28282828, ej29ej29ej29

Såg precis Maisies kommentar, jag har helt fastnat på den 29 ända sen förra veckan! sa grattis till amanda förra onsdagen, trodde att det var onsdag igår och idag, herregud!

Iaf, var som sagt hemma idag från praktiken, ska dit imr men börjar inte förren kl14 så det blir matte på morgonen!
Har suttit med mamma nu ikväll med det också men idag var ingen bra dag att plugga matte, annars brukar jag sitta lite småsugen på det men idag kom fan tårar fram! varför ha 3olika namn på en och samma sak?! den/de som skapade matte är fan rent ut sagt störda i huvudet!
Nej, ska in och lägga mig snart men ska kolla klart på tv4 som handlar om thailand, rätt så intressant för tror att jag och simon har lite intresse att åka dit igen efter nyår, nu ska vi bara se om jobbet och lägenheten/rummet går igenom! mer om det lite senare!

29september

Sitter just nu i datasalen på Åsbo, var hemma från praktiken idag eftersom migränen smög sig på igen, mådde skit hela natten och imorse vill jag inte ens prata om!:P

Men sen hade jag ju ett möte med ett par personer som ska fråga om det programmet jag går på just nu, dom avgör tydligen om programmet får fortsätta eller inte så får väl hoppas på snälla och lätta frågor!
Tar bara en timme så fick dra med min skalle på sånt här!
Ikväll/eftermiddag blir det bara mattetal och städning som gäller, ska göra provet idag så får hoppas på att det går bra för mig!

Säger även grattis till Amanda som blir 19 idag!

säljes

http://www.blocket.se/angelholm/Samsung_Corby_PRO_29358003.htm?ca=23_16&w=0&last=1

priset är fel, ska stå 2000

nurse á la cia?

Alldeles för tidigt!
ALLDELES FÖR TIDIGT!

Ska på första dagen på praktiken som är på avd.21 på sjukhuset här i stan. Har samling nu kl8 sen får vi se om det bara är genomgång eller en heldag som slutar enligt schema kl15.
Det enda problemet jag känner är att om jag börjat enligt mitt schema idag så skulle jag börjat för 30min sen... Kommer inte klara av att gå upp så tidigt. helvete

its a beautiful day!

Har varit på en väldigt förrvirrad föreläsning idag om kost. Hur man ska äta som diabetiker och gå ner i vikt osv.
Det handlar om att man ska äta mindre kolhydrater(alltså socker) men mycket fett!

Iallafall, en lista som man borde tänka på när man flyttar hemifrån:
- betala räkningarna så fort dom kommer! SKJUT INTE UPP! det har jag första-pris i..
- klicka inte hem något från internet (just pga punkt nr1...)
- Storhandla första dagarna i månaden så slipper du småhandla hela tiden för då glider pengarna iväg ännu mer och det blir på något konstigt sätt mer impulsköp
- diska alltid såfort du har ätit (jag och simon väntar tills vi inte kommer in i köket längre..)
- När det kommer till mat, handla såna stora påsar så man kan äta det flera gånger i månaden (pyttipanna, köttbullar, korvar m.m.) så du inte köper en sak som är slut efter första måltiden.
- ha ett jobb! Eftersom jag bor tillsammans med Simon och vi har gjort upp en deal om jag skulle flytta in hos honom så har jag det ltie lättare, han betalar hyra och jag mat/hushållsprodukter, men hade jag bott ensam hade ju detta aldrig gått för jag får ju pengar då och då men inget fast datum där lönen kommer in så man kan planera lite.
- Telefonräkningen.. Jag ändra precis min faktura så jag får den den 1a varje månad för då har jag fått studiebidraget dagen innan.
- När det gäller städningen.. väl.. vissa har sett våra dammråttor. Men dammsug en gång i veckan och dammtorka varannan. Simon är ju dammallergiker... yey haha!
- Tvättiden, sett upp en ny såfort du är klar med tvätten och ska gå ifrån tvättstugan.. Vi har tendens att ha tvättgarderoben överfull, går ner till stugan och upptäcker att vi måste vänta i 9dagar för alla babbar har samlat ihop sig och tagit över tvättstugan när dom ska tvätta sina persiska mattor..
- Har man en rumskamrat, ha bestämda regler om vad som gäller, vem som betalar vad osv.
- Se självklart till att ha alla städprodukter som finns, till toan, dammtorkare, fönsterputs, golvsopa, osv. så att du inte står där och ska städa och kan inte göra vissa saker för du har inte allt hemma och sen blir det aldrig gjort
- Har ni en tendens, som jag, att slänga kläder snabbt på golvet vid sängdags eller snabbt ombyte så lär dig att hänga upp det i garderoben så går det faktiskt snabbare att byta om. Eller införskaffa en klädstol men bara kläderna inte ligger på golvet!
- Jag har haft förfest rätt så många gånger och till helgen blir det igen! När det gäller muggar och glasflaskor och sånt så ha plastpåsar redan uppe så slipper man ta allting dagen efter (plocka gärna redan under kvällen om du ser ngt som står tomt)
- Ha alla räkningar, fakturor, kontrakt, kvitton osv i en pärm i sorterad ordning. Jag sorterade mitt igår och det kändes jätteskönt! betalade t.o.m. en faktura jag hade råd med paha!
- Pengar är den stora frågan.. Jag har som sagt ingen fast inkomst. Jag har försökt lära mig sen jag var 12år ungefär om vad som är viktigt att lägga pengar på eller inte och jag har fortfarande inte lärt mig. Jag har tillexempel precis köpt bil ihop med Simon och jag måste tänka hela tiden nu "jag har inte råd, jag har inte råd!" Och fast det känns trist i vissa situationer att inte kunna göra vissa saker så är jag superglad att jag köpte bilen för förhoppnignsvis så hjälper detta till att sluta att "småhandla" onödigt!

