ett ansikte med bra lyster, you're worth it! hahahhaha

Okej, detta är vad jag har studerat den sista terminen innan studenten och som jag tror att de flesta tjejer kommer tycka om att läsa. Jag tycker att det är viktigt att ta vara på sin hud, speciellt i ansiktet då det är så känslig hud så här kommer lite tips på saker man borde ha och borde använda:

Make-up remover:
Det är viktigt att ta bort all smink på kvällarn då huden behöver andas under natten för att återuppta sin lyster. Välj en bra remover beroende på vilken mascara du använder (vattenfast eller inte) Skaka flaskan och häll ut på en bomullstuss och håll i några sekunder på fransarna och rör framochtillbaka. De flesta removrarna är mjukgörande och motverkar så att huden blir röd och uttorkad.
Används vid rengöring och avslutas med en ögoncreme.
Ansiktvatten:
Detta är något av det viktigaste kan jag tycka då vattnet återställer ditt pH-värde i ansitket såfort du haft vatten på huden. Vattnet stimulerar cellandingen och immunförsvaret och gör huden mjuk, balanserad och skyddar mot föroreningar. Hjälper även trött och grå hud.
Använd detta både morgon och kväll på ansikte och hals.
Milk:
mjuknar upp huden och stimulerar immunförsvaret. Den minskar cellskador och förbättrar tonen i huden. Även denna tar bort make-up i övriga ansiktet och ger huden balans och antioxidant.
Använd detta varje kväll för att ta bort alla smutsiga partiklar som du fått ute i naturen och applicera på torr hud. (Har du fett hud så kan du använda gel.)
Återfuktande mask:
Återställer rodnader och irritetioner i ansiktet. Behåller huden fuktad och balanserad och kan förhindra ålderhet.
Använd detta i hela ansiktet när huden är irriterad.
Scrubb:
Scrubben tar bort alla döda hudceller och rengör porerna. Den motsvarar infektioner i ansiktet och är en antioxidant.
Använd detta 1-2gånger i veckan på en rengjord och fuktig hud. Massera och låt verka i några minuter (brukar vara 10-15) och skölj av med ljummet vatten.

Hoppas ni tar hand om era faces!  :)

Kommentarer
Postat av: Caroline

LIKE!

2010-05-19 @ 21:20:41
URL: http://carolinewedelsback.blogg.se/
Postat av: cecilia

tackar tackar :)

2010-05-23 @ 09:17:09
URL: http://ciabengtsson.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0