visarun till Malaysia


internetet här suger så det tog precis bort hela novellen jag precis skrev så ni får bara en kort sammanfattning:

1. på bilderna ser ni både översvämningar och vad vi hade för oss igår. Vi åkte över till Malaysia, 12h i buss med en hänsnslös chaufför som inte verkar förstå att bilar visst kan gå sönder om man inte kör försiktigt och att en middag inte består av kakor (vi hade tv 20min pauser för att kuna äta lunch och middag och detta var på en kiosk där det bara fanns godis..behöver jag nämna att den enda middag vi fick i oss var kl9 på kvällen?) iallafall, nytt visum fick vi.
Översvämningarna är inte överallt i Thailand som vissa media i Sverige påstår. Här är ingen skräckslagen, turist som thailändare. Det stora problemet är att träden som står på bergen blir så leriga i sina rötter pga regnet att som rasar ner, detta resulterar ju självklart i att husen också rasar ner.

2. När vi landade på hotellet där vi bor efter resan så sa dom att dom hade ringt från företaget som skulle hämta upp oss idag var tvunga att avboka för bron man kör över hade rasat sönder. Detta blev fixat med hjälp av en omväg så kl15 skulle vi bli upphämtade idag men nu har dom ringt igen och sagt att den bron också rasat ihop så idag kommer vi inte kunna åka till Hua Hin. Vi ska prata med kvinnan som bokar såna här resor ikväll så får vi se när vi kommer iväg för just nu känns det som att vi slänger pengar i sjön till att kunna bo i Aonang pga att vi inte kommer iväg, dessa pengar hade vi ju kunnat ha till nytta till ett boende i Hua Hin men nejdå..

Humör just nu: gissa tre gånger..

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0