Tror det var allt det viktigaste, vissa är ju självklara men det krävs mer energi än vad man tror!
Nej, klockan är redan 19 och jag kommer att däcka om ca 2h som jag gjorde igår..

ni vet en sån där "död-dag"

Igår skrev jag ngt jag aldrig trodde jag skulle göra, blanda in en "storbloggare" och snacka skit men gud vad hon gör mig arg! H3H3.

Iaf, precis gjort klart lite matte, hamnat på ekvationssystem som jag fattar nada av men får väl ge det ett försök igen om ett litet tag, suttit i 2timmar redan. Samma sak igårkväll. Men har 2kapitel kvar sen är jag ikapp (har missat en massa tydligen så jag började om från grunden! känner mig faktiskt lite smartare) men angående provet så kan jag och mina medkamrater amanda&therece säga att vi inte förstod ett skit av talen, det gjorde inte ens amandas kille som vad jag hört är ett mattegeni, han tyckte att det mer såg ut som matteD men vi får väl se vad min handledare säger.

Iaf, tänkte att jag skulle skriva en lista med tips på saker ni absolut inte ska göra när ni flyttar hemifrån, vad ni ska passa er för osv. för tro mig, jag vet!!



Vår sköna höna Kissie:D
Vet att hennes provocerande är "spel" men en mer schizofrensk person får man leta efter! (därav rubriken) men undrar dock varför hon kallar det ett spel? Hade ni tyckt att det var värt att hellre ha ett ansikte utåt i världen som en blåst bimbo och förlora alla sina vänner på det? Göra sig mer och mer dumförklarad? Personer har sagt till mig "kissie är skitsmart pga henes provecerande" men oboy, är det hennes provecerande som får mig att skriva såhär så är hon duktig, jävligt duktig. Men INTE SMART!
bild tagen av HugoRosas.se

mitten på september

Vet att jag inte uppdaterat på några dagar men har varit sjuk mkt, migränen är fortfarande lite kvar men har vant mig nu så orkar inte reagera på den. Kanske inte så bra egentligen men när man inte har pengar för läkarbesök så har man inte! Snacka om att jag måste ta kontroll över min ekonomi. Har köpförbud nu så får vi se hur länge det håller men ska iaf inte handla ngt innan min födelsedag och förhoppningsvis innan jul men det brukar ju alltid bli något nytt till nyårsfesten så ska ju inte säga för mkt. Vi får se hur det går helt enkelt.

Idag har varit en sorglig dag. Har bara regnat hela dagen, skolan innehöll två filmer på 27min/var och sen har jag bara sovit på soffan. Skulle till betrinären nu tio i 4 med Ragge eftersom jag upptäckte en knuta vid ingången till hans öra. Läkaren sa att det brukar oftast handla om tumörer när dom är så pass gamla (han är ungefär ett halvår för gammal än vad dom ska bli) men eftersom undersökningen och avlidningen var såpass dyra så fick jag avboka och hoppas på en fin död här hemma, uffh vad hemskt det låter men jag tänker absolut inte ta honom till en bonde som krossar huvudet mot en sten! Han verkar inte lida så mkt så man får väl göra det lite extra fint för honom nu i "slutet".

