Snart snart snart

En timme kvar tills det blir julimånad och har precis haft min sista skitdag! Dessa senaste dagarna har bara varit sånt jag inte kommer få äta sen(dumt av mig jag vet) men nu känner jag verkligen hur min kropp säger ifrån och skriker efter rensning! Imorgon blir det pw innan frukost sen ska man bara leta upp något nyttigt och bra till frulle!

Mata mig, massera mig och ge mig allt jag vill ha

Helt slut i kroppen! Jobbat till halv3 sen raka vägen hem till att sova en timme på soffan! Strax serveras pizza hemma hos mamma för att "fira" min delegation! Ska bara slappa och bara vara!

en mysig kväll hemma i soffan

detta var nog den skönaste dagen på länge där jag hunnit med massvis och ändå kunnat stressa av mig!

kvällen spenderades som sagt på Simons med Eve och Carro. Skulle egentligen ätit hemma innan men när jag sen såg att klockan var en timme mer än jag trodde så blev jag stressad och all mat var frusen så jag stack ner till Simons och tog det på mammas nota (sorry mamma!) men som sagt, imorgon är min sista latmask-dag! på fredag är det juli och månadskiftet och då ska det powerwalkas, gymmas, ätas rätt och vara mer hårdare mot mig själv. har precis tagit en bild som ska läggas upp på fredag så får ni se varför jag gör detta lilla projekt!


jag är så svettig att mitt hår är genomblött!

sket i hårdhandskarna..
sitter ute på balkongen, solen har precis kommit fram på vår sida och jag har en iskall cider på bordet och solar! kollar även igenom min musiklista, chefen nere på Simons har bett om musik så nu går jag igenom varenda lista både på min och Simons spotify som alla vänner även lagt in på! kan inte bli en bättre dag!


every single dj is inside me

september - party in my head
repeat och repeat just nu ur mina högtalare!

jobbat klart och ska väl snart börja sätta på mig hårdhandskarna. badrummet, golvet och köket ser förjävligt ut och har inte städat på ett tag (:O?!?!?!) heheh och sen ikväll ska jag träffa Eve och Carro!

om två dagar sätts projektet igång! om en vecka är det Veronica Maggio med M&T! en dag kvar tills deligation förhoppningsvis! det går bra nu!



bild tagen i Sthlm vid slottet i gamla stan!


Men fan ta dig då !

Den enda kommentaren jag har om idag är att jag ogillar Simon just nu! Han om någon behöver inte mer pengar just nu och helt plötsligt får jag sms där han skriver att han fick en telefon med vårt nya bredband.. Experia. Som han kan sälja. Och få pengar för.. Och här ligger jag. Pank. Andra telefonen han får gratis...

varma veckan?!

gick hemifrån Maisie för en timme sen, barfota och har fått brännsår under fötterna, då är det varmt?!
hon hämta upp mig efter jobb och sen satt vi bara på hennes altan och bränt oss så nu om 2h ska jag, Maisie och Thesse träffas och umgås i sommarvädret! långklänningen och stråhatten åker på sen så jobbar jag kväll imorgon också så det skadar inte att ta en cider eller två eftersom jag har sovmorgon!

Detta är som sagt sista veckan innan mitt projekt går igång, det kan inte komma mer än lägligt då jag blivit så otroligt svullen, gasig och spänd i hela bålen så nu säger faktiskt min kropp ifrån!
ska bli skönt att komma i rutiner och få kroppen att må bra igen!

vad fan hände igår?!

jag vet inte var jag ska börja så jag tar nog gårkvällen i punktform:

