Gott nytt år 2011

om 12h sitter vi på flygplanet och jag börjar bli duktigt nervös!
väskorna är packade, bilen är avställd, kläderna som fått bli planerade ligger framme, alla satc-skivor är med, saker är undanställda och nycklarna till varje förälder samt källare, post och tvätt ligger framme. Nu känns det som att vi har fixat allt.. bara att väga väskan...Simon gick för att hämta den nu så får vi se vad det slutar på...

...20kg! 20kg kvar! fast har ju min lilla resväska men den vägde bara 9kg så det är ju lugnt!

Nyår firades med att bogsera ut bilen till Vejby eftersom vi misstänker att det bildats en isklump i bensinrören för allt annat går igång och snurrar men alla och allt tyder på att det kan vara det så den får väl helt enkelt värmas upp :P
Åt middag hemma hos pappa och sen kom syster med sin kille Alex. Blev lite filmer och mys och sen anlände mamma med Patrik. Blev förvånad att det faktiskt var mina föräldrars idé att fira nyår tillsammans men allting gick väldigt bra och inga tjafs eller något!
Inväntandet av nyår hände på balkongen hos pappa med champagneglas och fejk-champagne-cider och pussar på Simon! Men efter ett tag blev det så jävla kallt att vi gick in igen och rundade av det hela eftersom det blir en tidig frukost med familjen hemma hos oss och sen kör vi vid tio-tiden!

Gonatt och gott nytt år, hoppas ni får en skitkall, sugig vinter här i Sverige för själv kommer jag ligga på stranden och njuta av massage, underbar manikyr och pedikys samt misstänka att klippa av håret med tanke på värmen(det växer ju alltid ut igen, eller?;))!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0