På tal om något helt annat vill jag bara avsluta detta inlägget med:
KISSIE, GÅ OCH DRÄNK DIG I DINA LÖGNER OCH F*TTFASONER, ORKAR INTE SE DITT FULA FJASS TILL FACE OCH INSER DU INTE ATT VERKLIGEN BLIR MER OCH MER HATAD FÖR DITT BETEENDE SÅ ÄR DU VERKLIGEN KÖRD I HUVUDET. provocerande my ass! En bra start fick du på bloggen av att vara såhär men tror du inte att du har gått lite för långt när du säger att "kissie" är en karaktär men beter dig som en bitch som du påstår att du inte är irl men herregud, väx upp.

.........omg


en söt bebisbild och onödig info!



bild sen igår på BB!

Precis gjort klart 4arbeten och pluggat lite på proven men vi får väl se hur det går. Måste diska också så man får lite avkoppling. Blev såklart hemma idag med skallebanken...igen.. -.- Ringde in eftersom jag skulle höra av mig om det inte går bort och det har gått en vecka nu men fick bara order att stanna hemma, ta det lugn och kanske ta en lugn promenad om jag kände för det.

Gjort änsålänge:

- ordbegrepp att förklara, 2papper
- inlämningsuppgifter om buksmärtor
- inlämningsarbete i socialpsykiatrin om Borderline
Har kvar:
- plugga till sjukvårdsprovet om cirkulationsorganen och andningsorganen samt sjukdomar inom detta på fredag.
- plugga till matteprovet och närvaroprovet som är på fredag.

Nu känner jag bara att mitt huvud inte orkar så mycket mer. får bli lite påläsning sen ikväll igen.Får jag inte bra på detta provet så dör jag, störigt att missa studiebesök men hellre det än att vara där och må illa. Skönt att ha sånahär dagar när man inte kan gå ut för dörren och vara fast med alla skolarbeten. Har man det ur vägen!

dear tuesday

Ville bara säga att jag höll världens sötaste snygging i famnen igår! Var inne på BB för att hälsa på bebis, nu får vi bara se om vad det blir för namn, skrev charlie eftersom dom prata om det men inget är bestämt ;) tyckte dock han såg ut som en charlie.
Ville även säga att jag hatar mitt huvud. väldigt mycket. Men har iaf fått tvä arbeten gjorda, ska bara ge mig på 2provträningar till om huvudet tillåter...

Förresten, såg på tvserien om familjen Kardashian i helgen och blev helt paff när såg att Brody från The Hills var där?! Visade sig att kära Brody är halvsyskon med syskonen Kardashians då hans pappa är tillsammans med mamman till dessa störiga barnen.. Tro mig, dom som inte såg programmet förstår inte hur jävla jobbiga och dumma vissa verkade vara..

grattis på f-dagen syster och Charlie!



Igår åkte Simons syster in på BB och födde på kvällen!
igår fyllde även min syster 25år den gamla skruttan så det blev en fin present fast min syster inte träffat Simons släkt ännu! Kom hem till min syster igår och stannade upp när jag fick se ringen på hennes vänstra finger, då hade Rikard gått ner på knä kvällen innan när han bjöd henne på restaurang och friat! Det hände mycket igår kan jag säga :P

Just nu sitter jag i datasalen på Rönne och arbetar med ett arbete inom socialpsykiatri, ska skriva ett arbete om Border-line tänkte jag så får vi se hur det går! Efter kommer Simon och hämtar mig så åker vi in till BB och håller bebis! :D

en lugn och skön lördag

Jaha!
Ännu en kväll med fest! Fast denna gången va jag nykter och allmänt trött i skallen. Har aldrig hållit i sig såhär länge innan men förhoppningsvis så går det över tills nästa vecka!
Bilder sen igårkväll kommer upp när Frida lagt upp dom på face men det blev en lagom och skitbra kväll med mycket skratt och räknande!(fyllelek).

Idag blir det att åka in till HBG med mamma, Sebbe och sebbes kompis/tös(?) Anni och hälsa på min syster som för övrigt fyller 25 imorgon! Gammal skata ;D
Ikväll ska man kanske inom Anna i Förslöv eftersom det är förfest där men jag blir nog fan körandes!

look me in the eyeball

Detta har jag önskat mig hittils när jag fyller 19år den 23okt.