- var hemma hos Carro som sagt med massa goa brudar (och Simon)
- Evelina drack inte mycket, men väldigt fort
- har film där 3personer försöker få på skorna på eve vilket dom fick sätta på henne klackskor eftersom hon lyckades slarva bort sina egna
- när vi skulle gå ner mot själva öltältet i Förslöv fick eve stödja sig av 3personer och det blev många toastopp
- jag själv skulle lägga mig i sängen men flög åt ett annat håll och kom inte upp från golvet förren Carro kom upp på ovanvåningen och jag fick skriva hest "carro, hjälp" där det senare resulterade i att hon har träningsvärk i magen efter allt skratt.
- "skjorta, kavaj och rrrröda byxor" blev väldigt poppis igår
- jag tyckte tydligen att Simon och Carro skulle se mina fina sit-ups när jag ändå låg på golvet
- evelina hade fått hjälp att komma i säng men när dom väl fått av henne kläderna tyckte hon att hon skulle klä å sig igen.. detta plagg var hennes handväska så det gick inte lång tid innan hon hade foten i väskan
- Simon hjälpte inte mig upp.. han bara skratta...
- Evelina vakna och fråga folk "satt jag bara inne i öltältet på en stol hela natten eller?" då vi snällt får förklara för henne att hon inte ens kom in då hon tvärt satt sig ner på marken 50m innan entren
- Simon hamnade i ån
- när jag beställde en cider i baren fick jag vatten istället av bartendern..

och morronen idag har varit tung och bestått av bakis-pizza, långklänning och ostbågar.
checkar ut nu igen. PÖSS

Tjingelineling nu ska tåget gå ut i vida världen, den som har en bira kvar får följa med på färden

Sitter hos caroline i Förslöv med massa vin och cider och go musik! Ikväll ska man ta sin förslövskarnival-oskuld och göra öltältet osäkert! "skjorta kavaj och rrröda byxor" spelas om och om igen då mina vänninor hörde den för första gången igår när en liten flicka sa åt dom att lyssna på den .. Den låter väl inte ljuvligt i mina öron men allt går väl med lite vin?

glad midsommar! vilka var ute och plocka blommor och la dom under kudden?



Midsommarafton igår firades både hemma hos pappa och ute hos Simons familj men var hemma strax efter 21 och jag hann sy klart min klänning! ÄNTLIGEN! Men eftersom att vädret verkar suga för klänning så blir det nog bara jeans och ett vitt, somrigt linne med en svart kavaj som jag snällt fick låna av Maisie!

Hoppas ni alla hade en bra midsommarafton och att ni får en bra midsommardags-kväll idag! Min ska spenderas ute i Förslöv, Ska sova en timme sen tvätta håret snabbt och på med sminket sen kör jag ut till Carro med madrassen och spenderar kvällen där med alla våra vänner i ett öltält! HEJA BLÅSTEN!


grattis din tolle på 20årsdagen!

 

 

 

 


24/6-11 maisies dag!

Jobbat mellan 14-21 och sen hemkomst har jag bara legat i sängen och sytt upp min klänning. Här har jag legat som en gammal tant medan maisie är ute och super in sin 20årsdag, grattis tösen!!:) Nu ska jag släcka lampan för om 5h ska jag upp..

torsdag

Hela denna veckan har bara bestått av möten så har blivit lite småstressad i kroppen men idag var sista mötet, jobbintervju som gick väldigt bra så ska höras av nästa vecka om nästa möte.
Nu har jag precis fått i mig mat efter en runda på stan, betalade av "skulden" till Maisie och sa hej till mamma!
Jag ska leta fram ett förkläde och faktiskt ställa mig och baka! Har blivit på lite bakhumör denna veckan och det sitter aldrig fel! (nu kom jag precis på att jag inte har något margarin hemma -.-) så får ge mig ut innan regnet kommer igen och åka och handla!
Ikväll vankas även jobb så finns på min jättemoderna samsung som man får kramp när man ska trycka på knapparna, snacka om iphone-människa!


judas juda-a a judas juda-a a judas juda-a a judas Gaga


för ett litet tag sen började pappa snacka om en tjej som man inte vet är en man eller kvinna och när jag visade han dessa bilderna kunde han bara säga "ja hon som var så söt innan, vad hände?!"
ja, alla ska vi klä oss som vi vill men ibland undrar man om lilla Lady bara gör det för att provecera, isåfall har hon ju provecerat till sin framgång. Lite som Kissie ;)
Tycker bara hon ser drogad ut nu. Men bra musik gör hon!

