändå lite smårädd att något som hänt för ett år sen eller så kommer fram. Något som man skäms för och önskas få ogjort.
Men nu är det ju inte så det ligger till. Man kan inte tänka "nej men om jag gör detta nu, vad ska då mina framtida barn tro om mig när de får höra det här?" eller "nej han vill inte vara med mig om han hör detta så jag kan lika bra göra slut nu". För tänker man så hela tiden då vågar man ju fasen aldrig göra någonting i sitt liv. Inte våga ta för sig. Klart att man kan ångra vissa saker man genomgått och gjort men utan den situationen så lär man ju sig ingenting av det, eller hur? Man lär sig av sina misstag och om nu ens pojkvän får höra om ett rykte och dumpar dig för detta då är det nog lika bra för kan inte en kille ta en som man är(med eller utan bagage) så är det nog ingen kille för dig.
Igår tog jag över mitt kakfat som jag använder som smyckehållare och glömde då lämna min förra förlovningsring kvar hos pappa och hitta en ask jag kunde lägga den i (kanske inte så trevligt för Simon om jag har den liggandes framme) och det sa jag till Simon och han höll med men jag tänker inte göra mig av med något sånt som ändå varit stort för en, för när man sen är gammal o börjat tappat minnet så är det väl ändå lite kul med några såna minnen som gjort en glad(även om vissa saker gick i stupet) men jag tycker att den ligger där så fin i lilla asken och där kan den stanna, haha! Jag hade väl också blivit lite småsur om Simon haft en ring framliggandes men han kommer ju också med ett bagage(även om han inte varit förlovad eller något i den stilen) och det är nog det vi tjejer glömmer oftast det. Ingen är perfekt! :)

Sen får man tänka såhär; hade jag inte gjort vissa saker så hade jag aldrig träffat min man! Älskling, om du läser detta så ville jag bara säga att jag älskar dig mycket mycket myyycket mer än vad jag visar vissa(de flesta) dagarna men du är alltid där för mig, stöttar mig i vått och torrt och såfort det hänt något som gjort mig ledsen så är du där och tröstar mig redan innan jag börjat grina. Jag älskar dig!



alltid lika roligt när en till liten människa kommer till världen!

Grattis till lill-tjejen! Kan inte tänka mig hur underbart du har det nu!
Själv stod jag på scenen och dansa röven av mig medan du åkte in efter lång väntan för att få en tösabit!
Du kommer bli en toppenmamma!

ingen rubrik rubikr ingen GAH

hinner inte blogga så mkt, ville bara påminna alla om Vårshowen för gym-elever kl19 ikväll i Jarl Kulle!

Nu ska jag gå och "spela" tönt


Inga & Anush - jan jan


det här var väl inte så jag bädda sängen imorse?!

TJO nu ligger jag här ingen. i soffan. svettig. nyrepad för danserna. nyfodrad med god salladspizza(en bit!!!!!!!). har en caramel i munnen och kollar på. vad? programmet med de IQbefriade fruarna har tagit slut och på TVrutan ser jag nu..en torr..för pådriven Mede. Nej detta funkar inte. Byter till.. BERNTS! Glömt att det var idag!

Nej. som sagt så har jag inte lagt in någon före o efter bild när jag och min lilla grupp från skolan var hos frisörerna och fick vårat hår fixat. Var asnöjd när jag var där nere men såfort jag kom hem så kändes allt fel och jag gjorde om det två dagarn senare hos Elin nere på Siggas i stan. La in lite mellanbruna slingor i hela håret och är nöjd! Nu undrar jag om jag är mer lagt åt det mörka hållet? Typ homo-oblond? (alltså inte digga ljust huvud) och har då kommit fram till att det inte är min grej att vara ljushuvad. Nej, så är det bara! Jättejobbigt när man har balen och skolan och sen hela sommarlovet innan 7e terminen börjar men sen när man egentligen har allt sånt här fixat och överstökat så kan man fan för vad tusan man vill med håret och utseendet för då är det ingenting man behöver passa upp till! Nej. jag är nog en brun straightare rakt igenom!







joddelehjiijoddelehjiii

Jag skulle kunna sitta här och slå mig själv för att jag inte går den långa vägen till gymmet och träna. Jag skulle kunna gå till köket och slänga alla sötsaker. Jag skulle kunna sätta mig ute i solen och få frisk luft och bli brun. Jag skulle kunna gå ut i köket och diska upp allt skit.

MEN, som den lata personen jag är blir det att jag lägger mig på vardagsrumsgolvet med grym och hög musik och träna mage och rumpa. Jag orkar inte slösa mer tid på att ligga ute i solen en timme eller två så drar ner till solariet. Jag orkar inte ta all disk på en gång då det e så tråkigt så tar lite då coh då och angående om det med sötsakerna tänkte jag gå hela vägen med den saken!
Att jag sitter här hemma och klagar över min mage är något som börjar bli vardagligt och jag har sagt det många gånger men nog lika bra eftersom jag får påminna mig om att träna hela tiden. Urk vad det är jobbigt att vara tjej ibland och ännu jobbigare att jag pallar bry mig. Jag brydde mig inte innan, så varför nu?

RSS 2.0