my boy lollipop duh duh duh


aha, då stack man över till Therece för att göra slutprovet men hur tror ni att det fick ? Jo, vi följde alla instruktioner men när vi väl skulle öppna provet står det "ej tillgängligt"... Visst vill man fan bara gråta?! Här har man väntat hela helgen på att göra provet eftersom dom haft tekniska fel på hemsidan så man fått vänta och när det väl ska gå som det ska så får vi inte ens upp provet?!

Jag skicka iallafall in redovisningsuppgiften nu och mejlat läraren jag har så får vi se vad som säger för tänker inte ta ett IG bara för att dom haft tekniska fel.

Nej, nu är det Beck som gäller och Proviva - hallon granatäpple.
Imorgon blir det nya linser och byta däcken på bilen.

nemen kolla på dethära!

mitt första inlägg på den nya datan!
imorse steg man upp vid 9 för att vara tidig till marknaden men tycker det bara blir sämre och sämre för varje år, eller så är det bara mysigare på våren?
sen körde vi raka vägen genom Viken till HBG för att ta oss till nyöppnade netonnet för att ta oss en titt. en titt slutade med en ny data som vi kan ha med i thailand och en SODA STREAMER!!!!!! vet ni hur länge jag har längtat efter en sådan?! Riktigt länge! tänkte köpa en på Cervera eftersom jag fått presentkort där men dom var ju fan dyra så det blev det icke! Simon haffa datan och jag haffa streamern som faktiskt bara gick på 449kr! BILLIGT! tänkte att jag varit så duktig över ekonomiplanen/listan och har alltid under kontroll och detta var faktiskt det jag kunde unna mig denna månaden! Inget mer klädköp, inga fler skor, inget mer smink eller smycken, och inga matköp heller för den delen om det inte gäller macka i skolan eller så. imorgon betalas mobilräkningen och sedan ska jag bara tanka bilen så den är full till en månad till. Bilen är skitsnål på bensin! När vi fick den var den precis fulltankad och efter två veckors körande (konstant eftersom det var sommar och taket kunde vara nere!;)) så började jag tänka "men när ska man behöva tanka då?" h3h3! Så blir skitbra! En 500lapp varje månad sen e vi klara typ :)

Nej, inväntar thesse så vi kan fixa matteupgiften. vi har egentligen slutprov också men hemsidan har tekniska fel och vi blev tillsagda att helst inte göra några prov men vafan, slutprovet måste ju göras denna helgen så vettefan hur vi ska göra.

ett lov av plugg, inte lathet.

skönt att ha något klart i skolan!
fick panik igår när alla arbeten kom till en och proven var satta i kalendern..
men nu är ett arbete klart, nu ska det bara in i huvet och stanna tills det är prov.
sen är det ännu två arbeten som ska göras och sen två prov.. nej förlåt... tre arbeten -.-

aja, hem till mamma ikväll tror jag.
skulle göra matteprovet idag men hemsidan har tekniska fel så dom skrev att vi helst inte skulle göra prov och uppgifter förren dom säger till. klagar inte!

får man lov att svära?

En dag har gått i skolan och jag känner redan kaoset!
Tänkte sticka ner till gymmet idag men kände att jag har så mycket i huvudet jag måste fixa innan så det får faktiskt bli imorgon istället!
Annars har det bara varit tvättning, varit hos Simons syster eftersom Max hade skadat sig på dagis och vi visste inte riktigt hur illa men det verkade helt OK när vi kom dit iaf!

Nej, nu ska jag rensa bland mina papper och känner en aning om att kylskåpet också kommer få stryk... helvete.

kommer bli en lång helg!

Jaha! När är min praktik över! Hade sista dagen idag och tackade mina handledare med en chokladask från kiosken på sjukhuset som för övrigt är väldigt dyr! Idag var det rätt så lugnt, traskade upp och ner för korridoren och fick därför sluta två timmar tidigare så eftersom jag inte skulle träffa Ida förren vid 16 så drog jag direkt till gymmet och känner på mig att det blev ett bra pass så att man känner träningsvärken imorgon!