110622 - ett par glasögon rikare

vart alldeles fel dag att använda sig av tighta jeans idag!
har svettats som en gris nere på stan! men en sak är säker, om ca 2v får jag mina nya glasögon och linser! har tydligen ett brytningsfel som heter astematism i mitt vänstra öga och när jag förklara varför jag inte vart så nöjd med mina nuvarande linser sa hon "då kanske du inte ska ha linser för dom du har nu är den bästa av alla".. kan ni tänka er min stela min efter att ha burit linser i 7år snart?
men jag ska få nya iallafall, 2v-linser och funkar inte dom, ja då får jag bli en glasögonorm för resten av mitt liv men jag klagar inte, innan hatade jag att ha glasögon men nu tycker jag det är väldigt snyggt och modernt att ha det!

specsavers - 395kr
men eftersom jag har så stark styrka så måste jag betala för glasen (det gör man inte annars hos dom) och då kostade allt som allt strax under 1900kr så det tackar jag lilla pappsen för!

ska även på jobbintervju imorgon så håll tummarna för mig! bara ett litet extra knäck och det är inom hemvården där jag inte varit förut så är lite nervös!

what are you doin in the back of the growd

att sitta och försöka fånga en chefs intresse på 20sek är icke lätt!
eftersom jag fortfarande har dagar och fritid över från mitt vanliga jobb har jag nu bestämt mig för att söka ett extra knäck! men man vill ju inte tråka ut en med "jag är, jag kan, jag vet" bla bla bla! känner nu att det var tur jag gick på den cv-kursen nere på Arbetsförmedlingen, varje onsdag kl10 kan man lära sig hur ett cv blir intressant!

Maisie är på g hit så hon får väl hjälpa mig medan hon går igenom min garderob i hopp om att hitta ett plagg till midsommar!

Förväntar man sig en solig midsommar när det regnar idag och det ska regna hela veckan?

Nyjobbad och supersupertrött! Har varit den lugnaste dagen på länge och just nu sitter jag hemma hos Simons syster och ska se på när Max leker med lera och trötta Charlie som försöker hålla ögonen envist öppna! Detta blir första försöket på att mobilblogga så får vi se vad det blir av av detta! Idag är det en sån där typiskt tradig måndag som det bara regnar på! Blir säkert ångest-pizza ikväll om vi ska ligga på det nyttiga hållet!;)

söndagsångest, då man träffar två av sina närmsta och bara spyr

ännu en sån där dag där man träffar vänner och spyr på varandra..
kl1 ska jag möta upp Thesse och blir inte förvånad om lilla Maisie också följer med eftersom att hon verka lite småförbannad på sin blogg så hon har säkert något att snacka om hon med!

jag måste bara rätta till en sak;
ja, jag har mina problem med det ena och det andra, men ingen är perfekt och jag vet om att jag kommer klara detta. men just nu har det blivit lite för mycket på sista tiden. det enda i mitt huvud just nu som jag är orolig över är hur mycket lönen kommer ligga på, för vet jag den så kan jag planera ett bra tag framåt och börja om på ny kula. 4dagar kvar innan lönen kommer och förhoppningsvis har jag bara 4dagar kvar av oro att misslyckas. men jag ska försöka tänka positivt och göra det bästa av saken.

mitt projekt ska egentligen börja den 25juni men eftersom jag har så många bollar i luften just nu så vet jag inte om jag ska lugna mig tills månadskiftet för då är det mesta över och jag har bara en sak kvar att rätta till, och då kan jag lägga mer fokus på det men detta återstår att se. Just nu måste jag strukturera upp projektet också och förbereda lite smått och gott för att göra det lite roligare för mig

i i i wanna go o o

har väl inte haft den bästa gårdagen,natten eller dagen idag direkt.
suttit på EH med maisie i ett par timmar och bara pratat, ska snart ha middag med pappas sida av familjen och även min syster kommer in till stan som jag ska hämta om 30min

så just nu blir det nog ingen uppdaering mer idag,

just tonight i will stay, think, and find another way

tvn är på kanal4, "en mor till salu" är på skärmen, den som pappa har sett live efter att han fick den i födelsedagspresent, den första godispåsen med massa socker står kvar inne på Koffeasken, istället ligger mörk apelsinchoklad på bordet, datan i knät, pappa sitter och käkar chips bredvid mig, kollar ner på magen och ser putmagen, kollar på chokladet igen och blir inte alls sugen.