* Presentkort på Intersport
* Sån stor blå gummiboll som finns på gymmet, tappat namnet på den!
* Sodastreamer!!!!!!!
* Korsörhängen som finns på item.blogg.se (dom små av dom)
* Presentkort på Siggas salong för färg och klipp!

Mer tror jag inte faktiskt att jag önskar mig, 19 är inte så mycket. Kan tycka att det är åldern som finns mellan vild ungdom och första året som vuxen.

Som sagt så var jag på vårdcentralen imorse, migrän hejsanhopsan säger jag. Tog en massa blodprover också för att se mitt järnvärde osv så får vi se hur det ligger till om några dagar!
Kl 17.30 ska bilen besiktas så vi kan sälja den och sen blir det bara plugg hela resten av dagen, kanske en powerwalk också med tanke på att jag inte kan springa/gymma med denna skallebank man har! Får hoppas att det går över till imorgon!

nu är det en dag till helg!

Har precis gjort mig iording och ska snart sticka iväg till vårdcentralen för att ta lite prover osv.
Mådde som sagt skit igår! Kunde inte koncentrera mig, seg i pratet och kände mig allmänt full och proppad i huvudet så tar skolsköterskans råd att åka och ta prover ifall jag har migrän eller saknar ett ämne osvosv så får vi se hur det går!


såhär kände jag mig igår... H3H3H3H3

snart klar med lektion#2



Såhär såg det ut när jag var klar med att ta Dorentinas blod! Det var varmt... Blodet SPRUTADE UT och Dorentinas arm gick av! H3h3h3h3
Var sjukt nervöst och jag tränade ett rätt bra tag innan på provarmen innan jag tog tag i levande material som Sanne kallade det!
Men Doren var så snäll och lugn och hoppas att det inte gjorde alltför ont på henne!
maisan tog på mig men hon fick inte ut något blod, jag var blodlös.. men stucken blev jag iaf :D
Nu sitter jag och gör inte det jag ska göra. Har bara ett sånt sug efter gymmet att jag inte orkar ge mig på de frågor vi fått men vafan! Jag är för exalterad sen blodproven!














omg omg omg omg omg!!!

DET ÄR HAMBURGARE I SKOLAN IDAG!

Hugo och Paow - la isla bonita



Tyckte faktiskt om denna låt!
Covers brukar inte vara bra men på något sätt blev jag glad, varm och utomlandssugen av den!

En bra måndag på ny vecka



Ja.. det är väl bara att börja tagga igen!
Malin fyller 19 på torsdag och på fredag blir det utgång i Hbg!
Ska fråga min kära syster om man kan få däcka hos henne eller om man pallar ta tåget hem, det återstår att se!

Iallafall, nyss gjort "läxan" tills imorgon, rätt så onödiga frågor som man gått igenom gång på gång och imorgon gäller det att ta venprover.. PÅ VARANDRA! Är faktiskt nervös även om jag inte har nålfobi! Fast jag är nog mer nervös att jag inte kommer sticka rätt på någon men träffar jag rätt första gången så får man väl inte direkt någon större kunskap?
Tidigare idag var det självklart skolan, men slutade redan kl10 så blev tidig lunch och sen blev det att sticka till Vejby för att träffa Anna och prata ut lite. Rätt så skönta tt få allting sagt som man gått och grubblat på.
Åkte sen in till stan igen för att städa hemma hos Patrik som jag har jobb hos. Tog mig 4.5h och hade ändå 3rum kvar att städa! Gick igenom alla skåp och in i minsta hörn kändes det som och läskpantningen hamnade på över 50kr! Men resten av rummen får jag ta på fredag eller något för på lördag/söndag kommer Patrik med familj hem igen! (förhoppningsvis till ett rent och odammigt hem!)







börjar nog bli bortskämd...

Jag har det bra jag!
Åkte ut till mamma på Sommarsol och smörade lite att jag inte kan gå runt i försmå jeans och wips så fick jag mina Levisjeans jag sökt efter!

Glömde förresten berätta att jag blev stoppad av polisen igår..på motorvägen!!!!
Hade taket nere och pappa som passagerare och blev stoppad precis innan Erikslund av en mc-polis som stannade mig vid vägkanten för att min vänsterblinkers inte gått av och att jag borde ha koll på instrumentbrädan lite mer, HEHE!
Aja, ingen skada sked men nu börjar träningsvärken kicka in och TimeOut kommer snart på 4an så ska slänga mig på Simon som ligger i soffan!

