give me a real one and i give you a hotdog

Gårdagen ska vi knappt prata om, sånt jäkla strul vi hade! Vi hade för några dagar sen köpt en vit liten platt-TV för att ha inne i sovrummet men när vi väl provade TVn i förrgår så funkade varken HDMI-sladdarna eller ingångarna, kontrollen fungerade när den ville och det fanns ingen TV-signal så den lämnade vi tillbaka igår och körde direkt till Net on Net för att kolla på ny.
Då blev det en Denver 24'' LED-TV men vad den så kallade hjälpredan som jobbade där var att hon hade visat oss fel TV för denna TVn kunde man inte ha genom kabel utan den var via Boxer... Vi höll på i en evighet med att försöka få in kanalerna men det enda vi fick upp va "tom databas".. Simon förstod problemet när han gick in på deras hemsida och det stod "Boxer-TV" och inte "kabel-TV".. jävla kvinnliga könsorgans-personal!

Iallfall så fick Simon köra hela vägen in till Net on Net igen för att byta och det hela slutade med att han kom hem med en Andersson-TV, vit, 22'' och LED-TV och det bådade ju inte gott när vi får igång installationen och det ser likadant ut som den första icke-fungerade TVn..
Men nu står den där, frisk och vit på vår hylla och som grädden på moset har den inbyggd DVD!

Nej, köpa TV ska man göra ordentligt från första början!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0