jag är trött på mig själv, att jag aldrig lär mig att undvika kniviga situationer, känna tyngden i bröstet och inte kunna andas och tänka "detta kommer jag aldrig ur", inte vilja le, inte vilja prata, vara social.
trött på att vara alla till lags, samtidigt som jag gillar att hjälpa människor(detta är självklart inte jobbmässigt jag menar utan min egna omgivning).
trött på allas skitsnack som varit genom min uppväxt, den ena gillar inte den andra men ändå har ett falskt leende på läpparna när fienden närmar sig, bästa vänner ska vara bästa vänner men är istället oanada fiender.

hade man kunnat spola tillbaka tiden 1år så hade jag valt andra vägar, ogjort vissa val och stått emot mer.
att alltid ligga till lags, känna nöjd med mig själv, andra ska känna sig nöjda med mig, tanken av att få fint besök helt otippat och veta hur äcklig toan är, hur mycket handdukarna har tappat sina fjun och lagt sig oskönt på badkaret. sängen är obäddad, disken är som ett berg i diskhon men inte kan flyttas eller diskas upp pga annan nyren disk och för lite area att flytta på.
för ocharmig balkong för att sitta ute om de varma sommarkvällarna med en cider i handen och gott prat.

en segelbild där min ena bilring har bildats och mitt andra hårstrå har fått mer kvadratmeter på sin ljusa utväxt.
rädd för att trycka in armarna mot kroppen och se ut som michelingubben.
våga gå framför människor och göra dom sjösjuka med min bakdel? våga?
kollar på chokladet igen, backar ännu mer. 

folk som tror att jag inte förstår och inte vet hur man prioriterar. det vet jag, att prioritera vet jag också hur man gör, men ändå gör jag inte det. på något sätt känns det som om jag tycker att småpengar här och där är onödiga pengar och jag spenderar på något onödigt, att stora summor är mer lättare att hålla i.

tankar som yrar, "vad kan jag sälja", "vilka kan jag hjälpa med flytt eller trädgård" eller "vem kan jag vara barnvakt till".
varför känns det som om jag tappar mig själv såfort jag inte har det jag vill ha, varför kan jag inte nöja mig med mig själv. och framför allt, varför utsätter jag andra för mina dåliga vanor?
trycket mot bröstet har inte släppt ännu

you dont want me no, you dont need me

mamma var ju rolig att gå och kolla glasögon med, det jag fick till svars när jag fråga om ett par bågar var snygga var "du kan ju byta ut glaset i dina nuvarande bågar".. skitroligt med oförändring! så att kunna använda glasögon vid körning, promenader eller sittandes ute på stan kommer icke hända förren i höst. hade dock varit väldigt bra för mina ögon med ett par nya då mina ögon reagerat dåligt på linserna jag har nu...


min systerdotter på bild! precis blivit 31v gammal i magen!


det är dags för fredagsmyyyys!

hallåj hallåj!
nu är det verkligen inte långt kvar tills jag ska börja med mitt lilla projekt! har precis kollat igenom LCHF-metoden som blivit väldigt populärt och funderar på att köra den metoden. Jag äter ju mer sötsaker än vad man ska och behöver verkligen förlora mitt socker jag har i kroppen!

annars har jag bara varit på introduktionsmöte på jobbet, lite nytt om förflyttningsteknik och om dataprogrammet vi kommer att använda oss av!
ska strax ner till stan för att möta mamma, ska kolla in lite glasögon täntke jag. har inte testat synen på över 2år och jag har fel styrka på de glasögon jag har nu så dom kan jag bara använda dom hemma, lite tråkigt och jag har fastnat för några styckna.
ikväll ska man nog faktiskt bara spendera hemma i soffan,ha lite fredagsmys med mig själv och bara vara! eller så kanske det blir att jag sticker hem till mamma och färgar håret på henne!

tänkte visa en jacka jag fick härom veckan.


hm-100kr


en sån där dag då man inte kommer på en anan meningslösare rubrik än det här

nu är mobilen äntligen på lagning! klar om 2-3v men det får ju gå som det går!