Förresten, skitkul att jag får fler besökare nästa varje dag!

söndagar = ta-hand-om-dig-själv-dag

http://lager-157.jetshop.se/start-i-57.aspx

Hitta denna sida på Eleonors blogg och jag blev kär. Jävla fan helvete att jag ska hitta mina drömjenas jag letat efter för bara 500kr när dom kostar 1150kr ute i butiken! Jag har inte tid att upptäcka sånt här nu när jag ska spara! ringer mamma nu....men hon svarade inte, tror hon jobbar! Ska fråga om jag kan få en tidig julklapp eller f-present! HAHA. Men vad ska man göra när man bara har ett par jeans som man inte ens får plats i!?Dom är i 27/32 och jag behöver 29/32!


Iallafall, var precis på gymmet idag. Låg ju och skrev schema igårkväll men självklart glömde jag det hemma så jag fick luska ihop något, så detta blev träningen:
15min crosstraining
20x2/sida saxen (ligger på sida med raka ben och lyfter det översta)
30x3 90graders-gung (brett mellan fötterna och ställ dig i 90grader och gunga upp och ner)
20x2/sida hitlerhunden (ligg på sida med benen i 90grader, lyft det översta och behåll graden hela vägen upp och ner)
20x2 benspark upp (stå på alla 4 och ta ett ben upp i luften)
8x3 bröstmusklen
12x3 biceps
12x3triceps
10x3 rygglyft på maskin
20x2 mark-rygglyft
20x2/sida "kebablyft" (ligg på sida och gör liknande situps fast för kebaberna)
"Vaggan" (stå i höftbrett och vagga framochtillbaka med överkroppen till en hel låt)
20x3/mitten/sida/sida situps.

På något sätt känner jag mig fortfarande inte nöjd. Men det känner jag nog imorgon när tränignsvärken börjar kicka in. Ska bli skönt!
Nu måste jag städa, dammsuga, diska och själv hoppa in i duschen för vi har fult med disk sen festen i fredags som ännu inte gjorts. Har ingen lust med det alls!

1,2,3,4 push it up and let it go!

Har suttit nu i flera timmar i hopp om att komma på bra övningar nu när jag ska öka träningen. Har gjort lite hemmaövningar till en film som gick på 5an som hette Electra. rätt så bra faktiskt och efter det så har det bara gått utför och nu sitter jag och kollar upp övningar och ska skriva ett program så man kan få lite slimmare figur. frågan är bara om det någonsin kommer bli så får mig?

Har börjat bli lite (läs mycket) beroende av figuren. vet inte vad det beror på men kan ha väldigt mycket med att jag inte får plats i mina dyraste jeans jag någonsin köpt :/ Bara haft dom i ett år så slänga dom tänker jag inte göra!
Vi får se hur träningsprogramet ser ut, ska klura lite på det nu!

Btw, jag är inte leb men trodde inte att Mel B hade en sån rumpa. Ser lite roligt ut med killen som har den inom räckhöjd, paha!

en sån där dagen-efter

En väldigt seg dag men en helt underbar gårkväll!
Tappade räkningen efter ett par shotar och har aldrig tagit så många men ändå mår jag toppen idag, är bara lite trött så ska väl inte hända alltför mycket ikväll!
Var på Väla telenor för att skälla på att dom haft min mobil sen 24juni på lagning, men mobilen gick inte att laga så jag fick en ny som just nu ligger i en oöppnad kartong på soffkanten, la upp en annons på blocket så får se om jag kan sälja den!








Idag är det freeedag!

Ja, idag är det fredag och jag har väl lyckats hålla bloggandet någerlunda uppdaterat, eller?
Har bara en lektion idag, sjukvård där jag inte riktigt vet vad jag ska göra eftersom vi e typ klara med vårat arbete, ska bara klistra ihop allt. Men något hittar vi på.

Magen mår iaf bättre idag! Ska träna idag och köpa gymkort!!
Men nu börjar klockan närma sig skolan så byebye!

plånboken gråter av lycka!

