när man verkligen inser hur lycklig man är

Ännu en fullspäckad dag, nu känner jag att jag börjar stadga mig och komma iordning igen.
Vaknade förvånansvärt upp med huvudvärk (eftersom jag inte fick i mig så mö) men med ett leende på läpparna för gårkvällen var något jag behövde! Tjejerna var här, vinet flödade, någon hade druckit lite för mycket och go och gammal musik med mycket jämförelse på hudtonerna.
Vid tolvslaget begav vi oss ut i sikte mot Torstens och fast man inte brukar ha dans där så jäklar i havet vad vi dansa även när vi satt ner! Efter många klacksparkar ner i golvet begav vi oss mot Bahnhof. Jag vet inte hur tur jag hade igår för jag träffade nya vänner, gamla vänner, bekanta och fiender. Jag var glada att se ALLA, alla var glada att se mig och ärligt talat är jag rätt så förvånad. Jag ser mig själv som lite av den tråkiga för jag blir alltid så trött så snabbt när jag är ute att jag inte kommer så långt, men ändå har jag fått så många kommentarer som visar hur mycket jag satt spår i folk och det är något av det härligaste jag känt!
Grejen är bara att jag inte orkar(läs: har råd) att lägga pengar på så mycket sprit. Jag dricker hellre ett glas vin eller några cider på förfesten och någon gång slinker det ju ner en tequila-shot ute men känns som att det händer 3gånger av 10.

Idag har jag som sagt vaknat upp med huvudvärk och sen var det bara att sätta igång med tvätten så nu är allting tvättat sen resan. Jag var så trött på att gå upp och ner för trapporna ner till källaren att jag bestämde mig för att hämta mat från Simons där mamma jobbade idag och la mig på en filt med maten, dricka och ipod+högtalarna och bättrade på brännan. Maisie kom och höll mig sällskap medan jag försvann ner i tvättstugan lite då och då. Sen var det bara in i duschen, hämta upp Simons bror för att sedan köra till deras syster för att fira att Max blev 3år idag!
Så nu sitter jag här med nya goa minnen av Max som fått ny verktygslåda och visar ståtligt upp sitt nya verktygsbälte, Charlie som hatar sina strumpor och bara räcker tungan åt alla och härliga människor.
Det är så härligt när man bara har positiva och bra människor runt om sig. Ingen som bara klagar hela tiden, sur hela tiden och bara ger dåliga vibbar och inflytande. Nu mår jag bra och älskar mitt liv, jag har en underbar familj inom mitt egna släkte men nu har jag även en annan familj utanför mitt egna släkte som jag älskar. Så otroligt skönt och jag hoppas att det kommer fortsätta såhär för nu mår jag verkligen bra!

och bäst av allt, jag har världens bästa man.

bild från förra sommaren på Max och jag som äter piggelin



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0