hela dagen har spenderats i stan med Simon eftersom han skulle köpa ett par nya glasögon och vi har hittat ett par men väljer han 2par får han det ena på köpet så han ska tillbaka på lördag och välja ett par andra och underöskning men nu är ju jag också lite sugna på nya brillor, har inte uppdaterat mig på mer än 2år och min syn har ändrats så det kan ju faktiskt vara på tiden! billigt hade det blivit också isåfall men vi får väl se vad som händer!

om 20min börjar jag jobba, hemma halv10 så vi höres av efter det!


bild från i höstas - elise, malin,jag och sofiiiiie


jag var en av dom som aldrig kommit hem


bild från i helgen när vi var ute med båten i skärgården

jahapp gått folk, igår var man inne på Telenor för att försöka få
mobilen billigare men nu är den faktiskt sönder på riktigt!
pappa ringde mig flera gånger och denna gånger var det inte han
som hade fått en chong på sin mobil utan det var faktiskt
min som det var fel på, mikrofonen är alltså sönder
och dom som ringer till mig kan jag inte höra..
men dom hör mig perfekt så bli förvånade om jag skriker:
"jag ringer dig när jag får tag på en annan mobil!!" eller denna:
"jag hör inte så mejla mig på [email protected] så får vi snacka där!"

håller på att synkronisera in alla mina kontakter och bilder
så får jag väl lämna in den idag eller imorgon.


kär väl på en dagens kanske







hatt-accent fjäder-thailand linne-hm jacka-hm


sofiero , 6/7 , maisie , titti


i en gammal sång som spelas på min grammofon!









"- vad gör duuu??!??!"

har varit igång med lilla maisan hela dagen! först en runda på den lilla staden vi bor i
sen tog vi faktiskt bilen in till Väla för att fixa med telenor och försöka göra det så
smart för oss som möjligt men jag kan tyvärr inte göra något förren nästa januari -.-
plus att jag försökte hitta lite saker så jag kan göra min egna senilkedja till mina solbrillisar
men det var lite för dyrt för min ekonomi för tillfället så jag får vänta lite till!


nothing really matters

visst älskar man när man känner sig som en full valross?
såna dagar där putmagen bara bombar ut från byxorna, utväxten bara syns mer och mer, tänderna luktar fast jag borstat tänderna 3gånger, börjar fälla mitt "vinterhår" och bli tunnhårig, svettas som en gris och man är bara mer och mer sugen på sötsaker..

med detta sagt så kan jag inget annat än att ha dödslängtan efter den 25 och lönen kommer in = gymkortet fylls på och förhoppningsviss kan jag börja bli nöjd med mig själv


kör över hela svealand!

har inte haft tillgång till dator så jag har inte kunnat skriva!

Gbg: vi satt hemma hos Hanna fram tills kl närma sig 23 sen fick vi skjuts in till Peakock (stavning?) men helvete vad varmt det var! man går två våningar ner så man är typ i underjorden med ingen luft alls så det bara rann av en! stanna där en timme typ sen stack vi till Chess som tyckte hanna var för full (hon var hes och studentmössan på sne -.-) så vi gick tvärsöver gatan och in på Charlies Änglar och satt och tjöta lita!

Sthlm: tåg tåget till jönköping på torsdag morgon och blev upphämtad av mamma! igår firade vi min kusins student och befann oss ute i Tyresö hela dagen!
Idag blir det dock andra bullar! Gröna Lund står på schemat och ikväll blir det att färga morsans hår!

++++----

klar och redo för mottagning och studentutgång!
halsband-hannas höga, vita shorts-cubus

110608 - hannas student

 


suddig bild men det kan icke hjälpas!
hannas utspring hände för en timme sen! dom sprang ut en klass åt gången och ställde sig på en scen med vald musik till och dansa och hade sig! trodde en tjej skulle få en hjärnblödning så mycket som hon skrek och hade sig!
nu har vi precis kommit hem, hanna åker runt på flaket och jag ska väl börja göra vid mig nu!