På lördag blir jag 19.. jisses vad åren går! inte tänkt på det förren en vecka innan min f-dag men nu är den här om två dagar. Har inte önskat mig något speciellt och kommer bara ha ett litet kalas här hemma för familjen. Lite pirrigt att ha ett f-kalas som varken är hemma hos min mamma eller min pappa men mysigt ska det bli, beställde tårta från Nisses också!
På kvällen blir det en liten förfest/samling hos mig innan vi traskar ner till bowlinghallen för fylle-bowling! Riktigt kul att så många kunde denna helg eftersom det är så svårt med alla jobb, praktiker osv. Funderar på att ta förra årets outfit som städerska eller göra en riktigt klassiker av Kissie! En ful sådan, fast oandrasidan så kommer jag se ful ut denna kväll ivilketfall som helst för att kunna välja mellan en "ful kissie" eller en "snygg" är ingen skillnad, ser lika förjävlig ut på alla bilder men det är ju strax Halloween så kan väl likabra skrämma barnen i förväg?! ;)

Nej, lägenheten får inte se ut som den gör och får väl fortsätta att städa! Speciellt badrummet eftersom typ ALLA våra handdukar tappar mycket "fjun" som hamnar överallt och ser ofräscht ut!

"are u shiting me?!"

Vart inne på Telesnor igår på Väla för att fråga hur jag kunde göra när jag åker till utlandet och för att hämta min faktura som inte kommit hem i min brevlåda!...dom påstod att min räkning låg på 805kr...
När jag ringde dom idag så frågade jag varför? Då påstår dom att jag inte betalat mina räkningar mellan augusti-oktober......... lite roligt för innan har mamma betalat mina räkningar men nu gör jag det och jag har fått två räkningar som jag så snällt betalat den 31/8 och 27/9.. när jag sen frågar vad detta var för pengar/räknignar till då så säger dom att det beror på mina justeringar i augusti?! skulle dessa 700+440kr vara för ändringar i mitt abonnemang för att dom inte kan skicka räkningar som stämmer överrens med mitt kontrakt ?!?!?! Jag fick ändra allting i mitt abonnemang för dom vägrade fixa det ihop med mitt kontrakt (tror tillomed att jag fick skriva nytt).. och detta påstår dom ska kosta sammanlagt!

Jävla pantade kålhuvuden!
Varit hur nöjd med mina räknignar då dom legat skitlågt jämfört med vad dom brukar ligga på och sen kommer dom och släpper denna bombfisen?! Det roliga är att dom påstår att jag inte betalat en faktura för varje månad men här sitter jag med alla räkningar i handen,,,månad efter månad...

när är man vuxen?

När är det man är vuxen? Är det precis när manfyllt 18år? Precis på klockslaget då man föddes? När man är ansvarsfull? Har ett jobb? Har barn? Har ett hus eller flyttar hemifrån?
Jag fyller 19år om exakt en vecka och ändå ser jag mig inte som en vuxen person?
Jag är över 18, bor inte hemma, har ett jobb och även ett till på ingång som jag kommer skriva om i nästa inlägg, är bra med barn(lånar charlie lite när man anländer hem till simons syster:P), provat att ha hund som dock inte funka pga den riktiga ägaren enligt mig, men ÄNDÅ ser jag mig inte som vuxen och vet ni varför?

För jag kan inte ta hand om pengar!
Hur mycket jag än försöker att hålla fast i pengarna, inte slösa det på småsaker som jag får för mig för stunden och att pengarna ska räcka och bli över när en månad har gått och nästa check kommer in!
Nu senast jag fick pengar som är:
*1200kr av mamma (det är lite motgånget eftersom det är jag som valt att flytta hemifrån men mamma gav sig inte)
*1050kr av stiudiebidraget.
*500kr av pappa (gammalt barnbidrag varje månad som vi bara inte tagit bort)

Och ändå lyckas jag att misslyckas denna månaden också!
När dessa checkarna kom in på mitt konto så tänkte jag "gud vad bra! denna månaden ska det verkligen gå bra och jag ska t.o.m ha pengar över i slutet av månaden!" men sen så blev det en utekväll...
Elin fyllde 20år, jag hade mitt bankkort som innehöll ca1300kr, jag köpte en drink som kostade 89kr, sen två shotar till mig och simon som sammanlagt kostade ca80kr.
När jag kom hem och skulle storhandla då kylskåpet var tomt visade det sig avv 600kr saknas från mitt konto.. Underbart.

Med den texten kan det sammanfatta att jag är slarvig, jag kollade inte ordentligt på kvittot och my bad. Lärt mig en extrem läxa men frågan är bara hur långt tid det ska ta tills jag ska skärpa mig med detta?
Varför kan jag inte prioritera saker som är viktigast? Det vill säga maten och mobilen??