1. Jag och mamma har suttit med matten i en timme eller två och jag klarade av min andra närvarouppgift! Inte för att jag gjorde klart kapitlet till denna uppgiften(är en vecka back) men eftersom mamma inte fatta precis att det jag hade uppe på datan var själva delprovet som man har varje vecka så diskuterade hon saker med mig och sen var den gjord! Och missförstå mig inte nu, hon diskutera och förklara saker hur det funkar, hon gjorde inte det till mig.
2. Fick hem min telefonräkning som brukar ligga runt 7-900kr men denna låg bara på 438kr!!! Fatta lycklig jag blev! Det minsta någonsin jag har fått tror jag!
3. Sitter och raggar låtar runt om på internet eftersom jag och några töser ska vara hos mig imorgonkväll och nästa fredag då vi firar Malin som blir 19 på torsdag! Nu gäller det bara att köpa biljett imorgon till Drängarna!


så kan det gå för en tösa

Ligger hemma med världens mensvärk men inte ska jag slappa för de! Ligger i soffan med både matteboken och anteckningar som jag skriver in på datan och letar ny info! Känner att jag måste hålla igång huvudet för att inte somna, sov inte så bra inatt men ska ut på en långpromenad sen för frisk luft så jag får iaf lite motion idag med det lilla jag kan göra!
Gick runt i skolan och satt i datasalen med världens kramp, när jag leta upp Ulla(läraren) så kände jag bara "okej nu svimmar jag, ser någon mig?????" för jag har det nämnligen lätt för att ha världens kramp, svimmar och spyr och har mig. Klen är jag.
När vi var i Polen för ett par år sen med mitt gamla  vänner-gäng så vaknade jag kl5 på morronen i en tågsäng (vi skulle åka tåg i 12h för att komma fram till hotellet) och jag sov högst upp i en säng som var 40cm bred. Iaf så vaknade jag och kände att jag behöver något i trosantrosan så jag la ett trosskydd tror jag det var och somna om igen, men när jag vakna 2h senare känner jag hur illa jag mig så jag går in till killarnas hyt längst ner i vagnen och frågar viktor om han har ipren men när jag står och väntar på att han ska hitta dom känner jag hur jag måste spy! Så jag börjar småkuta till toan påandrasidan vagnen men spyr mitt i den lilla korridoren vi hade. Går in till toan som är överfull av bajs då Polen tydligen har fattigt med toavatten så toan var helt torr. och sätter mig ner utanför och spyr mer! PAHA, tycker så synd om Viktor som så snällt torkade upp min spya! Det komiska var att bredvid killarnas hyt var det en toalett men nejdå! jag ska ta den på ANDRASIDAN hela vagnen -.-



Såhär såg det ut i våran vagn vi ungdomar hade för oss själva! TRÅNGT!

en sen kväll med datan

Precis skrivit klart anteckningar till instuderingsfrågorna till ett prov i sjukvård och hur man tvättar patienter i vård&omsorgen. Tänkte att eftersom vi tvätta varandras överkroppar idag på lektionen och ska tvätta nedre kroppen, notera: på dockor(!), imorgon.
Är helt slut i huvet, har hunnit lämna in bilen på lagningen så den nya ägaren kan få den så det är över.
Har också ett stort sug på juice men har bara typ saft hemma!

Nej, jag lämnar in kudden och säger godnatt!

godmorning sunshine!

Sitter och försöker hålla humöret uppe!
Vaknade med PMS, mensvärk, irritation för att jag inte vill vara i skolan utan på gymmet, hungrig efter lunchen och allmänt trött! Nej gud vad jag ska klaga, nu bytar vi om till positivitet:

Prata med mamma imorse, sa att jag inte skulle fortsätta på dansen pga för lite tid och om jag istället kunde få ett gymkort av henne för de pengarna. vilket jag fick!!
nu när jag kommit igång rätt så hyfsat bra med träning och kost så får det ju bara inte ta stopp!

Har precis avslutat ett arbete med Elise och Isabelle men eftersom jag inte har huvudet på topp så kom jag bara med småförslag och de gjorde det mesta. Det blir så svårt för mig när man sitter i en grupp och känner mig så dum och osäker att jag ska säga något som inte alls har med saken att göra att jag sitter tyst istället, paha!

Update några timmar efter:
Fick en tidig lunch och ska nu i en timme sitta och skriva rent om lagar i socialpsykiatri-kursen. mycket bättre att ha allting på dataskrivet papper än i en anteckningsbok för mig, kladdar så mycket annars! Sen ska vi ha sjukvård där vi ska lära oss att tvätta varandra, dock bara överkropparna haha så har med min sport-bh och joggingbrallor. Vi får väl se vart denna lektion tar oss.. känner på mig att det kommer skapas fnitter.

RSS 2.0