 



gotemburg

nu är jag hyffsat vaken iallafall!
e landad i Gbg hos Hanna för att fira att hon tar studenten idag. kl4 var hon uppe och stack vid 6.
fick mig att tänka tillbaka till min egna studentdag! så underbar!
ska väl strax börja göra vid mig, duscha behövs men sminka mig gör jag nog inte förren på mottagningen tror jag så att sminket "håller" men vi får se!
ska börja leta i hannas garderob efter ett linne också så jakten får väl börja nu!

gårkvällen spenderades hemma hos Kajsa som tog studenten igår. mycket drinkar och gå mat och tårta! hanna hade ju glömt säga något så där kom jag inranglandes med LillaMy-tofs i håret och snabb kluddig sminkning i bilen!

put some lime in the coconut and drink it all up



här har jag legat idag! var premiärdag idag på stranden med Simon och sen kom Pontus med vän, hans bror och tjej så vi var ett mysigt litet gäng! kändes bara väldigt dumt när man låg där med tuttarna i vädret och sen helt plötsligt står Simons polare där! HEY!
bara väldigt synd att vissa människor kom dit och inte kunde sluta stirra mot vårat håll men tyvärr är vissa människor mer intresserade av andras liv än sina egna, kan vara för att deras liv fortfarande i kvar i 15åldern.
fick sms av Maisie att hon tog sitt första dopp idag, men icke jag inte! fyfan vad kallt det var!

iallafall, 14 skulle jag vara nere på jobbet med Bella och helskotta vad vi måste skaffa AC på den byggnaden! det rann och rann hela tiden på oss men dagen gick väldans fort! aldrig jobbat med Bella innan men det var väldigt trevligt och roligt att få jobba med henne inne på hennes avdelning!

Nu ska jag bara få tummarna ur rumpan och packa.. tåget går 15.15 till Gbg och jag måste även hinna med att packa en väska som mamma ska ha med sig i i bilen när hon kör till Sthlm på torsdag och hämtar upp mig i Jönköping! Stannar där tills på söndag!

nej, packa var det ja..

everyday im shuffelin

att gå och lägga sig kl19 igårkväll var något av det skönaste jag gjort!
jobbade 7.15-15 igår sen var det att åka direkt till Kävlinge för kalas för mina kusiner i deras nya hus och hade en väldigt trevlig kväll där, men pappa skulle sen iväg så vid 19tiden befann jag mig helt död i sängen och sov till 23 när Simon kom hem. Sen somna vi båda två 1h senare.

Vaknade upp vid 8 och ska strax äta frukost. Blir ett kvällspass ikväll men nu på dagen vet jag inte vad jag ska göra. Åka och skälla på Telenor eller vänta tills tisdag då min kusin kan fixa det eftersom hon har en "högre plats" inom Telenor eller ligga ute i solen? bara det att jag orkar faktiskt inte ligga ute i solen och svettas och sen duscha om för att man luktar stekt hud så vi får se vad vi hittar på idag!

i turned around and i caught his eye, he made me loose my concentration

innan jag börjar måste jag bara fråga:
- måste alla som har jobbat med Vänner-stjärnorna blanda in sina motspelare i varandras serier?! såg precis att tjejen som spelar Alex i Joey Tribbianis serie "Joey" spelar även motspelerska i Chandlers serie som går på 3an nu..

aja, ilandsproblem var det ja.
måste försöka få tillbaka glöden jag hade innan, men förra veckan med mammas flytt tog en rejäl kick på mig och jag är alltid trött! fick en liten uppvakning på jobbet idag, jag tackar för att denna person sa till mig och jag ska bättra mig!
hela dagen efter jobbet har spenderats på torget där det blir gille ikväll! satt i flera timmar och hade det mysigt, har bränt mig på vänstra axlen och sitter och försöker klura ut olika outfits till nästa vecka och ikväll. försöker även glömma de underbara gröna shortsen på Lindex..
snart blir det att föna håret, försöka klä på sig och dra ner till torget igen för att spendera kvällen där, Andreas Weise (stavning?) spelar ju ikväll så man får väl gå och titta lita.




