"no, no frog. taud!" -what? "yes. taud! ruppit" -aaah!

Idag har det bara sugigt!
Igår när vi bokade resan till Koh Lanta fick vi höra att vi skulle åka dit i mini-buss med AC och sköna säten och att dom skulle hämta upp oss kl10 på vårat hotell i Aonang.
Hämta upp oss gjorde dom men vanen var väl från 1900-frösihjäl och ingen AC. Men det var inte allt. Helt plötsligt stannar den till vid ett turistinfo-ställe och säger att vi ska byta bil. När väl den nya bilen kommer efter att ha suttit och lyssnat på spöregnet som pågått hela dagen kom bilen.. Flackbil med tillsatt tak över huvudet med inga fönster och blöta bomullsdynnor.. sa jag att det spöregnade också?

Detta var inte över. Efter tio min stannade vi för att byta bil igen men när vi kommer fram så ber dom oss om biljetten till Koh Lanta som självklart det första stället har behållt. Vi visste ju inte om något byte så vi tänkte ju att det inte var något konstigt med det! Iallafall så kom en redig minibuss och vi kunde äntligen lugna ner oss och sova en stund. Vi kom fram sakta, förvirrande men säkert till hotellet vi fick medbokat i erbjudandet, Pearl Beach resort som ligger precis vid stranden men som vädret ser ut att vara nu de närmsta dagarna ska det regna hela tiden. Därför har vi bestämt nu att om det inte blir bättre väder tills den 1a så drar vi till Bangkok för att se vaxmuseumet, bio, köpcentrum, skytrain, floatmarket osv för varför bara sitta i en bungalow och invänta bra väder och kanske missa massa spännande saker? Blir det bra väder drar vi vidare mot Hua Hin och sen tillbaka till Bangkok!

Dagen här i Koh Lanta har bestått av att smaka på restaurangen vi bor vid, spela yatzy och ligga i sängen samtidigt som man ser dåliga vampyrfilmer på TVn. Jag har varit skitdeppig över vädret och sa till Simon att om det inte blir bättre drar vi till Bangkok.
Nu har vi precis ätit middag med en stirrande padda precis bredvid mig som iaktog min mat och ja, invänta natten med troligen mer regn. Gonatt!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0