snabb uppdatering!

här kommer de senaste dagarna  och vad som har hänt:

Onsdags: jag och simon hade 1&½år ihoppa! Firades med morötter och dipp, pepparkakor med ädelost och jordgubb&chillichampagne! Fick även blommor! Det blev inte så mycket mer för jag hade haft sen praktik och simon jobbade så vi slår väl till på vår 2årsdag istället!

Torsdag: då var det minsann träningsdags igen för varit slarvig på senaste veckan! :(

Fredag, lördag och söndag: praktikdagar! lördagen var hektiskt. dom som skulle jobbat med min handledare kunde inte komma och vikarien hade försovit sig. men det var faktiskt en rolig helg, har tillochmed fått min egna tant där som jag får ta hand om lite!

måndag: igår var jag ledig och då åkte faktiskt jag och simon till Väla för att handla julklappar men det var bara jag som hittade till mamma, mariette och danne. Sebbe vet jag vad jag ska handla till men pappa och thomas har jag ingen aning :S

idag: jag har inte gjort ett skit! hade praktik idag men eftersom simon varit sjuk sen torsdags så kände jag mig inte helt kry imorse så efter två timmar stack jag hem, la mig i horisontell ställning i soffan och har varit här sen dess. ingen disk är gjord, soporna står fortfarande i hallen och lådorna står i hallen och inte i källaren. det enda jag åstadkommit är min utväxt som Maisie fixade lite snabbt. just bara för jag tyckte synd om mig själv och ville piffas upp! mina skolarbeten är inte gjorda...det skulle göras idag men icke sa nicke! gud ibland är jag hopplös! utväxten är borta och allting blev jämnt! var rädd att hårbottnen skulle bli ljusare men det ser skitbra ut! hon där Maisie är duktig hon! La även håret på mittbena nu när min lugg är så lång att den inte åker fram i ansiktet vilket den gjorde innan!

nej, nu blir det "operation skönhet"!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0