första bikten 2011

dom senaste dagarna har jag som sagt städat hemma i mammas hus som hon nu sålt.
och nu när jag har legat i sängen och bara deppat så har jag tänkt att städa gör jag hela tiden. hela tiden pratar vi om nu. jag dammsuger alltid, jag dammar alltid av, diskar alltid fast det är lika mycket disk alltid som ska diskas, tvättar alltid, städar alltid badrummet, kan göra om hela vardagsrummet lite då och då.
och nu har jag kommit på varför,
för att jag inte är nöjd med mig själv.
jag städar alltid för att jag inte är nöjd.
nu med bilskulden så blev inte mitt gamla jobb som jag trodde, det sket sig och det gjorde det svårare för mig och därför har jag gnabbat ner mig i städning för att inte låta Simon bo i ett stökigt och smutsigt hem.
samma gäller shoppingen, att shoppa både till mig själv och till hemmet för att göra det vackrare.
jag shoppar för att få känna mig vacker, inte så konstigt kanske ni tycker nu men eftersom jag inte har pengar så är det konstigt att jag alltid lyckas komma på genvägar för att få ett plagg jag vill ha, genom presentkort eller mamma.
jag shoppar för att känna mig snygg och att Simon ska få något att titta på med tanke på att jag inte kunnat betala av.
jag shoppar även för att jag inte kunnat träna/haft råd med gymkortet men hade jag lagt dom shoppingpengarna på ett gymkort istället hade jag ju självklart mått bättre, så varför har jag inte tänkt så innan?
kläder gör inte en gladare, skor gör inte en gladare, inte nagellack eller smycken heller
men det är vid sånahär dagar jag önskar att man bara kunde knäppa med fingrarna och få saker gjorda..

är det någon som mer känner sig träffad eller är jag så blåst och otillräcklig? för det är precis så jag känner mig, otillräcklig. och det är därför jag shoppar och städar.. det gör faktiskt ganska ont.
jag ska inte behövas säga till att jag inte behöver det, eller det eller den saken och att lägenheten är fin som den är, jag ska inte behöva ha barnvakt över mina pengar för jag börjar närma mig 20snåret nu men just nu behöver jag nog faktiskt det iallafall.
hur många är det som skakar på huvet när jag nu säger att jag ska ge mig på badrummet och skrubba badkaret?

-

är alldeles för trött just nu. skulle ut med mamma ikväll men tar det en bättre väder-dag och annars har jag inget sug för bloggen idag, lite såhär halvdeppig är jag nog

walk this way, talk this waaaay



något jag ska hylla är faktiskt dessa skor, Reebok Easytone. Det kanske bara är ett lurendrejeri för hjärnen men isåfall lurar det på bra för idag kan jag knappt sitta på rumpan!
om man går en promenad mellan 30-60min per dag, eller om man vill gå längre än en timme men då rekommenderar jag nog att göra det bara varannan dag för annars känns det bara som att man förstör :S

wait a minute, yeah you can give me that bag


en vacker dag ska en eller flera av dessa väskor finnas i min garderob
men när det blir det har jag ingen aning om, inte denna månad iallafall!
kanske hittar en liknande på second hand eller någåt men såna bra har vi
inte här i stan kan jag tycka! väskan kommer
från vivistyle.se och kostar 250kr eller 400kr.

har legat i solen på VitaRäck med mamma och Simon,
Simon brände sig så efter ett tag fick vi kyla ner oss med öl på Simons.
och nu sitter vi hemma i soffan efter att ha gjort en liten "krockgrej" med bilen..
när jag skulle parkera och sen öppna upp dörren så hade inte Simon stängt
sin dörr och precis då blåste det och min dörr flög upp och jaa..
nu sitter vi hemma och ska snart ha nyponsoppa med vaniljglass!









if you're an animal then tear up the floor


bild-jennifer lopez, lånad av google

om man ändå vore rik! då hade mitt hår varit lika långt och fint som hennes!
iallafall, uppe med tuppen men idag ska min TVbänk lämnas över till den nya ägaren
och ska även försöka få ren bilen både utanpå och inuti men vi får väl se om vädret håller i sig!

hittar alla där ute på idag då?:)
juste, 1JUNI(!) idag!






RSS 2.0