En annan sak jag vill ta upp om man är vuxen eller inte är, blir man vuxen när man får barn?
Varför har alla såna fördomar om unga mammor? Bara för att dom inte är över 18? Förr i tiden var man fan gift och hade barn innan 18?! Vad hände? Varför kan man inte ha barn när man e -18+18? Om jag hade fått barn nu? Hur hade alla sett på mig då? Hur hade min och Simons familjer reagerat? Fått dåliga eller bra kommentarer? Ärligt talat så om jag hade börjat märka att jag fått negativa kommentarer som "varför inte abort? varför nu blablabla, hur ska ni klara ekonomin?" så hade jag nog börjat säga till direkt "lägg er inte i, min livmoder förfan!".
Man pga ovanstående ämne då jag inte ens har kontroll över min egna mat, hur ska man då klara av en bebis? MEN, allt har en lösning! Det kanske inte är en lätt lösning, men det finns ALLTID en lösning! Jag ska faktiskt ta min kompis Melina som exempel, hon blev gravid när hon hade ett par månader kvar till studenten, och valde att behålla lilla Jasmine. Det enda jag tänkte på var hur hon skulle göra med studenten men den bruttan gjorde klart alla sina kursen ca 3månader innan vi andra var klara och fick sin student! Jag vet inte hur hon har med jobb men tror inte hon har ett stadigt jobb men har jorden gått under för henne? NEJ! Hon klarar sig utmärkt! Världen går fan inte under!

När är man vuxen??

vem fan kom på matte? grekerna? fifan





Sitter just nu hemma hos Therecé med Ronny (Johan), och har matteprov! vi räknar typ varannat mattetal men just nu har vi fastnat, så fått ta hjälp av käre Andypågen så får vi se om han har tid imellan där på jobbet uppe i Sthlm som han flyttade till för ett litet tag sen!

Iaf, praktiken idag, bara 4dagar kvar nästa vecka och ska vara gott att få sova länge och göra vad fan jag vill i helgen! Ikvällen blir det nog att jag stannar hos Thesse eftersom Johan åker till jobbet vid 22, ska se om jag kan sno till mig lite tacos från hennes kära snälla föräldrar som är och handlar nu, h3h3h3h3h3h!

with perfect little teeth and a big cat..

Ja, vad ska man säga om lördagen, polisen, spruckna fingrar, blod, pussande med Nemo, jävligt sent hemma, shotrace på steakhouse, tafs på jockibois rompa(jag&malin var på g denna kväll), väldigt mycket dansande, blev kallad rasist(???:S), och längre kan nog listan bli!
Var iaf hos Thesses farmors lägenhet och mingla lite innan sedan vid 11 tåg vi tåget till HBG så vi var säkra på att komma in eftersom Lina gett oss fribiljetter! Blev en runda på Steakhouse där det blev 1shot för mycket för när man kom in på Pascha efter en 30min väntan var det första man såg var Nemo som satt i en VIPhörna med en tjejs tunga i halsen, haha! Jag och Malin var ju på G att något måste vi säga till dom så jag och Malin gick fram och sa först till Jocke "hörde att du gillar rödhåriga?" på lite skämt eftersom jag läst det på hans blogg och jag och Malin som är rödhåriga tyckte att det passade, han svarar glatt "ja" tillbaka och sedan hör man Nemo viska något så självklart frågade jag var han sa, svaret var "det är bara att köra på!" haha, lite småroligt! Sen hälsade vi innan både vi två och Nemo skulle gå sa vi att vi tyckte han var en go påg och krama&pussa han hejdå! PAHA! Berättade för Simon morgonen efter, trodde han skulle bli sur bara för jag pussa han men Simon bara skratta:P
Sedan gick vi för att dansa vidare bland en eller några för många babbar som hade sånt äckligt hårslick med krullet bak i nacken (typ babbe-hockeyfrilla med extra knorr!) som bara skriker "ooyeeeh, dansa mera mera!" ...jag och Malin gick därifrån. :|
Nu orkar jag inte gå in på mer galenskaper eftersom jag inte minns allt för det var några dagar sen men efter väldigt mycket dansande och skakande på huvet (träningsvärk dagen efter i nacken haha!) så gick vi iväg då mamma hämtade oss utanför GrandHotel där även Nemo gick in med någon blondin (hörde att hon var från munka?) och skulle ha en trevlig afton :)

Nej, hemma i säng lite innan 4 och väcktes igen av Simon som kom hem från Malmö kl8 på morron...jag sov sedan till halv4 men ändå somna jag igen vid 21.. Med detta vill jag säga att det var den bästa-galnaste-underbaraste kvällen någonsin som jag haft!!

