lasse berghagen satte en klump i Babbens hals

För några dagar sen skrev jag ett inlägg om vilka produkter man bor använda i ansiktet för att få en bra hud men när jag hämtat min pärm som just nu ligger ute i bilen tänkte jag sen tipsa lite om vilka sorts hudprodukter du BÖR använda till DIN hudtyp.
Men just nu är jag för lat för att gå ner och hämta pärmen.
Jag måste säga att skaffa hund är en bra men jobbig väckerklocka. Man måste, måste verkligen gå ner för alla dom jobbiga trapporna vi har här i huset och gå en runda här på torget. Sen när man kommer hem igen kan man inte gå och lägga sig för då har redan luften väckt en.

Snart ska vi åka och handla för vi har inget bröd här hemma så jag har inte kunnat äta frukost här de senaste dagarna!
Fredag: skolan var typ ingen skola. Hade tsp på morronen sen åkte jag vill Valhall för att inte ha någon matte(då jag hoppat av), få mitt betyg i engelska och sen ha en tråkig svenska där vi skulle kolla film, nu var det visserligen Bridget Jones dagbok och ingen lärare där så det var gott ändå! Sedan tog jag, malin,sofie,dorentina och lina bilen till Väla för att hitta lite balsaker, jag hitta skorna men fan inte smyckena då allt sånt är APDYRT! Jag hitta även liiite till för nu när jag rensat hela min garderob typ och ska ge bort kläder till Sara så har jag två par jeans kvar och jag är så trött på jeans så det inte är sant!
Kvällen spenderades med grillning, vin och GalenPanna-spelet med Kim&Jenny samt lille Kevin!
Lördag: Simon på Simons ringde vid 10 och kalla in mig så jag började 11 och slutade 21.30 när jag skulle slutat kl17...detta var min första dag. Lyckad och lagom men alldeles för långt tid! Har inget mer att säga om detta.
Söndag: Vaknade upp och har planerat att städa på ballen, handla och bara få sol i ansiktet!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0