- - -

I inlägget nedanför skrev jag om elefanttreeking och utflykter men nämnde inte just var man kan göra det för det kan an i princip göra överallt, men nu när jag städade och rensade undan så hittade jag våra broschyrer vi samlat på oss som fall oss i smaken.
Här kommer några:

Canopy ZipLine:
Detta handlar om att man flyger i lina mellan 15olika träd i fastspänd sele. Höjden varierar mellan 6-30m högt och innan man ger sig ut på själva banan för man provträna på ett mindre ställe och lära sig sittpositionen och hur man går till väga.
Det kostar 1950bath (ca400kr) och då får man med dricka och säsongsfrukter. Dom rekommenderar att man har jympaskor och långbyxor på sig. Och om man vill har dom upphämtningar två gånger om dagen från Kata, Karon, Patong, Kamala och Surin-Laguna och även på eftermiddagen från samma ställe. Det är öppet mellan 9.00 till 18.00 varje dag oavsett om det regnar. Självklart har dom licens för äventyret och även 20års erfarenhet.
Om man kommer från Phuket town och kör mot Naiyang så kör man förbi Ton-Sai vattenfallen som kommer ligga till höger om er på vägen. Den kör ni förbi och fortsätter rakt fram på samma väg och när man kommer till trafiksignalen vid Thalang tar man höger och sen följer skyltarna. (Höger uppåt om Phuket)

Fantasea: Här kan jag faktiskt inte säga så mycket mer eftersom det inte står priser eller något om upphämtning i papprena men denna ska vi besöka så mer info om denna populära elefantshowen kommer lite senare!

Elefanttreeking m.m: I en broschyr vi hittade får man elefantridning, Buffalo cart, rubber tapping(tillverka gummi), paddla kanot i junglen, trans-buss som hämtar en och vara med om vattenfallprojekt, vandring i junglen, mat och försäkring. Detta händer två gånger om dagen och går från Patong, Kata och Karon och kostar 1650bath för vuxna och 1050bath för barn.

Bungyjump: Här kommer den jag egentligen ville få upp men hitta inte den över internet. Den heter "Jungle Bungyjump Kathu-Phuket".
Förklaringen till var detta ligger är att man får befinna sig i Phuket town och leta fram Tesco Lotus(typ som Maxi här i Thailand), precis framför Lotus har ni en stor korsning och om ni ställer er så ni har Lotus och korsningen framför er så ska ni ta höger i den korsningen och sen ska det ligga på vänster sida om vägen, (nära bilbanan).
Priset är olika från vart man bokar, vi hitta en för 2500 och en för 1800bath så det varierar.




Kommentarer
Postat av: amanda ♥

har frågestund nu på bloggen :) fråga vad du vill, den avslutas kl 21.00 ikväll! ha en bra dag, kram!

2011-03-16 @ 09:27:39
URL: http://maaaandys.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0