Nej, matteboken väntar. Hamna i bråk med mamma när vi satt hemma hos henne så jag stack hem och får väl ge mig på det nu igen... prov på fredag och jag är väl .....många sidor bak..

inser att min röda färg e dålig, måste färgas om!

Sitter och har taggat hela dagen till programmet tylösand! Elise är påväg hit så vi kan dra till lägenheten vi ska ha förfest i, sedan bär det av till HBG, Pascha för första gången för mig där Lina varit så snäll att ge oss fribiljetter så vi kan fira att Jockiboi fyller år och att ha en jävla go kväll!




en lugn och tråkig lördagsmorgon!

Tränade igår och blir en träning till idag, blir mkt armar och lite mer mage!
Vaknade som vanligt vid 8.. typiskt när man äntligen har sovmorgon och sen vaknar man i tid till jobbet ändå..

Men inte ska man klaga! Kollade på Tylösand och bestämde mig för åka ner och träna så man har gott samvete för en utekväll på Pascha med tjejerna! Dock har jag ingen aning om vilka som ska vara med ikväll mer än Malin, Thesse och Frida men det blir säkert bra ;)



en bild sen maj innan det var dags för att ställa sig på scen och dansa!

16 dagar kvar

Varför ska det vara så svårt att hålla igen med sötsaker?
Har slagit en deal med Hanna om att gå ner lite tillsammans men jag klarar fan inte att hålla igen på sötsakerna! Hanna bad mig tänka "är detta värt 5minuters njutning med choklad som sätter sig på magen? NEJFAN!" men tänker jag så? neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeej!
Jag börjar verkligen förstå tjejer som ser annorlunda på sig själv, som tycker dom ser ut som kossor medan dom är smala. Men problemet med mig är inte att jag är tjock, jag är bara bred framifrån, inte på sidan. Och eftersom jag var på gymmet i över 2h i tisdags och planerade för idag också men som inte blev av känner jag mig ännu mer dummare och besviken på mig själv.
Frågan är om man ska börja med sån vecko-lista där man väger och mäter sig själv varje söndag tillex? För att komma in ännu mer i motivationen. Funderar på att ta en stooooor rensning i skafferiet och även komma på en bra diet som gör att man kommer ner lite i vikt. Sopp-diet? Knäckebröds-diet? Banan-diet? Detta får man nog kolla upp..


okej, lite att ta i men ska jag vara ärlig, riktigt ärlig hade jag inte blivit förvånad om det är just så som denna tjejen ser sig i speglen som jag ser mig själv...

detta är väl kanske mer realistiskt att vilja se ut som :P

som en dans på rosor

herregud,  2h senare var jag klar på gymmet! jag värmde upp med löpbandet på 40min sen gick jag ner för att fråga efter en instruktör som kunde hjälpa mig med magen och precis då 10min senare började ett pass som är baserat på midjan! lovely, speciellt eftersom jag kom in gratis också! ;) sen blev det ytterligare armar och mage eftersom passet tog så otroligt mkt på benen också!

Stack hem till pappa som bjöd på mat, blev lövbiff med lite sås och massa grönsaker, och liiiite lite ris eftersom jag och Hanna har GImetoden just nu men får väl sluta med ris o pasta och sånt sakta, men det är alltid ngt!
Är väldigt sugen på blomkålssoppa!.... ska man ta ner det i magen också eftersom det inte blev sådär jättemkt hos pappa? ska jag klara av natten måste jag nog göra det...

förresten, ser ni min vanliga design? på min data är den helt vit :S

träna träna träna....lat?

Försöker hitta motivationen till att ta mig ner till friskis och svettis men problemet är allvarligt att jag orkar inte gå ner! Så lat är jag! men måste försöka fixa en som jobbar där nere som kan hjälpa mig genom att nå min drömkropp innan januari börjar!
Praktiken slutade halv4 idag. Jobbig dag då jag är på den avdelningen där det är mest jobb. ingen kan ta hand om sig själv men det är mkt man får uppleva! mer än så kan jag nog inte säga eftersom jag skrivit på tystnadsplikt men samtidigt som det kan vara för långa pass så är det mycket man får vara med om! fick ta blodsockertester ensam idag! ;)


någon som kan ge förslag på riktigt bra midjeövningar? ni vet där kebaberna sitter?

RSS 2.0